Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 199
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
Босфора на Лартизан е за мен страхотен парфюм. Heart Eyes

# 586
  • Козлодуй
Взех го!Напръсках се хубаво и умирам от кеф Heart Eyes
Хриси,познаваш ме по-добре от самата мен май Hug
Силви,съжалявам,миличко,не си го давам Grinning
seemly, твоят още ли се бави?
Ще го разуча и ще пиша повече по-късно,сега трябва пак да изляза.

# 587
  • София
Lunen_sun, честито  Hug
Моят още се бави, а трябваше да е първият ми парфюм за тази година. Не издържах! Нещо друго ме чака днес да си го взема  Crazy

# 588
Можеш ли да ми кажеш дали наистина Meharees е близък до Musc Ravageur? Мерси предварително.
Не мога със сигурност. Пробвала съм Musc Ravageur и виждам, че във Фрагрантика съм отбелязала, че ми харесва, но честна дума, нямам никакъв спомен за него, за да го сравня с Meharees. Само знам, че Meharees е фантастичен! Heart Eyes За първи път се впечатлявам толкова от парфюм, който е обозначен като мъжки и с удоволствие ще го нося. Според мен наистина е повече унисекс, както чета, че и други го определят. Но и на мъж стои ммм... страхотно! Crazy

Meharees и мен ме впечатли най-много  Heart Eyes

И не е по-темата, но да кажа - взех си шампоан с някакво олио (не помня точно как се казваше) и е страхотен е, страхотен. Професионалните на Лореал примерно, пасти да ядат пред този

# 589
  • Пловдив
Ей , подпалихте ми чергата с тези Лартизани! Сънчо, честито! Simple Smile
Ами никой ли не поръча ветивера? На мен ми е изключително интересен и все още е наличен  Twisted Evil . Някое описанийце? Преди време бях чела на Ковачева ако не се бъркам едно мнение, че не бил типичен ветивер...

Редактирам се-out of stock Simple Smile , ако някой реши да го описва моля описанието да не е много сочно, че да не се захапя... Wink

Теди, какво те чака похвали се ! Аз нищо не купувам , а получавам задоволство от покупките на околните Simple Smile))!

# 590
  • София
Ако става въпрос за Coeur de Vetiver Sacre - добре че  е свършил. Краткото описание е манджа с грозде. Вчера сготвих една такава  - хем блудкаво, хем успяват да изпъкнат някои неприятни вкусове. Въобще не разбирам идеята на този парфюм. Недомислен и недоправен.

# 591
  • Germany
Сънче,  Hug, много се радвам, че ти носи радост! Парфюмите са за това!
Аз тази вечер имах нужда от нещо топло, уютно и комфортно, затова си сложих от Hypnose Hypnotizing Elixir Crazy Crazy Crazy. Леле, майко! Бях забравила колко много, ама много го харесвам, и че за една зима изпръсках цяла бутилка, че и нова започнах. Миналата зима обаче по незнайни за мен причини не посегнах нито веднъж, а сега имах нужда точно от него. За мен това е най-красивата ванилия в парфюм. Елегантна, опушена, тъмна, креместа, разкошна, съчетана чудесно с бадеми, придаващи невероятна плътност и гъстота на аромата. Бадемите са като най-фин марципан от Любек Heart Eyes, на границата със сладостта и леко алкохолни, точно колкото е необходимо. Толкова дълбок и изразителен, направо се губя в дълбините му Crazy Наистина е като аромат на любимия ми Бейлис, особено в тази реклама  Wink http://www.youtube.com/watch?v=HMCjOCuL_GU

# 592
  • Велико Търново
kovatcheva, ама описание му дръпна на тоя парфюм....веднага ме хвърли в търсачката Crazy Напоследък съм на ванилова вълна-ужас.... Laughing Почти съм придобила Табако ванил,и ето на-пак съм в гугъл ooooh! Wink
Редактирам-намерих Wink и да питам- това - http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Hypnose-Hypnotizing-Elixir-2396.html и това - http://monami.bg/products/1552-lancome-hypnose-edp-parfum-za-jeni.html едно и също ли е ?

