"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 60 080
  • 802
  •   1
Отговори
# 345
Според мен ще оцелеят Марто и примерно, Косъма.
Съгласна съм, че Джаро ако умре, Попов ще остане безтегловен.
Този, който "има какво да даде" на свето и системата е Мартин. И може би един разкаял се бандит.

# 346

Аз да си призная сънувах Захари.  Blush
разказвай де, щом се изчервяваш ще е интересно.

# 347
Според мене Марто и Попов ще бъдат убити, Иво също. Джаро може и да остане жив, но в затвора с доживотна присъда. По-черен финал не можах да измисля. При всички случаи Джаро не бива да остава жив на свобода.
Щастливият край (според мене) би бил - Джаро в затвора, Марто и Попов - живи. А, да - Иво също в затвора (как ми се искаше да не потъва така надолу).

# 348
  • София

Аз бях ученичка в 12-ти клас и бяхме на ученическо-студентска екскурзия, той беше наставник, който отговаряше за нас. Аз уж бях с един стар възлюбен, но ми изчезна багажа от автобуса и той беше моят герой, който ме успокои с прегръдки, че ще се намери.  Подкосиха ми се краката, когато му чух гласа в близост до ухото си.  Whistling
Не бях обръщала внимание толкова на тембъра му, не е мой тип, ама след този сън..  Mr. Green

# 349
Защо говорите вече за края? Според мен ще има още поне един сезон.

Някой спомена, че няма да има друг сезон и аз се надявам да е така. Ще стане бозавичко да се продължи след драмата Джаро-Иво-Попов.

# 350

Аз бях ученичка в 12-ти клас и бяхме на ученическо-студентска екскурзия, той беше наставник, който отговаряше за нас. Аз уж бях с един стар възлюбен, но ми изчезна багажа от автобуса и той беше моят герой, който ме успокои с прегръдки, че ще се намери.  Подкосиха ми се краката, когато му чух гласа в близост до ухото си.  Whistling
Не бях обръщала внимание толкова на тембъра му, не е мой тип, ама след този сън..  Mr. Green

Ей суперр. Блазе ти! Много го харесвам аз Захари - глас, визия, всичко!  Heart Eyes

# 351
# 352
  • На земята, която е всъщност звезда.
а дали сценаристите четат нашите идеи?

Четат. В последния епизод забелязах, че са прочели и най- накрая са връчили Табекса на друг актьор.

# 353
# 354
Аз се сетих да се запиша в темата, като свършва сериала.  Laughing

Много, много любим!

Предположения за финал няма да давам, а и нямам идея как ще свърши.
Единствено неприятно лице в сериала - Зори. И то ми стана неприятна, след като я гледах на гости при Денис Ризов, хванати с Куката, за ръчички. Предполагам са двойка?!
Тя се държа лигаво и разплуто според мен. Направи ми кофти впечатление и не ми е приятна да я гледам.
Иначе ми харесва сериала, актьорската игра, всичко.
Свикнах с рецитирането на Марто още след първите 2-3 епизода. Всички други си играят много добре ролите.

# 355
Зорето загази.Тати научи за Боровец.

# 356
Телефона на Иво не беше ли бял? От къде го  изкара това черно АйФонче при Попов.
Страшна иновация-отдаване на рогат добитък под наем hahaha Ш'умра  hahaha

# 357
Бял беше, да... И този е HTC. И явно прави по-хубави клипове. Laughing

Така и не показаха как Куката е спасил Близнака и Мартин. Но в началото, като припомняха миналия епизод, се появи един кадър с ранения Мартин и звънящ телефон - "Куката is calling"... Но аз този момент не си го спомням... Thinking

# 358
Поли, половинката с репликите ли беше  Grinning

# 359
Силна серия пак! Генералът си отиде...дали пък не Иво отиде твърде далеч и да му се види и неговия край скоро? Thinking

Зори как ли ще реагира на това, което видя?

Иначе в началото това "Куката is calling" в предния епизод не го видяхме, но поне изяснява как се е появил Куката при стрелбата.

Владо Пенев сега ще е гост в "Нощни птици" по БНТ 1.

Общи условия

Активация на акаунт