Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 204
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
Гилти е много хубав парфюм  Heart Eyes пододящ за навсякъде и по всяко време стои добре. В началото твърдо го отхвърлих, но една приятелка го носи и му дадох втори шанс, един от любимите ми е в момента.

# 601
  • Велико Търново
За кое Гилти говорите Wink- за Gucci Guilty by Gucci или Gucci Guilty Intense/защото последният ми е ...не много носим Wink,така да се изразя Simple Smile

# 602
то за това тук в темата не е много удачно да се пускат линкове към много желани и редки неща, защото много хора четат и .... се получава случката.
За мен не е нито желан, нито рядък Laughing Laughing хайде сега да се крием по кюшетата, пак ще излезе Peace

# 603
За кое Гилти говорите Wink- за Gucci Guilty by Gucci или Gucci Guilty Intense/защото последният ми е ...не много носим Wink,така да се изразя Simple Smile

За първия.

# 604
то за това тук в темата не е много удачно да се пускат линкове към много желани и редки неща, защото много хора четат и .... се получава случката.
За мен не е нито желан, нито рядък Laughing Laughing хайде сега да се крием по кюшетата, пак ще излезе Peace
Истината е че по-добре да си трайкаш за изгодните оферти, особено ако го искаш ти  Wink

За Gucci Guilty by Gucci става въпрос, интенса е малко по-силен.

# 605
Може ли мнение за Eau de Courreges 2012 ? Много ме заинтригува и май ще го добавя към списъка за избор на шипър за пролетта  Flutter

# 606
Здравейте,

искам да попитам дали някой знае надежден сайт, от който да си купя Трезор на Ланком и да съм сигурна, че няма да е менте?

# 607
Здравейте,

искам да попитам дали някой знае надежден сайт, от който да си купя Трезор на Ланком и да съм сигурна, че няма да е менте?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=680896.msg23105542#msg23105542

# 608
  • София
Да се похваля с две нови придобивки, първи за годината. И двете бяха силно желани!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm44

и

Wenge-то е само отливка, но мисля че ще ми е достатъчна!   

# 609
  • The Evergreen State
И аз много обичам моето Гилти.

Преди време случайно ме напръскаха с него докато обикалях в мола. Много ми хареса, фризьорката ми ме пуска от салона ухаеща на нещо точно такова и гилти веднага ме грабна. Обикновено дните след като съм била на фризьор пръскам това гучи  Simple Smile.

Аз съм в плен на Коко Ноар. Отдавна не съм искала така парфюм но защо нямат 30 мл, жалко. От опит си знам че обикновено парфюмите ми омръзват далеч преди да съм успяла да изпръскам 30тичка и това ми е оптималното количество.

# 610
  • София
Реших, че пак съм изтървала темата - а тя на втора страница Shocked

В Блик има намаления - ако някой се интересува от конкретни парфюми и цени - мога да проверя, близо до офиса ми е.

# 611
  • Германия

Много моля някой от заверата, който има Ексклузив на Герлен, да сподели дали е забелязвал да се изпарява парфюмът му. Помня, че еликсир-вариантите на различните Poison изпаряват през помпата, но аз държа Жестоката Гардения с атомайзера, не с помпа. И ми се струва, че дава фира. Или от пинтилък ми се привижда.  Whistling Спазми получавам като погледна как чезне, а все забравям да сложа някоя резка върху флакона и да наблюдавам.

# 612
Натали и аз това си мислех вчера.Поради същите причини като теб не си държа Гарденията с помпата, а така шишето не е толкова красиво .Моят е сравнително от скоро и не съм забелязала досега фира, обаче знам ли Thinking,гризе ме съмнението .Още повече,че не може да се сложи капачката върху атомайзера.

# 613

Много моля някой от заверата, който има Ексклузив на Герлен, да сподели дали е забелязвал да се изпарява парфюмът му. Помня, че еликсир-вариантите на различните Poison изпаряват през помпата, но аз държа Жестоката Гардения с атомайзера, не с помпа. И ми се струва, че дава фира. Или от пинтилък ми се привижда.  Whistling Спазми получавам като погледна как чезне, а все забравям да сложа някоя резка върху флакона и да наблюдавам.
Натали и аз това си мислех вчера.Поради същите причини като теб не си държа Гарденията с помпата, а така шишето не е толкова красиво .Моят е сравнително от скоро и не съм забелязала досега фира, обаче знам ли Thinking,гризе ме съмнението .Още повече,че не може да се сложи капачката върху атомайзера.

Joy Какви дертове имате Joy Ми пръскайте, да не ароматизирате комшиите, пък вас си не Joy Като свърши, нова бутилка Hug

Шалимар инишъл се самоизпарява със сигурност. Гледам го всеки ден как намаля, ама не ми е сега кеф да го изпръскам.

# 614
Здравейте парфюмни!  bouquet
Моля ви,  препоръчайте парфюм за 30 г. светъл, синеок мъж, спортно обличащ се  Simple Smile
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт