Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 234
  • 713
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Честита Нова Година, парфюмни феи!  Hug Много здраве за вас и вашите семейства! Нека ухаете все така прекрасно и през новата 2013 година!

Днес продължих с ванилията - Табако Ванил. И не мога да спря да му се дивя. Много променлив- миналата година бях готова да се закълна, че беше 70 % канела. Днес - черешова пурета , с лек превес на черешата.  Heart Eyes

Другата мисъл , с която усъмнах е, че сред всичките ми 60 парфюмни желания - имам само една по спешна ( но тя ще почака до пролетта -всички знаят кой е, продъних ви ушите с него).Направо се изненадах от себе си.  Mr. Green

# 361
  • на терасата
Другата мисъл , с която усъмнах е, че сред всичките ми 60 парфюмни желания - имам само една по спешна ( но тя ще почака до пролетта -всички знаят кой е, продъних ви ушите с него).Направо се изненадах от себе си.  Mr. Green

Може би е добра идея да споделим в началото на 2013 какви неосъществени парфюмни желания  пренесохме от миналата година, за какво копнеем, какво ни се иска да опознаем от парфюмните брандове. Мога да започна с това, което вече споделих, че съм в търсене на МОЯ зимен парфюм. Не че ще ползвам само него, но вие знаете колко е хубаво да имате любимец  Laughing На предните страници ми дадохте много идеи за парфюмно проучване, така че до пролетта има какво да преследвам и търся  Wink

# 362
  • Пловдив
  Честита Нова 2013 Година момичета! Нека за всички нас бъде по-успешна и да ни донесе всичко, за което мечтаем! Simple Smile
  Покрай празниците нямах много време да чета темата, само хвърлях по едно око. Много забавни  номинации от Натали! Много ме развеселиха, адмирации за труда!

От Коледа до сега си се пръскам само с Tobacco Vanille , много ми е на сърце.  И аз както повечето от вас не съм повтаряла парфюм в два поредни дни от много време и съм учудена. Heart Eyes / Сега видях, че не съм единствената попаднала в плен на аромата покрай празниците Wink /

Видях, че е коментирано по въпроса "Как попаднах в темата", та  и аз да си кажа  Crazy , в търсене на "хубав и запленяващ сетивата ми аромат"  Joy , в началото гледах закодираните наименования и описания на парфюми , както "индианец пишеща машина"  Blush . Попаднах точно по време на играта със загадките , което пък  ... го върприех като закодирано описание на 10-та степен  Joy Crazy

Гледам и нова Ботега са пуснали...  Thinking  http://www.fragrantica.com/perfume/Bottega-Veneta/Bottega-Veneta … Legere-17314.html

# 363
  • София
Честита Нова 2013-та на всички. Пожелавам най-вече много здраве на вас и на цялото ви семейство. Бъдете щастливи  Hug

В декоративната козметика Герлен са най-добрите, заедно с Шанел и Диор. Просто знаят как да те побъркат. Whistling

Тук за декоративната козметика не съм много съгласна. Използвала съм и Герлен и Шанел и Диор и по-добри от Клиник по отношение на пудри и фон дьо тени до сега не съм срещала. А и може би защото имам мазна кожа и съм много претенциозна в това отношение и само Клиник са успявали да ми угодят. А  наистина за червила и гланцове Диор за момента са ми номер едно.

Иначе да се похваля чакам утре да ми пристигне Lalique - Le perfume и нямам търпение да си го помириша и да го приветствам отновo с добре дошъл при мен  Hug  

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 11:04 от fede

# 364
Честита Нова Година и от мен!  Close-mas:

На празника бях с Tonka Imperiale, все по-любим ми става този парфюм! Heart Eyes

Може би е добра идея да споделим в началото на 2013 какви неосъществени парфюмни желания  пренесохме от миналата година, за какво копнеем, какво ни се иска да опознаем от парфюмните брандове.

Неосъществените парфюмни желания на които все не им идваше ред през 2012 са  New Haarlem Bond No 9 и Madera Omnia Profumo. Въпреки че не ги познавам и двата, изчетох толкова много за тях, че вече имам чувството, че мога да усетя аромата им. След някоя друга седмица очаквам да ми пристигнат пробички и едва се сдържам да не ги поръчам на сляпо преди това Crazy
Странното е, че в нашия форум почти не са коментирани, затова ще помоля ако някой ги познава да ги опише Praynig

# 365
Честита Нова Година!
Успешна във всяко едно отношение 2013 Ви желая!  Hug

На Коледа бях с Шаал Нур /или с Рома на ЛБ - помня ли  Laughing, но двата ми дават един и същ дух/, на НГ - с Бек ту Блек  Heart Eyes Crazy Heart Eyes

Благодаря на Нати за сребърната матара!   bouquet

за Хедера - има смокиня и намек за 'печена чушка'  Mr. Green - доста траен ми се стори, повече от Нинфео, за което от месеци се чудя дали искам в голяма бутилка - явно не съм го искала достатъчно, но Хедера искам  bowuu
направих си списък с нещата за проба, има няколко други, които според описанието във фрагрантика много ме гъделичкат и ще се разходя до магазина им  Sunglasses

# 366
  • Чукарландия
За много години, Момичета! Живи, здрави и много щастливи!

ПП Може ли малко повече инфо за Anthracite Jacomo? Заслужава ли си издирването? Hug

# 367
Честита да е Новата Година и Честит Имен Ден на Силви!  Grinning Hug

Забелязали ли сте как прекрасно се отразява на обонянието престоя на чист въздух и природа по без парфюм? Няколко празнични дни изкарах така и снощи, като се прибрахме се пръснах малко с Glamour Moschino, поомръзнал ми отдавна - сега го усетих чисто нов, по-сложен и богат с нюанси, които бях спряла да различавам  Crazy
А тази сутрин каквото и да хванех от гардероба се радвах на отлежали бази, които разпознавах с наслаждение   Heart Eyes Накрая нахлузих един пуловер със следи от Explosive Aigner и го поднових за през деня. Изкушавам се да се запася с него... Той произвежда ли се, да очаквам ли изчезването му, предвид, че не е много популярен?  newsm78

# 368
Бела, имаш ли вече Виза  Wink

Антрацит е тежка артилерия - мислех, че ми харесва, но не се оказа баш така  Laughing
Ати и Натали ще пишат повече  Mr. Green

# 369
  • Чукарландия
Бела, имаш ли вече Виза  Wink

Имам, имам. Чакам я да пристигне. Wink

ПП Не мога да се разбера с Joy Jean Patou. Ама, че дърта работа. ooooh!

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 13:55 от BBeLLa

# 370
За много години парфюмни дами! Писах, писах и написаното изчезна ooooh!. Имам въпрос за един турски парфюм Jagler произведен от Hunca. Моята кума много го харесва, (подарък и е от много години),но не може да го открие никъде. Има ли възможност да се купи от тук или в интернет? Аз търсих с Google, но само мъжки дезодоранти продават. Благодаря Ви.

# 371
Тъкмо щях да питам в Хедера усеща ли се чушката GrinningНабелязала съм го за тест.
Нямам неосъществени парфюмни желания.Щом не съм го купила значи не ми е харесало достатъчно или идеята трябва да отлежи все тая.Надявам се на нова парфюмна любов скоро не ме е тресла треска в пълен размер Grinning
Скрит текст:
Току що си разколачих наргилето, взех го със замах и му се отвъртя главата , изхвръкна някаква пружинка от пулверизатора всичко се разхвърча все едно има заря.Затворих го и ще чакам ЛМ да го оправи.То в него има малко ама требе да се довърши по някакъв начин ако трябва ще преливам. CrazyДобре започвам годината парфюмно няма що

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 13:27 от raz_nejena

# 372
При мен се усещат само смокини. Хубави и млечни. Няма чушки, въпреки че бих ги приветствала добре.

# 373
  • Пловдив
 raz_nejena  и моето Наргиле претърпя същото, само че лятото на морето край басейна  Joy , големи бъзици отнесох, но сложих пружинката и капачето отгоре и си тръгна да пръска без проблем

# 374
а аз моето го загубих  ooooh!
такива джвъчки не са за мен - трябва си голямо бутилчище  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт