Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 340
  • 713
  •   1
Отговори
# 465
Полях се с Lotus Sake (Tokyo Milk Parfumarie Curiosite) и ми просветна. Тези пък камъни са в градината на Обич Синеока. Синеочке, ако правилно съм запомнила, ти издирваше добри аромати на лотос. Е, този е най-добрият и кристално звънлив, на който съм попадала - съвсем достоверен и свеж, без да е акватичен. И понеже не можах да ти отговоря и на теб на ЛС, ти обещавам да ти дам да го помиришеш  Whistling, ако се мотивираш, без да ти нашоквам репата на ЛС /Синеочка ме чакаше да я мотивирам за нещо си/ Hug Hug

Ей с такива обещания се започва прекрасно една нова ароматна година  Hug
Скрит текст:
А аз на себе си съм обещала нещо и макар и отскоро, спазвам стриктно. Мотивацията ми дойде трудно, късно, но пък отвътре и се надявам да я запазя и занапред. Може би по-мъдро си постъпила, че не ми писа тогава, приложих хватката на Мюнхаузен, преди отново да съм разширила България до три морета  Hug
Досега (вече 4 дни) се справям добре с финансовата дисциплина  Laughing
Grinning
Който тук издържи пръв седмица да ни  напише самоучител под надслов "боли, сърби, драго ми е"  Hug

# 466
Grinning
Който тук издържи пръв седмица да ни  напише самоучител под надслов "боли, сърби, драго ми е"  Hug

Аз пък да взема да те номинирам. Mr. Green

Седмица, че и две, и три, издържам. Мокър ми е фитила напоследък и трудно се пали, ама като запали, че като вземе да гърми, да не ти е работа да си ми спонсор Wink

# 467
  • София
Аз пък и ден не успях да издържа! На 1-ви бях подложена на огромно изкушение и се поддадох. Като е при мен моето ново съкровище, ще се похваля. Засега ще си мълча!  Whistling Но след това наистина ще се кротна!  Naughty Mr. Green

# 468
Bois Noir Робърт Пиге е овладян, дървесен аромат. Не крещи и не е бурен, доста мъжествен е, но и на жена приляга добре. Дървото е добре опушено, но меко и с хубав тамян. Църковен, но на малка, поддръжана църква на място със сух климат. Усеща се непрекъснато дори в стресов, работен момент, където обонянието и миризмите са последна грижа на човек. Базата му е за моя вкус отлична.

Денси, сандалът усеща ли се интензивно?

# 469
Bois Noir Робърт Пиге е овладян, дървесен аромат. Не крещи и не е бурен, доста мъжествен е, но и на жена приляга добре. Дървото е добре опушено, но меко и с хубав тамян. Църковен, но на малка, поддръжана църква на място със сух климат. Усеща се непрекъснато дори в стресов, работен момент, където обонянието и миризмите са последна грижа на човек. Базата му е за моя вкус отлична.

За мен не интензивно и по-добре, не е любима съставка.

# 470

За мен не интензивно и по-добре, не е любима съставка.

Мерси! Simple Smile И на мен никак не ми е любим, затова питам. Simple Smile Ще пробвам при възможност.

# 471
  • Германия
Натали, казваш Тусканската кожа newsm78 Направо се замислих, цената му каква е, че нещо не го намирам? ooooh!

Около 35-40 евро за 50 мл. В ebay стига само до половината, струва си да го издебнеш. Няма шега, същият е! Без преувеличение. Дори попаднах на специална тема в basenotes, а си мислех, че съм открила топлата вода първа. Whistling

Нелка, и от мен глас за белия мускус - ползвала съм преди около 6-7 години, когато за пръв път се появи серията. Видях я в Пикадили и накупих пет-шест да си нося в чужбина, споменът ми е за прилично траен аромат, особено чист.

# 472
  • София
Хей, Наталка, знаех си аз, че си вярно другарче и няма да ме забравиш. Обаче по нашите земи туй чудо го няма и в ибей не го откривам.

# 473
Ако не сте пробвали, бих ви посъветвал да опитате продуктите на Surrati, общо взето успешни реплики на Tom Ford, както и като цяло интересни неща.

# 474
Ако не сте пробвали, бих ви посъветвал да опитате продуктите на Surrati, общо взето успешни реплики на Tom Ford, както и като цяло интересни неща.
oohhwire, радвам се да те видя и тук, отново де Hug
Много пъти съм ги заглеждала тези Surrati, но така и не съм стигала до покупка. Вероятно, защото за себе си установих, че ТФ не ми е сред фаворитите и все пак някой ден бих пробвала варианта на Oud wood na TF. Можеш ли да ми кажеш какво търся, като вариант?

# 475
Вариантите наподобяващи Oud Wood бяха Tom Oudh и Oudy Woody, в zahras предлагат малък пакет на Surrati, 4-5 неща пращат за $12, но количеството течност е много малко, колкото да носиш 1 път.

# 476
Вариантите наподобяващи Oud Wood бяха Tom Oudh и Oudy Woody, в zahras предлагат малък пакет на Surrati, 4-5 неща пращат за $12, но количеството течност е много малко, колкото да носиш 1 път.
Благодаря, ще търся в ebay обаче Wink

# 477
Бижу, взе ли си нещо на Тезори?
Не. Пробвах муска и не си падам по него. Не го намирам за унисекс.
Пробвах и Лотоса. Ами... ужас. Друго не намерих и май няма да се напъвам. Преди време пробвах едно нещо в червен флакон, дето било копие на Хипнотичната отрова - е, не, благодаря! аз нея не понасям, та това...
Исках най-вече да пробвам Mirra, защото го посочват като копие на Кашмир, пък той внезапно ми се приноси отново. Явно сладкишените аромати ме превземат. Crazy

# 478
  • Boston, MA
Шишето й си е наред на Аметистовата Кожа, само капачката не е камъкоподобна, а обикновена черна цилиндрична  Peace Гепи бързо!

Линк и за мен, моля! моля!

# 479

Общи условия

Активация на акаунт