Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 339
  • 713
  •   1
Отговори
# 480
  • Boston, MA
Благодаря!

# 481
  • на североизток от Рая
Бижу, очаквах друг отговор.  Confused

Натали, благодаря!  Hug

Ще си взема белия муск, ама май да чакам да мине поне седмица от януари. Тъй ли беше?  Mr. Green

# 482
  • София
Малко помощ дами   bouquet
Колебая се между Paco Rabanne - XS for women и Escada - Desire me. Някой пробвал ли ги е?
А може би и нещо друго с шоколад и карамел, но да не е Alien... Всъщностможеи той. Ох, не знам  Crazy

# 483
Колебая се между Paco Rabanne - XS for women и Escada - Desire me. Някой пробвал ли ги е?
Познаваш ли ги?

# 484
  • София
Познаваш ли ги?
Да и не мога да реша кой искам. Та за това чакам някой да наклони везната.

# 485
и Елиън ... с шоколада и карамела ли ...   Joy

# 486
  • София
и Елиън ... с шоколада и карамела ли ...   Joy

Енджъл исках да кажа, простете за невежеството о възвишени  omm

# 487
  • виртуално
А може би и нещо друго с шоколад и карамел, но да не е Alien... Всъщностможеи той. Ох, не знам  Crazy

Споменът ми за XS е за летен, прохладен и нетраен аромат.
Не харесвам Angel , така че аз гласувам за Ескадата  Peace
(пробвай и Missoni)

# 488
Познаваш ли ги?
Да и не мога да реша кой искам. Та за това чакам някой да наклони везната.
Ако имаш предвид Black XS на Пако Рабан, бих качила веднага 70 килограмовата си снага на везните, защото ми е абсолютен фаворит през последните няколко месеца, обаче е далеч от шоколадов и карамелен /слава богу/. Но пък е... Heart Eyes
Ескадата е вкусна, но не съм я разносвала, за да сравня.

# 489
  • София
От миналогодишните желания в тази година ми се прехвърли мандарината на Алегорията. Колкото пъти пръсна, толкова пъти ми идва да си отхапя ръката, хем няма сладост според мен. Хем ми е свежо, хем ми е вкусно. Чела съм, че Нимфео мио е свеж и се чудя дали поне малко не прилича на мандарината. Не знам кога ще мога да го помириша, но ми е любопитно, ако може някой да каже как чувства двата парфюма.

# 490
Нищо, ама нищичко общо нямат двата парфюма. И като съставки, и като усещане, и като настроени,е и по дух, и по каквото още се сетиш.

# 491
Grinning
Който тук издържи пръв седмица да ни  напише самоучител под надслов "боли, сърби, драго ми е"  Hug

Аз пък да взема да те номинирам. Mr. Green

Седмица, че и две, и три, издържам. Мокър ми е фитила напоследък и трудно се пали, ама като запали, че като вземе да гърми, да не ти е работа да си ми спонсор Wink

Как издържате по толкова бе хора! Shocked Аз и няколко дни не мога напоследък, няма спиране и това е ooooh! След поръчката на Вълчицата на сляпо (дето още не е пристигнала даже), снощи думнах и ето  това и то в количество 125 мл.. А сега се каня на това лешниково гурме, пак без да го познавам естествено. След всяка поръчка си обещавам, че е за последно, и си вярвам даже... ooooh! И така до другия ден... Кажете моля как се излиза от това състояние?!

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 23:45 от Ronita

# 492
  • The Evergreen State
Имам желание за нещо ново, за пръв път ми се носи нещо шанелско от години насам. Аз носех само и единствено шанел по времето на алюр-а и шанса, много такива изпръсках и явно ми бяха поомръзнали.

Трябва да тествам наново Coco Noir и Chanel 5 Premiere. Втория си спомням че беше  малко цитрусово - повече сапунен, но от ноара нямам никакъв спомен.

И двата не ме грабнаха.

А така се надявах да ми хареса ноар-а, депеш + шанел, какво да иска човек повече, но..не.

# 493
Кажете моля как се излиза от това състояние?!

С принудителен валутен борд  Sad. Изтрих всички линкове към парфюмни сайтове, не влизам в продавалника, чета темата само с едно око Simple Smile. Не съм купувала парфюм от месец... Но ми е гадно. Лишавам се от едно от малкото неща, които ми доставят удоволствие. Не знам докога ще удържа фронта Simple Smile.

# 494
Хех здравейте,

Четох теми от 2009 година, заради един Boucheron  Whistling . Та така се озовах в тази тема. Обожавам парфюмите, майка ми ме запали. По- голяма маниачка е, поръчва на сляпо и винаги има повече пари в картата си  Wink Аз съм по нейните стъпки.

Но все пак много ми се иска да си поделя с нея едно Sicily на Долче. Моля за помощ къде мога да го открия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт