Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 209
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
Бижу, хубаво се майтапиш на мой гръб Laughing
Казвате Dolcesir мирише на вишни Whistling Щото аз точно заради тютюна не харесах достатъчно Амбрето, Табако ванил и Бек ис блек. Тютюна го поемам под друга форма Sunglasses
Ще изчакам още малко да ми се насъбере, пък и само седмица е минала от новата година Joy

# 571
грам тютюн не усетих в него - за мое най-голямо съжаление, разбира се!  Twisted Evil

едит, за да не поствам пак: Бел, по-добре доведи Чукарландия тук Simple Smile

# 572
  • Чукарландия
Направо ме подертихте с тоя L’Erbolario. Веднага да му кажете, да дойде и в Чукарландия. Naughty

# 573
  • София
Бела, и аз страшно се зарибих...  Joy Лесно се получи!  Joy Особено ми хареса описанието на сандаловото дърво. Планирам път към бул. България тия дни... Joy

# 574
  • Чукарландия
Да, но аз нямам път към бул. България, нито към който и да било Мол в близките месеци, а може да се окаже и година. Хеле в тоя сняг... Joy Затова казвах L’Erbolario да отскочат към нас. Hug

# 575
  • Козлодуй
И на мен ми подпалихте фитилите с тия описания,за поне 3 аромата от колекцията  L’Erbolario  Grinning
Надявам се февруари да ме пуснат в отпуск,планирам една малка екскурзия до Сф и се надявам някой да ме заведе до магазина Hug
Последната покупка на сляпо направих около Коледа,утре си чакам Босфора и ще видим дали Милейди за пореден път е уцелила с вкуса ми Mr. Green Тази година направих вече една поръчка-споменах ви-един Армани Атитюд,но за подарък.Брои ли се?За себе си все пак още не съм се изкушила Mr. Green

# 576
Казвате Dolcesir мирише на вишни Whistling Щото аз точно заради тютюна не харесах достатъчно Амбрето, Табако ванил и Бек ис блек. Тютюна го поемам под друга форма Sunglasses

И аз в Dolcesir не усетих никакъв тютюн, а и не беше достатъчно сладък за мен, затова се разделих с него, в Бек ту Блек също не усещам тютюн, само много мед и вишни Heart Eyes В Наргилето ми е поносим тютюна, но Табако ванил щеше да ме усмърти още след първото обилно напръскване, затова така бързо се озова в размените Laughing

# 577
И на мен ми подпалихте фитилите с тия описания,за поне 3 аромата от колекцията  L’Erbolario  Grinning
Надявам се февруари да ме пуснат в отпуск,планирам една малка екскурзия до Сф и се надявам някой да ме заведе до магазина Hug
Последната покупка на сляпо направих около Коледа,утре си чакам Босфора и ще видим дали Милейди за пореден път е уцелила с вкуса ми Mr. Green Тази година направих вече една поръчка-споменах ви-един Армани Атитюд,но за подарък.Брои ли се?За себе си все пак още не съм се изкушила Mr. Green
Мисля, че го е уцелила. Много е хубав, едвам устисках да съм добро момиче Laughing

пп. Ако не е уцелила, свирни, приятел в нужда се познава Hug ще те отърва веднага Mr. Green

# 578
  • Germany
А,здравейте, в това снежно и красиво време Hug
И аз като Бижу бях впечатлена много от Meharees, даже си прегледах старите записки и виждам, че точно него съм оприличила на Амбр Наргиле, от който са извадили вишните. Базите им са много сходни, топли и амброви. Засилих се да го купувам, обаче заведох и ММ и го напръсках. Изтрая от магазина до горния етаж ooooh! И върху него не прояви грам характер, не беше толкова красив, колкото върху мен. И личи, че е евтин Embarassed Да, прилича на Амбр Наргиле, обаче личи и че е 39 лв., както и повечето продукти. Размислих, и реших, че няма да дам 39 лв. за нещо толкова нетрайно  Crossing Arms, още повече, че не обичам да притежавам сходни парфюми.
Сънче, пиши като пристигне, че се вълнувам, дали съм уцелила Peace

# 579
 Rolling Eyes От сутринта до сега усещах аромата от две пръсвания с  Meharees! А сега след баня, косата ми ухае на шампоана все едно с парфюма съм се пръскала! Добре че върху мен такъв евтини парфюм се държи отлично, че щях да му се разсърдя. Не стига, че евтин, ми и да мирише един етаж, не е честно! Joy
kovatcheva, да не бъркаш нещо newsm78 Наргилето определено не е Meharees, а Dolcelisir.
В драйдауна Meharees прави препратки с Л на Лолита дори.

# 580
Парфюмите на Лерборарио са доста нетрайни, доста. Хедерата любима я пръскам над 20 пъти! по цялото тяло и на моята кожа, която знаете държи страшно аромати трае до 5-6 часа. После подновявам.

# 581
и Хедера, и Dolcelisir пръсках на кожа хич не ми се строха нетрайни, а Цитрусът 'зарази' всички останали блотери с пачули, амбри, ванилии и разни други обичайно бомбени аромати и съставки
вярно е обаче, че има и дни, в които Целувката на дракона, Кабошар, Галиано, Исатис, Шалимар, Хабанита, Хипнотчината отрова и сие ми се губят  Rolling Eyes
и с ръка на сърцето: нещицата на въпросната марка наистина не ухаят на скъп лукс, но това не означава, че няма неща, които бих носила с удоволствие

# 582
Магазина си е супер, обслужването е на ниво и всеки може да открие по нещо за себе си. Сапуните им например са много добри, ползвам Хедера. Кремовете за тяло също ми харесват.

# 583
Забравих да се похваля, че ми пристигнаха две прекрасни мъничета Aura Swarovski и Lady Million. Ако Аурата беше по-голяма от 30 мл щеше да е като бухалка, снощи ги гледах големите бутилки в някакъв магазин срещу  L’Erbolario, в който имаше и Ив Роше. Ами огромни са!
Aura е личи и рози, и аз се побърквам, защото ми харесва много! Crazy Мирише на пролетна утрин в Карлово, когато розите са разцъфнали. Heart Eyes
Лейди е мед с оранжеви цветя и малко пачули! И нея харесвам. Crazy Много!
Толкова ми харесват тези двата и вчерашната ми покупка, че достойно за душата ми на Везна, не мога да избера кой от трите да сложа утре на работа! hahaha

# 584
  • София
И на мен ми подпалихте фитилите с тия описания,за поне 3 аромата от колекцията  L’Erbolario  Grinning
Хайде, Сънчо, стискам палци да ти хареса! Отчака ми се чакането за този Босфор. И пола му купих, и розовкото шалче си изрових /че локум с розово асоциирам/. Дано носът ми да не ме е подвел.

Общи условия

Активация на акаунт