Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 251
  • 713
  •   1
Отговори
# 345
Пожелах ви каквото исках и чувствах, още преди началото на новата година.  Hug Heart Eyes
Изпратих я, видяхте с какво, посрещнах я пак с него, защото не беше избягал, а следобед за разнообразие ухаех на топъл, вкусен хляб с Пралин де сантал. Grinning

# 346
  • Пловдив
Честита и щастлива нова година на всички!

Срам не срам ще ви попитам - наскоро си купих метеоритите и базата с перлите на Герлен. Тези два продукта така ухаят ,че ако има парфюм който да прилича на тях с удоволствие бих го носила.Ако познавате миризмата им бихте ли ме насочили.. Hug

(Извинявам се предварително за обяснението) Embarassed

# 347

Срам не срам ще ви попитам - наскоро си купих метеоритите и базата с перлите на Герлен. Тези два продукта така ухаят ,че ако има парфюм който да прилича на тях с удоволствие бих го носила.Ако познавате миризмата им бихте ли ме насочили.. Hug

Заповядай
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Meteorites-4045.html

# 348
  • Велико Търново
armira, наистина метеоритите ухаят прекрасно Heart Eyes, но парфюмът,който goddess е посочила,макар да отговаря 1:1 на перлите,поне аз не го намирам Confused Може да погледнеш и Инсоленс на Герлен Hug Той ми е в топ 5 на любимите парфюми/поне тези,които съм имала досега Wink

# 349
Спрян е от производство Mr. Green

# 350

В размените някой го даваше Метеорити Герлен и то в прилично малко количество. Инсоленс и аромата на пудрата метеорити за мен са различни.

# 351
armira, наистина метеоритите ухаят прекрасно Heart Eyes, но парфюмът,който goddess е посочила,макар да отговаря 1:1 на перлите,поне аз не го намирам Confused Може да погледнеш и Инсоленс на Герлен Hug Той ми е в топ 5 на любимите парфюми/поне тези,които съм имала досега Wink
В размените има достатъчно количество от вече много трудно намираемите Метеорити. Момичето, което ги разменя е невероятно интелигентно и хубаво същество. Hug
Метеоритите перли мирашат точно на този парфюм и до другите само се доближават.

# 352
armira, тичай към размените и дано никой не те изпревари, защото парфюмът наистина е доста трудно откриваем Peace

# 353
  • Велико Търново
Успех пожелавам и аз Hug Нямам нищо за размяна,иначе да бях се класирала вече там Wink И,да-Инсоленса не е копие на метеоритите,но има някаква нотка,която ги доближава до любимия парфюм Hug

# 354
Успех пожелавам и аз Hug Нямам нищо за размяна,иначе да бях се класирала вече там Wink И,да-Инсоленса не е копие на метеоритите,но има някаква нотка,която ги доближава до любимия парфюм Hug
Да нотката на виолетки и пудра.

# 355
  • Germany
Честита нова година! За много години на всички, да сме живи и здрави, да илядиме Mr. Green!
Честит имен ден на именниците! Да ви е славно името!
Чета ви тук за метеоритите, но аз не познавам перлите и аромата им и затова питам, дали продуктите на Герлен от декоративната козметика миришат еднакво? Аз ползвам ФДТ Parure Extreme, който е прекрасен продукт, но така мирише на рози и грим Crazy, че направо ми става лошо, докато го нанасям и свикна с аромата му. Едва ли ще си купя друг флакон, ако е със същия аромат Sick

# 356
  • Велико Търново
kovatcheva, току-що си поръчах Парюр екстрийм,ако знаех че мирише на рози щях да си го спестя Wink хем пробвах в един магазин,но не усетих нищо от едната капка,дето ми я сложи консултантката Simple Smile дано поне останалите му качества си заслужават Wink купих си една тяхна спирала,която също ухае на рози,но пък останалите им козметични продукти не миришат еднакво-единствено метеоритите имат леко ухание на виолетки,които пък в Инсоленс са доста силно изразени Peace

# 357
Честита нова година! За много години на всички, да сме живи и здрави, да илядиме Mr. Green!
Честит имен ден на именниците! Да ви е славно името!
Чета ви тук за метеоритите, но аз не познавам перлите и аромата им и затова питам, дали продуктите на Герлен от декоративната козметика миришат еднакво? Аз ползвам ФДТ Parure Extreme, който е прекрасен продукт, но така мирише на рози и грим Crazy, че направо ми става лошо, докато го нанасям и свикна с аромата му. Едва ли ще си купя друг флакон, ако е със същия аромат Sick
Не не миришат еднакво въобще. Утре ще те запозная с няколко кутии Метеорити перли. Аз съм им фанатичен фен. Никога не се измирисват, а една кутия ползвам над 5 години. Най-добрата пудра на света!
Новата Коледна колекция мирише на парфюма на Герлен Liu.
Миналогодишната беше Vol de Nuit и всички коледни продукти от колекцията миришеха на парфюма.
По-предишната беше с пчелите и мирише на едноименния парфюм и така всяка година и всяка колекция с глезотии до безумие.
В декоративната козметика Герлен са най-добрите, заедно с Шанел и Диор. Просто знаят как да те побъркат. Whistling

# 358
  • София
Честита Нова Година и от мен!  Hug
Най-вече здраве и късмет, както и много парфюмни придобивки! 

# 359
  • Sofia

Аз ползвам ФДТ Parure Extreme, който е прекрасен продукт, но така мирише на рози и грим Crazy, че направо ми става лошо, докато го нанасям и свикна с аромата му. Едва ли ще си купя друг флакон, ако е със същия аромат Sick

Parure extreme, Parure aqua , Parure  gold и Issima определено имат аромат на роза.

Общи условия

Активация на акаунт