"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 60 256
  • 802
  •   1
Отговори
# 300
Съвестни гангстери..  hahaha

# 301
  • sf
Казвала ли съм,че Косъма живее в съседния блок?  Mr. Green

# 302
  • UK
очаквам Куката да се барне с футболен отбор  Laughing нали трябва да се изперат парите  Mr. Green

# 303
  • Враца
Казвала ли съм,че Косъма живее в съседния блок?  Mr. Green
с нели?
ей, колко готино! сладка, сладка двойка! Heart Eyes
в кой квартал, ако не е неудобно?

# 304
  • София
Казвала ли съм,че Косъма живее в съседния блок?  Mr. Green
я, значи сме съкварталки  Mr. Green

докато работеше Тигър редовно висяхме там

# 305
Къде живее Косъма?

# 306
# 307
  • Враца
между другото, прави ми впечатление един пропуск на сценаристите в образа на иво.
направиха го тартор, постоянно бизнесът му се разраства, но учудвощото за мен е,че не личи за какво ги харчи тия всичките пари.
докато джаро има огромен дом, огромен офис, обича луксозната храна в приятна и скъпа остановка, купуваше на съни подаръци и т.н.,   Simple Smile иво просто не показва по никакъв начин защо са му толкова пари и изглежда, че удоволствието да ги притежава  е единствената причина да ламти и да влиза във все по-заплетени схеми.
дори към майка си  не беше щедър, докато беше жива.
и, колкото и уж да се притесняваше за нея, премести я в друга квартира, но не й назначи охрана, а охраната щеше да предотврати смъртта й.

# 308
Мисля, че целта на Иво е да покаже на Джаро, че може повече от него.  Наказание за това, че уби Съни. А сега след смъртта на майка му живота си ще даде да види Джаро погубен. Иво е една пуста душица.

# 309
  • На земята, която е всъщност звезда.
между другото, прави ми впечатление един пропуск на сценаристите в образа на иво.
направиха го тартор, постоянно бизнесът му се разраства, но учудвощото за мен е,че не личи за какво ги харчи тия всичките пари.
докато джаро има огромен дом, огромен офис, обича луксозната храна в приятна и скъпа остановка, купуваше на съни подаръци и т.н.,   Simple Smile иво просто не показва по никакъв начин защо са му толкова пари и изглежда, че удоволствието да ги притежава  е единствената причина да ламти и да влиза във все по-заплетени схеми.
и, колкото и уж да се притесняваше за нея, премести я в друга квартира, но не й назначи охрана, а охраната щеше да предотврати смъртта й.

Той до последно криеше от нея с какво се занимава. Ако й беше назначил охрана тя щеше да събере 2+2, а и никой не е предполагал, че Джаро ще посегне на страничен човек.

# 310
  • Стара Загора
За Косъмчето!
http://vbox7.com/play:d6125576a2

# 311
Бояна няма да възкресне.Койна Русева щяла да се снима в нов сериял с по-висок хонорар.
Беше голямо удоволствие да я гледаме в ''Под прикритие'',убедително се превъплати в ролята.  bouquet

# 312
  • Враца

Той до последно криеше от нея с какво се занимава. Ако й беше назначил охрана тя щеше да събере 2+2, а и никой не е предполагал, че Джаро ще посегне на страничен човек.
ееее, нали след като избухна бомбата в колата пред квартирата й, майка му разбра!
а и охраната може да е долу на входа, и тя да не разбира че я охраняват.

# 313
  • На земята, която е всъщност звезда.
ееее, нали след като избухна бомбата в колата пред квартирата й, майка му разбра!
а и охраната може да е долу на входа, и тя да не разбира че я охраняват.

[/quote]

И се прибра в старото си жилище. 

# 314
Ееее, стига де, щеше да е ужасно съшито с бели конци, ако беше възкръснала  Rolling Eyes
Така много добре я премахнаха. Аз също я харесвах, уникална жена и актриса е.. Но нейната смърт си беше съвсем на място във филма, другото би било резил.

Общи условия

Активация на акаунт