Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 299
  • 713
  •   1
Отговори
# 405
Атти, предлагам в първия пост да сложиш една препратка към темата за сайтовете  Peace Че току мине се не мине и някой идва да си прави реклама на сайта за ментета  Whistling Е, може и наистина някой да се чуди има ли Шанел за 20 лева, де  Joy То и в продавалника се опитват да ме убеждават, че 20мл-овите ментаци били "минита"  Joy Joy Joy
Peace  Като се появи някоя такава(пък и нервна!) да пита в тема, в която не се коментират сайтове за парфюми от 20 лв дали са оригинални и си мисля, че и отговор не заслужава.  ooooh! Не вярвам да има толкова прост човек, да повярва, че са оригинални, че и да се излага да пита!

Честита Нова година! Здраве, късмет и благополучие ви пожелавам! Hug

Както си седях и си чаках новата година в уютна обстановка у дома и ми се прищя парфюм. Crazy
Реших за последно през отминаващата година да се оставя на тръпката от поръчка "на сляпо" пък да видим. Чакам Karleidoscope. Нищо не обещавам(пред себе си), но ми се ще просто да престана. Имам толкова достатъчно аромати... Tired Laughing

Може ли една консултация междувременно -  Grinning-
става въпрос за тези парфюми
http://www.hotparfumi.com/index.html
знаете ли нещо пвоече, т.е. дали са ментета
Доста нереални ми се струват цените-ЕДП-100 мл. за няма и 20 лв. Shocked
Наистина ли ти се струват нереални?!  Shocked Съвсем читави са си! Нямат нищо общо с ментета.

Явно това искат да прочетат хорицата.

# 406
  • Чукарландия
Бижу, от къде ги поръчваш тези красоти? Hug

Пирамидата е интригуваща. Peace

# 407
От тук. Ще го видим. Няма много отзиви, но тези, които прочетох са приятни.

# 408
  • Чукарландия
От тук. Ще го видим. Няма много отзиви, но тези, които прочетох са приятни.

Ще чакаме отзиви и от теб. Peace

# 409
  • Козлодуй
Признавам си, не съм виждала въпросните термоси и съм мнителна по природа.Как да съм сигурна,че никой не е бръкнал в кацата с меда,тъй да се каже?Бих предпочела рефил от проверен сайт Simple Smile
А за парфюмите като алергени-случвало ми се е да кихам много,но не съм забелязала от кой точно след напръскване.А ако хапвам точно когато щерката ще излиза(и тя е последовател на врачанската школа),не само ставам алергична,а и леко истерична Simple Smile

# 410
ето ги
Скрит текст:

Няма според мен как да направиш нещо с тях. По-скоро ми беше интересно дали хората си наливат редовно

# 411
Liu е много стар парфюм и разбира се, мирише за мен великолепно. Леко ретро, леко носталгично. Продуктите са ароматизирани съвсем леко, но забележимо, да не си помислите, че ще заглуши вашия парфюм или че някои ще ви усети. Това са глезотии за душата, не за хората.
O, това си го номинирам за Матара!

Жаки, и аз като Денси си мисля, че няма от какво да се притесняваш - изключително много жени носят Angel и Alien и си допълват. Аз също се чудех по едно време, но започнах да обръщам внимание като ходя в БЗ и Дъглас и все попадам на някоя жена с вкус, която си пълни любимото шишенце. Харчат се, така да се каже. Нищо, че има толкова имитации точно на тези двата. Предполагам, че скоро ще инсталират и сорс на Уоманити, защото и той стана безумен хит. Абе, чудно ми е - половината жени не знаят името на Тиери Мюглер, а ако им покажа ОНАЯ му снимка, направо припадат от погнуса, но "ангела" и "извънземното" ги знаят, носят или вече разпознават безпогрешно. Пък и колко вариации на името му съм чувала - Тери, Тиру, Тири, Муглер, Мугла, Миглер... ooooh! Забавно е, като се замисли човек. Този мъж си е свършил работата по отношение на задоволяване на душата на жените и може би затова се е прехвърлил физически на мъжете.
Пък аз чакам момент, в който ще припадам по Уоманизатора, щото с Ейнджъл и Елиън съм минала от гадене до преклонение...

Бижу, моментално се нареждам на опашка за подушване на Карлейдоскоп-а, заради теменужката!Подозирам го в магични сили!

# 412
Аз Womanity го извадих миналата седмица от едно кашонче и го подредих до останалите "актуални" за ползване парфюми Simple Smile направо бях забравила, че имам 2 шишенца от него.
Но просто през изминалите 2 години ме задушаваха от всички страни с него.
Интересното при ANGEL е, че на останалите хора ухае по съвсем различен начин. Върху мене все едно е друг парфюм. Истината е, че ухае на лекарство, но лекарство което много харесвам. И съм си внушила, че този парфюм е лечебен. Като имам мигрена или нещо ме боли го инхалирам и ми минава.

# 413
Честита нова 2013 парфюмни феи!   bouquet

Пренасям много парфюмни желания от миналата година, но най-на сърце в момента и най-нетърпелива съм за Burberry Women и Nu  Heart Eyes

бульовче, мисля беше писала, че има Krizia Donna Istinto - имам питанка - как е като трайност?
На пирамида много ми допада и не знайно защо съм му хвърлила око.

# 414
Бижу, моментално се нареждам на опашка за подушване на Карлейдоскоп-а, заради теменужката!Подозирам го в магични сили!
И аз се надявам на такива Laughing Стана ясно, че Инсоленс няма да мога да нося, а ми се носи нещо теменужено... стига в този Карлейдоскоп теменужката да е такава, каквато харесвам, защото рядко харесвам явно. Rolling Eyes

# 415
  • Пловдив
Като ви чета ми идва по полетя..толкова е хубаво и уханно при вас Hug

Тази тема ме подтикна да направя крачка напред - за първи път от 10 години реших да си сменя парфюма. Знам ,че ви звучи странно, но за мен е голяма крачка.Спрях се на Грелен и неговата  idylle sublime. Утре ще е при мен и се надявам да се харесаме. Ако ли не- ще търся помощта ви за нещо друго. Hug

# 416
  • Велико Търново
О,сигурна съм,че ще се харесате Wink Hug Ако ли пък -не,имай ме предвид Wink

# 417
  • София
armira, 10 години с един парфюм не е просто лоялност, това си е особеност на характера.  Wink На мен например ми дай нови, актуални и модерни неща, и още от тях.  Grinning

Лю, може ли да помоля за ОНАЯ снимка, заинтригува ме...  Mr. Green   bouquet

Жаки, много ми харесва твоето убеждение за Ейнджъл, сигурна съм, че точно така ти действа тоя парфюм.  Hug  На мен ми въздейства по диаметрално противоположен начин, дори не бих употребила "ухае" за него, но това няма никакво значение, това не ми пречи да се кефя на това как ти действа на теб!

# 418
Аз съм чела, че го произвеждали с лечебна вода от река Йордан и това така ми се е забило в главата, че наистина взе да прави чудеса този парфюм.
А дали е вярно....надали, но е хубаво да си го представям Simple Smile като съм в депресия или нервна или нещо не ми е наред само 2-3 минутно инхалиране и всичко се оправя. Не знам каква е тази работа, но действа.

# 419
cayenne   bouquet

Харесва ми да има мъже в темата. Начинът им на писане е страхотен, прями, лаконични...Deetron Hug За жалост ни е само един за сега.

Относно питането на рак-щрак за пренесените парфюмни желания. Нямам такива. Може би едно-две летни, но имам време да го мисля и да разносвам мъничко.

Общи условия

Активация на акаунт