Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 251
  • 713
  •   1
Отговори
# 390
  • някъде под слънцето...
Ле ле, колко много неосъществени парфюмни желания пренасям в Новата година. На едно от първите места е Теоремата на Фенди (имам мини и копнея за голяма бутилка),
Тук все о6те може да се намери забравена по рафтовете.. то4но голямата бутилка...
dmk8889
не знам за6то се пали6 Емиа ти е отговорила с въпроса си...

# 391
За много години, момичета! Нека да ви се получават нещата, да ви се сбъдват мечтите, но и да продължавате да мечтаете, да сте обградени с любов и слънце!

На Коледа - с 21 Costume National, а Новата година посрещнах с малкото Bois d'Iris Van Cleef & Arpels. Нямаше смисъл от интензивности и ярки индивидуалности, въпреки че имах нужда от аромат и затова избрах тях.

Мечтани ухания - бол, но желание за придобиване на цели бутилки - все по-малко. Какво да правя?

Но пък като се прибрах днес, открих не докоснат стърчащ плик в пощата с мостра на едно от новите произведения на Bertrand Duchaufour - Enchanted Forest. На първо бегло помирисване е касис в най-чист вид (такава и рекламата му), но не посмях да сложа, защото имам проблем с кръвното от сутринта и се опасявах от ароматни проблеми. Пак бях с 21.

Белка, този Джакомо точно от См си го взех, много евтино. Е, вече не е при мен, но е интересен шипро-ориенталец. Основно ми беше иглолистен, но оставяше пудрена сладка следа накрая. Не можах да го опозная добре и в студено време, защото на два пъти съвпадна с мои физиологични проблеми и се разделихме.

# 392
  • Boston, MA
... Новата Коледна колекция мирише на парфюма на Герлен Liu.
Миналогодишната беше Vol de Nuit и всички коледни продукти от колекцията миришеха на парфюма.
По-предишната беше с пчелите и мирише на едноименния парфюм и така всяка година и всяка колекция с глезотии до безумие.
...

Тези с Пучи принта отвън на какво миришат?

# 393
  • Пловдив
  Кажете нещо по въпроса бебета - парфюми? Повечето от Вас имат деца и когато са били бебенца избягвали ли сте да се парфюмирате? Чувала съм ,че може детето да развие алергия, но сега по празниците бяхме на гости на приятели, които имат малко бебе и направо ме изгледаха стръвнишки /бях си сложила само едно фъс,но.... пък беше...  Коромандел  Mr. Green / .

# 394
  • София
  Кажете нещо по въпроса бебета - парфюми? Повечето от Вас имат деца и когато са били бебенца избягвали ли сте да се парфюмирате? Чувала съм ,че може детето да развие алергия, но сега по празниците бяхме на гости на приятели, които имат малко бебе и направо ме изгледаха стръвнишки /бях си сложила само едно фъс,но.... пък беше...  Коромандел  Mr. Green / .

Ако не са те предупредили специално да не слагаш парфюм, бих ги изгледала също толкова кръвнишки в отговор  Peace Още повече, че едва ли си навряла нослето на бебето или си му отърквала ръчичките точно там където си се напръскала  Crazy Малко са прекалили с реакцията - то ако съвсем трябва да го пазим от миризми, мама и татко започнали ли са да ползват косметика без аромат. Тати спрял ли е да слага балсам след бръснене. Предполагам и кошничките са махнали от тоалетната. Някои хора просто обичат да преиграват, не се връзвай  Hug

Лично аз покрай бебоци гледам да слагам нещо леко и неутрално, де. Но пък съм имала случай с колежка, която твърдеше, че е алергична дори към ароматите на стик и рол-он.. първият път като ми каза, реших, че се шегува, а след втория път помолих да ме преместят в друга стая. Подозорам се е правила на интересна, защото едната от жените, с които е в стая в момента ползва доста силни парфюми, пък като гледам "алергичната" не се е гътнала още.. вече 3 години май #Cussing out

Атти, предлагам в първия пост да сложиш една препратка към темата за сайтовете  Peace Че току мине се не мине и някой идва да си прави реклама на сайта за ментета  Whistling Е, може и наистина някой да се чуди има ли Шанел за 20 лева, де  Joy То и в продавалника се опитват да ме убеждават, че 20мл-овите ментаци били "минита"  Joy Joy Joy

# 395
  • GYM
Много е вероятно да получи алергия бебето. Силните аромати са силни алергени. На сестра ми сина получи алергичен пристъп от едно фъс и то с дезодорант Peace

Миналогодишната беше Vol de Nuit и всички коледни продукти от колекцията миришеха на парфюма.
По-предишната беше с пчелите и мирише на едноименния парфюм и така всяка година и всяка колекция с глезотии до безумие.
...