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 22:08 от *Biskvitka*

# 593
  • Germany
*Biskvitka*, не, не са еднакви Peace, на светлинни години са! Еликсира е лимитиран, и за съжаление трудно откриваем. Не харесвам нито един друг вариант на Хипноуз. Аз не съм любител на ванилията, но тази направо ми влиза под кожата, толкова женствено ми стои Heart Eyes

# 594
  • Велико Търново
И аз така си помислих Wink- аз почти нищо не харесвам на Ланком,да не кажа че досега нищо не ме е впечатлило-но твоето описание,да Simple Smile жалко,че няма къде да го тествам,но и пък един дерт по-малко Mr. Green

# 595
  • София
aH~, имам си вече L`Eau de Chloe  Hug
Много му се чудех още когато излезна на пазара, но винаги нещо друго го изпреварваше.
Усещам, че парфюмната ми лудост е позатихнала. След Табако Ванил не им се радвам толкова на шишенцата.

# 596
  • Велико Търново
Привет  bouquet Този път влизам да се оплача Sad - нали ви писах,че почти съм придобила Табако ванил от Продавалника-чаках два дни с нетърпение да получа известие за пратка,и след като няма ни вест,ни кост,писах на дамата,която го продаваше-оказа се,че го е продала на друг,а по погрешка ми е писала,че го е пуснала на мен.... smile3518

# 597
  • Пловдив
Теди , честит да ти е! Simple Smile) Помня аз, че отдавна го искаше!

*Biskvitka*  , много жалко някой те е изпреварил  Confused , то за това тук в темата не е много удачно да се пускат линкове към много желани и редки неща, защото много хора четат и .... се получава случката.

idomeneus , много ме зарадва с определението "недомислен" Simple SmileSimple SmileSimple Smile  , ще дебна да взема на намаление Timbuktu ..някой ден Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 14:27 от aH~

# 598
  • Козлодуй
Привет  bouquet Този път влизам да се оплача Sad - нали ви писах,че почти съм придобила Табако ванил от Продавалника-чаках два дни с нетърпение да получа известие за пратка,и след като няма ни вест,ни кост,писах на дамата,която го продаваше-оказа се,че го е продала на друг,а по погрешка ми е писала,че го е пуснала на мен.... smile3518
Не се ядосвай,не ти е бил на късмет Hug И аз опитах да го взема за приятелка,стоеше си,нямаше други оферти и много се надявах да я зарадвам...но се оказа,че вече е продаден Confused
Вчера носих Босфора на работа.Да си призная,няма нужната мощ,за да ме накефи напълно и бързо спирам да го усещам.Но моите момчета го отразиха веднага и отнесе нужните комплименти Grinning Тествах го и върху кожата на единия от колегите,при него се разви съвсем различно,но пак му стоеше много добре.Началото е терпентиново-дървесно,донякъде ми напомня Мон парфюм Шери.После омеква и става ябълков пай,без да е прекалено сладък,с лек,едва доловим кожен нюанс.Леко напомняне за Амбр наргиле може би.И все пак,въпреки споменатите прилики намирам всички аромати на Л'Артизан за уникални и дори гениални,с характер и собствен стил.

# 599
Моето чаве на рожден ден на моя приятелка докопало семпълче на Gucci  Guilty и го изпръскала цялото върху нея. Гушкам я и мнооого хубаво ми мирише - и взе, че наистина ми хареса този парфюм Simple Smile

Въобще не съм се и доближавала до Gucci  парфюмите, винаги съм имала усещането, че ще са масовки или не по моя вкус ( не ме разбирайте погрешено, не твърдя, че ми е много изискан носа и не може да помирише какво да е  Grinning) или просто кифленски ухания  Blush обаче този наистина много ми допадна, че и още мирише рокличката, а минаха почти 5 дни.

Общи условия

Активация на акаунт