Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 318
  • 713
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте. Много отдавна не съм писала тук, а е факт, че получавах добри съвети от вас. Сега отново се надявам на вашите коментари: какво е мнението ви за парфюмите на Бекъм, конкретно за този:
http://www.ivis.bg/products_images/signature.jpg

Не съм пробвала аромата му, в нашия град въобще не се зарежда, а ми се иска нещо по-различно. Принципно харесвам по-тежки аромати, но и свежи съм ползвала. Според настоението  Wink За да ви ориентирам какъв ми е вкуса - Mon Jasmin Noir на Bvlgari, Incredable me на Escada, BLV Notte, тези са ми сред любимите, но и Versense на Versace, Happy на Clinique също харесвам и съм ползвала с удоволствие.
Благодаря ви!

# 496
  • Чукарландия
Кажете моля как се излиза от това състояние?!

И аз не мога да си овладея...изваждането, Ронита. Два пъти фалирах. Crazy ММ каза, че повече няма да сложи и стотинка в картата ми. Сякаш тая стотинка ще ми оправи състоянието... Joy
Като се замисля, нормално е по един парфюм на месец (не като досега - 4, 5, че и нагоре). Ще си го поставя за цел. Peace

А защо съм в такова състояние? Глад за парфюми. Глад мори добитъка и това е. Все още го няма това пренасищане, което се усеща при някои от старите пушки във форума. Надявам се да улегна, да утихна и да се кротна. Като се понаситя. Е, сега със сигурност ще, ако в картата ми дрънкат само семки и бонбонки. Хубаво щеше да е, ако дрънкаха сеНки и парфУмки. Joy

# 497
Не ми говори BBeLLa, същото е положението и при мен! Не фалит, ами не знам какво ще обявя вече  Rolling Eyes
Ето сега преди малко поръчах и този лешниковия ooooh! Но този път се заричам пред всички, че до пролетта това ми е последната покупка, нищо повече няма да поръчвам,  ни на сляпо ни на прогледнало Naughty

Не е глад за парфюми нашето, ами си е чиста лакомия! Дори когато имам възможност да си взема отливчица от нещо, винаги предпочитам да се сдобия с бутилка, и то най-голямата разфасовка, да не би да не ми стигне случайно. hahaha

# 498
  • Пловдив
mia1 , при мен нинфеото понякога дори го обръща на мармалад  Joy и както казва една приятелка по негов адрес "за малко да ми падне единия зъб от сладост" . Днес ще взема да го понося малко  Laughing  

Относно лудостта по купуване по безброй парфюми , моята май отмина /да чукна на дърво/    ooooh!

# 499
mia1 , при мен нинфеото понякога дори го обръща на мармалад  Joy и както казва една приятелка по негов адрес "за малко да ми падне единия зъб от сладост" . Днес ще взема да го понося малко  Laughing  
Нинфеото зъбовадец? Интересно какво ли ще каже твоята приятелка тогава за Кашмира на Шопар?! Whistling

# 500
  • Стара Загора
Каква сладост при Нинфеото? На мен ми стърже на зелено. Обаче Кашмира, на мен ми мирише на лекарство (сладко, та чак ти се повдига  Mr. Green).

Упс, обърках. Аз познавам този http://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Cascade-6206.html
За него говорех, че мирише на лекарство.  Mr. Green

# 501
  • Варна
Ронита, Белла, що се тормозите? Като ви се купува - купувайте  Simple Smile Важното е да има истинско удоволствие, което да доминира над усещането за вина и да не се влачи човек от някаква инерция. Като усетите, че придобиването не е това, което сте очаквали като емоция, спрете. Много е просто. Защо иначе да си потушава човек поривите? Все едно някой да каже на Бижу да спре да купува обувки, когато много, ама много и се купуват; или някой да ограничи Силви от придобиването на готините дрехи; или Ивченцето от лаковете; или пък... мен от набезите към фотопавилиона  Whistling Mr. Green За ваше "успокоение" ще кажа, че силните мании са относително постоянни, само интензитетът им се мени, но отърване няма  Mr. Green

# 502
  • Пловдив
Densi , интересното е че си пада по доста мощни произведения парфюмно, носи неща които аз не си и помислям да сложа... Просто и сладнеше и  не можа да го възприеме като летен свежак, не мисля, че има нещо странно  в това, че и сладни- Кашмира не е набеждаван за летен аромат, който да ни освежава през горещините , ще я питам, но предполагам го харесва и с удоволствие би го носила през зимата....   Simple Smile

При мен също "смокинджока" лятото изкарваше сладникава нотка доста често към финала, за това и често пропусках да го нося...кожа.

# 503
  • София
Нищо, ама нищичко общо нямат двата парфюма. И като съставки, и като усещане, и като настроени,е и по дух, и по каквото още се сетиш.
Разпали любопитството ми. Wink Щом нямат нищо общо ще е глупаво да питам кой е по-хубав.

# 504
  • Варна
Нищо, ама нищичко общо нямат двата парфюма. И като съставки, и като усещане, и като настроени,е и по дух, и по каквото още се сетиш.
Разпали любопитството ми. Wink Щом нямат нищо общо ще е глупаво да питам кой е по-хубав.

И двата  Peace Те просто са различни. Единият е смокинов, лимонов, зелен, горчив; другият е сладка, свежа мандарина с кората.Нинфео е по-мощен и силно енергизиращ, охлаждащ, истинска бомба сред този тип парфюми, сложен и многопластов; Мандарината е простичка и натурална, нещо като фреш от мандарини.
Защо се заговорихме за летни парфюми? Май като мине нова година започваме да се взираме по-напред във времето  Simple Smile

# 505
Чак да е сладко Нинфеото -не е сладко хич.Носила съм го в какво ли не време.Лятото в жегата само то ме спасяваше.Много рядко на моята кожа също изкарва леееко сладникава нотка и тогава и лавандулата усещам та разбирам за какво иде реч , но това не е сладост типична.Като цяло това си е за мен  летен аромат, е може и пролетес и есенес да се носи разбира се.

На желанието на моя мъж да ми купел нов аромат преди няколко дни категорично отказах с думите че нищо не съм си избрала засега. Искам ако взема нещо да е силно желано, да го нося с удоволствие.Като няма хубав аромат за мен и аз минавам на обувки GrinningКато се върне парфюмното желание ще го посрещна подобаващо така да се каже Grinning

# 506

И двата  Peace Те просто са различни. Единият е смокинов, лимонов, зелен, горчив; другият е сладка, свежа мандарина с кората.Нинфео е по-мощен и силно енергизиращ, охлаждащ, истинска бомба сред този тип парфюми, сложен и многопластов; Мандарината е простичка и натурална, нещо като фреш от мандарини.
Защо се заговорихме за летни парфюми? Май като мине нова година започваме да се взираме по-напред във времето  Simple Smile
Абсолютно съгласна съм. Още вчера можех да пиша кой е по-хубав, но не мога да определя. Нося ги в различно време и периоди от живота. Мандарината ми е омръзнала, защото съм похарчила голяма бутилка, Нинфеото също е накрая на втора бутилка. Сега харесвам най-много Хедерата на Лерборарио, въпреки че е много по-прост от Нинфеото.

# 507
Ронита, Белла, що се тормозите? Като ви се купува - купувайте  Simple Smile

Що да се тормозя наистина, като дойде хазяйката за наема в края на месеца ще и плащам в парфюми като няма в какво друго hahaha

И понеже в обещанието си от снощи не бях споменала пробички, току що поръчах няколко от Posh Peasant Mr. Green Поне да се запозная с интересни неща като ще спирам с покупките. Rolling Eyes

Скрит текст:
В тази връзка да попитам, къде пристигат пробичките от там, в пощата ли или в пощенската кутия ги слагат? И след колко време горе-долу да ги очаквам?

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 14:58 от Ronita

# 508
Да успокоя момичетата, които се притесняват  Mr. Green Милички, Мимс е права, че "манията" е на периоди. Аз например от доста дълго време съм в ремисия, ама наистина много дълго време - трета година вече. Оказа се, че една бременност и раждане доста пренареждат приоритетите. Пък и няма къде да си развяваш парфюмите... Отрезвяващо ми действа и това, че имам пълен шкаф и трябва да освободя място, за да подредя нови. Дала съм си едно такова незаклето обещанийце да не придобивам нови, докато не смъкна бройката поне на 10.
Скрит текст:
Отскоро гледам едни предавания за вещомани по Фокслайф и...

# 509
... Все едно някой да каже на Бижу да спре да купува обувки, когато много, ама много и се купуват....
Blush Blush Laughing
Всъщност, тази година не съм купувала нито парфюми, нито обувки! Crazy Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт