"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 59 898
  • 802
  •   1
Отговори
# 675
Дайте линк към играта Simple Smile

# 676
# 677
  • Бургас
Куката играе Стани богат при Ники Кънчев  Simple Smile

# 678
В сутрешния блок на БНТ1, в частта за култура: "В сряда в предаването ще имате възможност да кажете всичко на и за Здравко Косъма, защото наш гост ще е Александър Сано! Simple Smile" Въпроси към него могат да се задават на ФБ страницата: http://www.facebook.com/#!/day.starts.culture

# 679
Благодаря за линка Simple Smile Само да не забравя ще се постарая да го гледам утре Simple Smile

# 680
Сряда, утре е вторник..и аз отначало за утре мислих, ама не Simple Smile

# 681
Zazzy, виж тази статия (има и други подобни) http://www.kliuki.net/shok-eto-koya-ste-izigrae-golyamata-taina-na-djaro/.

# 682
# 683
А утре Владо Пенев ще е в сутрешния блок  Peace

# 684
И аз съм възмутена за папката - секретни материали в каса в залата за оперативки и кода на касата се знае от всички!?!?
Е така ли се прави в ГДБОП?

Най-вероятно случайно е познал кода, пробвал е цифрите на рожденият му ден или егн, ако Попов не е проявил креативност направо ги е познал  Simple Smile

# 685
Е, да, ама нямаше вид да познава - направо отиде и си го въведе. Да, можеха да измислят поне някаква креативност от страна на Григоров да се добере до тайния код, а не просто  така да си го въведе...

От друга страна, като се замисля, едва ли могат в ГДБОП за всеки да имат отделен сейф, с отделна парола. В крайна сметка, информацията е служебна, така че вероятно се ползва общо от всички.

# 686
  • Стара Загора
Куката по телефона преди летището коя новина разбра-че Марти е полицай или че убиха Косъма?

# 687
Куката по телефона преди летището коя новина разбра-че Марти е полицай или че убиха Косъма?
че убиха косъма според мен

# 688

За това, че е полицай Марто, Куката се досеща, защото му каза, че знае, че играе своя игра. Разбрал е за Косъма, според мене. Нямам търпение до неделя!!!

# 689
  • Бургас
Абе, малко блудкав ми беше този епизод,уж Попов имаше съмнения а остави досието в сейфа,другото което ме из дразни е присъствието на Джаро в залата когато Косъма даваше показания.Сцената когато Крум преследваше Косъма и Мартин който се разхождаше след тях. Rolling Eyes
Какво чу по телефона куката и аз не разбрах,но си мисля,че няма да излети.

Общи условия

Активация на акаунт