"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 60 094
  • 802
  •   1
Отговори
# 330
Тук се пише за финал, а знае ли се кога свършва сезона?  Thinking (евентуално филма  newsm78 )

Ами най вероятно както другите сезони по 12 епизода, невярвам в третия сезон да е нещо по различно и да са повече епизодите............тоест би трябвало да има още 4 епизода, плюс минус един ако нещо не съм ги проброила правилно.

# 331
Според статията финалът ще е много по- кървав, оцеляват само двама /но няма да кажа кои, за да е интересно/.

Може ли да я метнеш тази статия - на лични или копирана в скрит текст, примерно.  Peace

# 332
  • На земята, която е всъщност звезда.
Според статията финалът ще е много по- кървав, оцеляват само двама /но няма да кажа кои, за да е интересно/.

Може ли да я метнеш тази статия - на лични или копирана в скрит текст, примерно.  Peace

Ако я намеря, защото не помня коя я беше пуснал и то преди поне седмица.

# 333
Тук се пише за финал, а знае ли се кога свършва сезона?  Thinking (евентуално филма  newsm78 )

Ами най вероятно както другите сезони по 12 епизода, невярвам в третия сезон да е нещо по различно и да са повече епизодите............тоест би трябвало да има още 4 епизода, плюс минус един ако нещо не съм ги проброила правилно.

Мерси!  Hug
Да се включа тогава за залозите. Според мен остават живи Попов и някой от дребните гангстерчета. Може би Тишо близнака. Другите - Иво, Мартин, Куката, Косъма, Джаро -  bishop Така де, преборили сме престъпността!  Wink Laughing

# 334
Аз почвам си мисля, че ако Джаро умре и Попов ще умре. Смисъл, той целия си живот е посветил на него. Заради него и семейството си развали, умре ли Джаро няма да има повече цели в живота. Ужасно прозвуча, ама се опитвам да разсъждавам логично. Мисля, че Косъма ще оцелее, нали все на косъм се измъква и може би Мартин или Куката.

# 335
 На моя финал Иво го убива някой от конкурентите. Джаро се измъква в чужбина, неизвестно къде.
Косъма умира, Куката си върти бизнеса с картите и дарява пари на сиропиталище.
Мартин заминава за Рио с Елица.
Зори я приемат да учи в университет, Попов се събира с женаси и продължава да а е по следите на Джаро.
Пропуснах ли някой от основните?

# 336
12 епизода са, последният трябва да е на 10.02
и нали ви казах, че няма любовни истории  Wink

# 337
  • София
И според мен това трябва да е последния сезон. Много харесвам сериала, но ще се разводни, ако има още сезони. Ще стане като латино сапунка накрая.
И моята мечта е да отида в Рио, ако може да отида с Мартин Joy

# 338
  • Враца
И според мен това трябва да е последния сезон. Много харесвам сериала, но ще се разводни, ако има още сезони. Ще стане като латино сапунка накрая.

еее, побързай тогава да им пишеш на нашите хора от сериала, за да те имат предвид при сценария на последния епизод.
добре ще им се получи- мартин да си намери някоя мацка, която споделя желанието му за рио, хващат се за ръце и отлитат натам  Simple Smile

# 339
  • Стара Загора
Зорито бързо ще се навие!

# 340
Според мен Мартин ще умре, Иво също. Ще оцелеят Джаро и Куката. Peace

# 341
  • София
а дали сценаристите четат нашите идеи?

# 342
  • Стара Загора
От всички предположения тук все някои ще видим на финала.
Това означава че сценаристите черпят идеи и от тази тема! Wink

# 343

Не може! Няма да има любовни истории  hahaha

Би могло действието в последния епизод да се развива на 21.12.2012г. и тъкмо при развръзката да превалят астероиди  Whistling

Сериозно - смятам Марто и Попов да си оцелеят и Мартин да има баща, с който да отлети за Рио.

# 344
  • София
Защо говорите вече за края? Според мен ще има още поне един сезон.

Аз да си призная сънувах Захари.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт