Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 458
  • 713
  •   1
Отговори
# 330
Весело посрещане на 2013 година! Бъдете живи и здрави, покорявайте нови върхове и се радвайте на всеки миг! Hug
 2012 беше чудесна за мен, надявам се на още по-добра идваща!  bouquet

# 331
Пожелавам си/ви 2013г. да бъде така красива и искряща, топла и любяща Heart Eyes

Бъдете живи и здрави най-вече! Hug

# 332
Честита нова година парфюмни  Hug

# 333
Честита и успешна 2013г.!!!!Бъдете здрави и обичани!

# 334
  • Велико Търново
ЧЕСТИТА ДА НИ Е 2013 ГОДИНА!!!ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ,УСПЕХИ И РАДОСТНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ! Hug Hug Hug

# 335
  • на терасата
Честита нова година, уханни! Нека 2013 е много благодатна, здрава и късметлийска! Пожелавам ви вълнуващи парфюмни преживявания, които да споделяте тук Hug

# 336
  • Варна
Честита да ви е новата година! Нека е една по-добра, по-здрава, по-успешна, по-късметлийска, по-любовна за всички!

# 337
  • Козлодуй
Честита Нова година,уханни феи! Heart Eyes Hug Heart Eyes
И за мен старата беше тъмна и нелека,но вярвам и си пожелавам,както и на всички вас,една много успешна,щастлива и безгрижна 2013-та!Посрещнах я с Коромандел и той допринесе новогодишната нощ да бъде вълшебна,специална и незабравима Heart Eyes

# 338
  • Sofia
За много години! Бъдете здрави и щастливи!  Hug

# 339
Честита Нова Година! Да е здрава, късметлийска, спорна и мъдра!  bouquetДа ви донесе мечтаните истински неща Hug На парфюмния фронт -да има прекрасни зарибявки и много радост при придобиването им. За много години!

# 340
Честита Нова 2013 година!

# 341
  • на североизток от Рая
  За много години, момичета!

Желая ви здраве, парфюмно опиянение и любовно настроение през цялата година!  Hug Heart Eyes

Обичайте и бъдете обичани!

Аз днес съм със Сеншъс. И си пожелах да получа и Сеншъс ноар съвсем скоро.
 Сеншъс ми носи толкова уют. Единственото, за което съжалявам, е че нямам дълга коса, за да я мятам насам натам и да усещам аромата още по-осезаемо край себе си.  Flutter

# 342
Честита Нова Година!
Пожелавам ви любов във всякакви аспекти.

Изкарах чудесно на елегантно място с вечната ми любов Коко Шанел! Носех и Том Фордите, но Коко кореспондираше най-добре на духа на партито.

# 343
Денси, не те предава този аромат Heart Eyesи ти него Heart Eyes Евала Peace

Бях си в къщи кротко с една капка Отмъстителна.Днес пак така Grinning
Лерболарио имат ли хубава роза на която трябва да се обърне внимание?

# 344
  • София

Да е честита на всички Новата 2013, нека донесе на всички онова, което старата не е успяла! Нека за всеки в чувала с подаръците да има здраве, любов, късмет и успехи! Бъдете много щастливи, скъпи приятели!

Общи условия

Активация на акаунт