Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 103 284
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Има ли някой който ще води детето си на пролетното математическо състезание във Варна или ще го запише към някой отбор за да се яви?

# 106
  • София
Има ли някой който ще води детето си на пролетното математическо състезание във Варна или ще го запише към някой отбор за да се яви?

Имаме желание да отидем, но незнам какво ще се получи със записването. От МГ Варна ми обясниха че до 18.03.2013 записват децата отборно от училищата подали заявка, след което ако останат свободни места се допускат и индивидуални записвания. В 4  клас сме и освен към училищния незнам към кой отбор може да се запишем ....? А в нашето училище нямат такъв....  За индивидуалното ... незнам ... засега разчитаме на  училището да съдейства и поне да ни пуснат заявка, а ние ще си ходим индивидуално   Simple Smile

# 107
http://smg-bg.info/index.php?option=com_content&view=section … 13&Itemid=181

НОВ КУРС ПО МАТЕМАТИКА ЗА 4 КЛАС ОТ 29.03.2013  от 9ч. до 12ч. преподавател Дима Слабакова,
следващо занимание на 30.03 от 13 до 15ч.
Курсът ще има занимания всеки ден през ваканцията с график даден от преподавателя.

# 108
  • столицата
Може ли някой да ми посочи домашната за 3 клас при Киселова? Може и на лични.

# 109
http://smg-bg.info/index.php?option=com_content&view=section … 13&Itemid=181

ТРЕНИРОВЪЧЕН ТЕСТ ПО БЕЛ ЗА 7  КЛАС НА 14.04.2013г.

ТРЕНИРОВЪЧЕН ТЕСТ ПО МАТЕМАТИКА ЗА 2, 3, 4 и 7 КЛАС НА 21.04.2013 г.

# 110
  • София
Мамчета, моля кажете в колко часът децата трябва да са в СМГ за математическото състезание "Европейското кенгуру"? Благодаря!

# 111
Мамчета, моля кажете в колко часът децата трябва да са в СМГ за математическото състезание "Европейското кенгуру"? Благодаря!

Ето нашето писмо от г-жа Найденова за Кенгуруто.

Уважаеми родители,

Във връзка с провеждането на Европейско кенгуру 2013, напомням, че на 23.03.2013 г. /събота/ курсът ще се проведе от 12.30 до 14.30 ч.

Тези, които са се записали в СМГ за Кенгуру, трябва да са по местата си към 10.20 ч., тъй като състезанието е с начален час 10.30 ч.

# 112
Може ли да помоля който знае какво са учили децата в групата на Надя Кръстева-3клас
след "Кенгуруто"-на 23.март,да сподели.Има ли домашно и нов урок?
Благодаря!  bouquet

# 113
  • софия
Ще има ли курс тази събота  newsm78 ,ние се прибрахме след състезанието и сега се чудя.

# 114
  • София
Ще има ли курс тази събота  newsm78 ,ние се прибрахме след състезанието и сега се чудя.
Моят каза, че няма да има тази и следващата седмица. Той е при Златилов. За другите не знам.

# 115
  • Sofia
При Н. Кръстева 3 кл. ще има тази седмица в събота , а другата 07.04 в неделя.

Магдалена, взимали са "Деление с остатък" - деление на по-големи числа и производни от това задачи. Листове им е раздала със задачи и от там са решавали. Домашните пак са от листа + тест 7 от "Талантите", първата книжка.

# 116
Моят каза, че няма да има тази и следващата седмица. Той е при Златилов. За другите не знам.

И аз си го помислих,въпреки че на последната родителска среща записвах графика за трти модул и според него трябва да има урок.Гледах и в сайта на СМГ-не пише нищо.        
(ние сме при Н.Кръстева)

# 117
При Н. Кръстева 3 кл. ще има тази седмица в събота , а другата 07.04 в неделя.

Магдалена, взимали са "Деление с остатък" - деление на по-големи числа и производни от това задачи. Листове им е раздала със задачи и от там са решавали. Домашните пак са от листа + тест 7 от "Талантите", първата книжка.

Благодаря! newsm51

# 118

Според моя син тази събота при Е. Тодорова, 4-ти клас, курс няма да има, а следващата седмица ще е в неделя, май от 10.30 пак.

# 119
  • София
Да, при Елза Тодорова-4 клас курс в събота няма да има(така каза и дъщеря ми).За другата седмица не се поинтересувах-:)Зарадвах се , че ще имаме поне една свободна събота;-)

Общи условия

Активация на акаунт