Денси, хубава информация за коледната на Герлен. Сега, ако някой ми каже как мирише този Лиу, ще е златен, че никаква идея си нямам. А съм поръчала парфюмираната пудра и калиграфската палитра newsm78

# 396
  • Sofia
Трябва да се внимава с ароматите сред малки деца, но не е излишен и малко такт от възрастните.
Най-големият ми син киха неудържимо от всеки парфюм.

# 397
  • София
Силните аромати са силни алергени. На сестра ми сина получи алергичен пристъп от едно фъс и то с дезодорант Peace

А семейството спряло ли е да използва аромати в домакинството (прах за пране, омекотител, препарати за баня/тоалетна/печка/съдове, афтършейв балсам, душгелове, сапуни и т.н.) или детето реагира само на "външни" аромати  newsm78

Не казвам, че няма такива случаи - със сигурност има, но се питам самото семейство прави ли НАИСТИНА ВСИЧКО по силите си преди да започне да изисква от другите хора. Защото ако не го прави, си изглежда като чиста доза каприз  Peace

А иначе човек с астма наистина може да получи пристъп и от едно фъс. Но не гледам хората да са спрели да се парфюмират защото някога някъде може да се сблъскат с астматик  Laughing

# 398
...

Тези с Пучи принта отвън на какво миришат?
Не е на точно определен техен парфюм. Метеоритите Пучи си миришат на виолетки, а зведния продукта в абаносовата кутия на парфюм, силен и хубав, но не е дефинирано точно на кой. Вчера го давах на Ковачева да го мирише и на нея също и хареса. Каяла лилавия също мирише хубаво, четката също мисля беше леко ароматизирана. Всичко в един нюанс на парфюм.

Liu е много стар парфюм и разбира се, мирише за мен великолепно. Леко ретро, леко носталгично. Продуктите са ароматизирани съвсем леко, но забележимо, да не си помислите, че ще заглуши вашия парфюм или че някои ще ви усети. Това са глезотии за душата, не за хората.

# 399
Здравейте
Да е честита новата година на всички-бъдете живи и здрави и вие и семействата ви.  Heart Eyes
Може ли една консултация междувременно -  Grinning-
става въпрос за тези парфюми
http://www.hotparfumi.com/index.html
знаете ли нещо пвоече, т.е. дали са ментета
Доста нереални ми се струват цените-ЕДП-100 мл. за няма и 20 лв. Shocked
Гледах в контакти, не са дали нито адрес, нито кои са, къде са, какви са, защо са им такива цените.....

# 400
Гадни ментета. Peace
Моля ви не питайте в тази тема за сайтове. Има си тема.

# 401
защо са им такива цените.....
За да уловят повече шарани Peace

# 402
Moмичета здравейте и за много години! Hug
Имам един въпрос....не знам дали сте запознати, но все пак да питам.

За Коледа ми подариха пълнеща се бутилка на ANGEL и съм на седмото парфюмно небе Heart Eyes
Не съм го носила този парфюм от 6 години, въпреки че ми е абсолютно най-най-любимият.
След толкова години го усещам по същият уникален начин, нищо не се е променило.
И сега естествено така съм го подкарала, че в близките месеци усещам, че ще свърши.
Въпроса ми е за пълненето му. В БЗ и Дуглас нали имат от тези машини Тhe Source. Според вас вътре парфюма "пресен" ли е така да се каже? Rolling Eyes  Защото не знам дали наистина има много жени, които редовно си пълнят бутилките от там. Или по-скоро няма значение кога е налят и колко време седи вътре?
Много ми е мерак да го пробвам този метод, но се чудя дали не е по-разумно да си взема от еко рефилите. Какво мислите?

# 403
Жаки, всичко си им е наред на термосите. Доста хора пълнят от там и се похарчват редовно. Пълни без никакви притеснения.

# 404
Жаки, всичко си им е наред на термосите. Доста хора пълнят от там и се похарчват редовно. Пълни без никакви притеснения.
Hug Супеееер Hug мерси много.
Обаче пълнещите се бутилки са ги направили малко по-кофти от нормалните. Старата ми звезда е много по-стабилна от тази. Аlien също ми е пълнещ се, но е изработен малко по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт