Подаръци за Коледа за тийнейджъри

• 4 040
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, търся вдъхновение за коледен подарък за 13-год. ми дъщеря.  Тотално съм блокирала. Ясно е, че е най - добре тя да си избере но пък е такова дете, че никога нищо не иска (освен  братче/сестриче  Mr. Green) но естествено няма такива изгледи.
Иска ми се да я изненадам с нещо под елхата - идейно и подходящо за възрастта. Ще се радвам на идеи какво сте решили Вие, за вашите пораснали  и вече невярващи в Дядо коледа деца.

# 1
  • в огледалото на живота
Труден избор.....и при нас е така.И с всяка изминала година ми става все по-трудно.
Моят син си  пожела подарък свързан с това което учи в момента,а той е в Музикално училище по изкуства.Отделно и една енциклопедия.

Зависи до каква сума сте решили.Попитай тактично какво желае,голяма е и може да обясни.Знам,че така се губи магията на изненадата,но е по добре отколкото да купиш нещо което няма да и хареса.

# 2
-книга за тинейджърската възраст;
-подаръчен комплект козметика;
-спортни дрехи или спортни аксесоари за зимата (ски-очила, кънки за лед, спортна раница,термо-бельо)
-спортни дрехи или спортни аксесоари за спорта, който практикува
-аксесоари за компютър или GSM (слушалки);
-хубав подробен речник (английски или езика, който учи);
-фотоапарат;
-фотокнига (албум снимки на детето) или календар или тениска със снимка на детето

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 09:16 от Lana26

Общи условия

Активация на акаунт