"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 59 909
  • 802
  •   1
Отговори
# 705
Абе, малко блудкав ми беше този епизод,уж Попов имаше съмнения а остави досието в сейфа,другото което ме из дразни е присъствието на Джаро в залата когато Косъма даваше показания.

Защо? Нали нямаше как, тъй като първоначално срещу него щяха да са показанията. И според мен е чул за убийството на Косъма и затова няма да излети, да, той каза, че се досеща за Мартин да има своя игра.
А от кого го е чул ? Куката се досеща за играта на Мартин,
но не би му навредил след всичко случило се.

# 706
  • sf
А какво "под прикритие" ще бъде като всички ще му разкрият прикритието на Мартин Laughing
е, сега, я колко млади полицайчета излизат от академията всяка година, ще внедрят някой друг  Joy
или пък някой мафиот ще се внедри в полицията и ще ги подкупва отвътре  hahaha

# 707
На мен ми остана неясно трупа на Ася как стигна до мястото, където го намери случайния шофьор. Нали Джаро е под домашен арест, би следвало пред дома му да има денонощен патрул, как изнася трупове тогава?

# 708
Патрула точно тогава беше пратен на друга задача или нещо подобно.

# 709
  • sf
Патрула точно тогава беше пратен на друга задача или нещо подобно.
което е поредната глупост, защото ако са там да пазят Джаро, не трябва да поемат случайни сегнали,ама айде.
Хорейшо ряпа да яде с нас  Joy

# 710
Ако Елица е мъртва не би ли трябвало трупа да е някъде около този на Ася?

# 711
  • sf
ее Джаро толкоз да е изтрещял,че да ги крие близо един до дрег, не ми се вярва. Предполагам,че Елица някъде ближе рани и като се съвземе ще разсипе Джаро.

Сетих се за наказание за Джаро, ако остане жив. Полудява и постоянно му се привиждат лицата на всички негови пряки и косвени жертви и съответно е затворен в лудница  Mr. Green

# 712
ее Джаро толкоз да е изтрещял,че да ги крие близо един до дрег, не ми се вярва. Предполагам,че Елица някъде ближе рани и като се съвземе ще разсипе Джаро.

Сетих се за наказание за Джаро, ако остане жив. Полудява и постоянно му се привиждат лицата на всички негови пряки и косвени жертви и съответно е затворен в лудница  Mr. Green

Ами защото нали трябва да бърза, да се върне. Може Елица да изхвърлила трупа на Ася и след това да се е покрила някъде.

Много задълбах аз с тази Елица  Laughing Хем не ми беше любимка.

# 713
  • sf

Много задълбах аз с тази Елица  Laughing Хем не ми беше любимка.
И на мен не ми е, пък я мисля  Joy

# 714
Аз пък мисля, че Елица е жива и я държи "пленница" в някоя стая  Thinking наистина много недовършена ще и остане историята, ако е мъртва...

# 715
Група във ФБ: "Куката Да Очисти Иво И Крум Или Няма Да Гледаме Четвъртия Сезон"
преди 2 часа
Цитат
Приятели, четвърти сезон ЩЕ ИМА. Потвърдено е.
Така, че споделяйте страницата и сме убедени, че сценаристите са достатъчно разумни, за да реагират. Досега ни бутаха под носа тоя смотан образ Мартин, време е в сериала да стане нещо логично! Нали уж е много реалистичен! Замислете се какво би станало в реалността и дали Куката не би ги изтрепал тия охлюви!

Laughing

# 716
Група във ФБ: "Куката Да Очисти Иво И Крум Или Няма Да Гледаме Четвъртия Сезон"
Laughing

hahaha hahaha hahaha

# 717
  • sf
Куката ми напомня Вито Корлеоне- мафиот с чест  и принципи  Mr. Green

# 718
Не е зле на мястото на Иво и Джаро да застане тъкмо Куката! БГ мафията има нужда от ново лице, с принципи.
Така че, го чакаме да се върне от летището - никаква Испания, никаква Айфелова кула! Naughty
 Joy Joy Joy

# 719
  • София
Може в новия сезон Елица да е под прикритие и да се бори срещу дъщерята на Джаро  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт