"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 59 918
  • 802
  •   1
Отговори
# 720
  • Стара Загора
Тоя Крум си направи реклама на заведението и своя антиреклама-всички го мразят!
Дълго време ще го помнят като убиеца на Косъма.

# 721
Може в новия сезон Елица да е под прикритие и да се бори срещу дъщерята на Джаро  Sunglasses
Добра идея. И да попитам нещо.
В някой епизод споменавало ли се е за тази дъщеря? Освен това с обаждането. Нещо май съм проспала.  Peace

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 23:52 от la-la-la

# 722
Утре, след 9.10ч., гледайте Александър Сано с отговори на всички ваши въпроси и специален колаж от най-добрите и запомнящи се моменти на Косъма в сериала. В петък гостуват продуцентите на "Под прикритие", от които ще се опитаме да разберем ще има ли ЧЕТВЪРТИ СЕЗОН. А докато те умуват по въпроса, ние ви питаме "Защо искате сериалът да има четвърти сезон"Simple Smile За най-запалените и ревностни фенове сме подготвили две двойни покани за партито в неделя по случай последния епизод от сезона. Там ще имате възможност да се срещнете с любимите си актьори и да изгледате с тях епизод 12 от сезон 3 на най-добрия български сериал - "Под прикритие" !!!!!

https://www.facebook.com/day.starts.culture

# 723
Не мога да повярвам колко много са се филмирали младежите в един сериал. Много хубав, български, но все пак сериал. Аз вчера обяснявах на един младеж, че Росен Гацов Куката всъщност се казва Мариан Вълев и е обикновен актьор, които има и други роли и не е гангстер и ако искате вярвайте не ме взе насериозно. Младежът беше убеден, че това е Куката и той е гангстер и точка.Казах му, че и Косъма не е умрял действително, ама пак не. Моята братовчедка, която е в пети клас ми разказва как момчетата от класа си носели от тях брашно или ванилия или някакви други бели субстанции разсипвали ги по чиновете, правели пътечки с бележниците си и шмъркали като Куката и Близнака. Дали е нормално ми кажете един сериал така да бърка в мозъците на децата ? Ами те утре ще искат да опитат истински кокаин, защото Куката прави така. Ама това е филми и той е актьор. Работата е много притеснителна да ви кажа.

# 724
Ми то си пише, че филмът не е препоръчителен за деца под еди колко си години...
Иначе е нормално да се филмират, но деца.
И все пак деца или младежи - има разлика.
Не ми се вярва младежта да не разграничава филма от реалността.

# 725
  • España
Току що гледах трейлъра за последния епизод......зловещо!  #Crazy Куката , поне на пръв поглед изглежда ,че се завръща , заради Марто по-скоро...Явно "ганстерското " в героя е по-силно от " човешко-приятелските" взаимоотношения.....дано да не е така! Че ,поне в моите очи, героят на Мариян Вълев ще загуби доста от чара си! За Иво е ясно-той е Куче! Липсва Крум....май по него стреля Куката в черния Мерцедес  newsm78!
Обаче ....това с Джаро и Марто накрая.....ако искате ми вярвайте,обаче у мен породи съмнения ,че ........(знам,че звучи налудничаво! #Crazy) .....сякаш "голямата фигура " ПОД ПРИКРИТИЕ" е именно Джаро!!!  newsm78

# 726

Обаче ....това с Джаро и Марто накрая.....ако искате ми вярвайте,обаче у мен породи съмнения ,че ........(знам,че звучи налудничаво! #Crazy) .....сякаш "голямата фигура " ПОД ПРИКРИТИЕ" е именно Джаро!!!  newsm78
Джаро изтрепа сума народ, та не ми се вярва да е ченге под прикритие.

# 727
  • España

Обаче ....това с Джаро и Марто накрая.....ако искате ми вярвайте,обаче у мен породи съмнения ,че ........(знам,че звучи налудничаво! #Crazy) .....сякаш "голямата фигура " ПОД ПРИКРИТИЕ" е именно Джаро!!!  newsm78
Джаро изтрепа сума народ, та не ми се вярва да е ченге под прикритие.
Да,така е.......обаче инстинктивно....това беше първото нещо,което ми хрумна......знае ли човек.... #Crazy!

# 728
.....сякаш "голямата фигура " ПОД ПРИКРИТИЕ" е именно Джаро!!! 

Оле, майкоооууу, как си го мисля и аз. Под прикритие, задкулисно или както там да се нарече, но стила на Джаро е на космос разстояние от този на Иво. А лудостта му се поражда сякаш от двойния живот, който живее....Това да бъдеш покровителстван от "Генерала", който пък съдеше дейността на килъра Иво, мафиота Иво и то не само заради завзетите позиции, а по-скоро от морална гледна точка, заради действията на един луд, безкруполен убиец.
Честно да ви кажа тези екранни образи са си точния прототип на реалността. Дори слагам имена на действителните "участници" в тази игра  Wink

# 729
  • Стара Загора
Ще гледам Александър Сано-Здравко Киселов-К8!! Simple Smile

# 730
Покана за роля в нов сериал на БНТ получи Александър в ефир. Играе в една постановка в момента - "Досадникът". Освен там и като водещ в "Неделя по три", каза че може да го гледаме по улиците, моловете и т.н. Simple SmileSimple Smile Симпатяга си е Сано. За братя Мангасарян каза, че има някаква вероятност да се съберат за нещо си, ама не се знае още... За Косъма - няма да го възкресяват явно, ако има 4-ти сезон, ама имало някакви идеи, за които още не може да каже..
По-късно ще качат запис на сайта на БНТ, така че тези, които са пропуснали, ще могат да гледат.

# 731
LaughingЧак пък толкова.

# 732
LaughingЧак пък толкова.

Като знам колко болен е мозъкът на българската младеж,сигурно му се радват даже повечето,особено женската част...Особено от психологична гледна точка(както и за Иво)-типичният студен мъж(лошо момче) и момичето го 'спасява' чрез любовта си...Смехотворно звучи,ама е така...и не знам от Америка ли дойде всичко,откъде,ама много се изроди мисленето на младежите...Пък и филмът отразява много действителни събития,така че колкото и да му се радваме и харесваме...за жалост си е много достоверен...

# 733
И мен ме притеснява въздействието върху подрастващите. Лошите са готини, забавни, богати, карат скъпи коли, около тях хубави момичета. Прекалено лесно е в реала да станеш един от тях. В същото време като че ли липсва правилен пример за подражание в обществото като цяло и съсем не е чудно, че много залитат в грешната посока. Иска ми се малко повече да се наблегне върху негативите на този живот, да има и поука.

# 734
И мен ме притеснява въздействието върху подрастващите. Лошите са готини, забавни, богати, карат скъпи коли, около тях хубави момичета. Прекалено лесно е в реала да станеш един от тях. В същото време като че ли липсва правилен пример за подражание в обществото като цяло и съсем не е чудно, че много залитат в грешната посока. Иска ми се малко повече да се наблегне върху негативите на този живот, да има и поука.

Ама те за това го правят такъв,с много алкохол,много наркотици,лек живот,проституция и накрая завършва със страх и смърт(те за това и Косъма убиха,дето уж все се разминава на косъм,за да подчертаят,че в тоя бизнес няма прошка),ето това всичко трябва да е поука,колко гнусен е този живот,те са препълнени с пари и какво,да не би да ги харчат,само кроят нови планове,а изпълнителите просто нямат време да харчат,освен някоя вечер да посмъркат и да си осигурят евтини плътски 'удоволствия'...те за това и Ася убиха,пак за 'поука'.Ама жалкото е,че повечето гледат само външното,това,което се представя и се 'кефи' на екшъна,а колко се замислят за посланието...Според мен за това убиват тези герои,които някак си са ни влезнали под кожата(като косъма-кой ще предположи,че ще го убият),ама на...няма измъкване,няма радост в тея среди...

Общи условия

Активация на акаунт