Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)

• 190 817
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
бамба, нашето е някакво иглолистно. Решила съм да го садя на вилата, но ей ме... още си е вкъщи.  Grinning

# 676
Нашето дърво засадихме навън. Развиваше се чудесно около месец, след което ... някой го открадна.
Не би трябвало да не му понесе зимата, нали е иглолистно.

# 677
  • София
хахаха:) и ние си имаме-двенки - като се прибеахме водихме оживен спор о ъвпроса-това истински бор за разсад ли е, или тип кипарисен...седят в саксиите и се чудим newsm78 аз мисля,че е истински, нащте мислят,че е за саксия...а всеки така се сащиста на изписването,че явно никой не пита,но аз утре ще ходя да ми махат конците и ако се сетя ще питам...ако е истински бор ще го втасаме-ние нямамени каква градина,а живеем и под наем, и то в центъра, та няма къде да ги бучнем...

# 678
  • София
нашето дърво си расте и едни нови иглички е пуснало, не ми се ще да го погубя, ама не искам и да го открадне някой  Rolling Eyes
хубаво би било да ни го връчват с указания как да се грижим за него  Mr. Green

# 679
Здравейте,

Бих искала да ви попитам дали някой е запознат дали е задължително да се следиш в болница Надежда за да родиш там. Ако не кога трябва да започне посещението при лекар от болницата, тъй като в сайта не откривам никаква информация. Много благодаря за отговора.

# 680
  • София
Не, не е задължително да си следиш бремеността там. Може нито веднъж да не си стъпвала и да отидеш да раждаш. Ако си нормално - направо отиваш когато му дойде времето. Ако ще си планово секцио, се запознай със списъка от израждащи лекари (някъде по-назад Нани го беше публикувала) и си запиши час за когото искаш за уточнение.

# 681
Момичета, колко струва престоя в клиниката за 1 ден?

# 682
  • София
70 лв. ако не е по клинична пътека на НЗОК  Peace

# 683
Дръвчетата са различни - едни тънички и високи са бял бор, други по-кичести, като малка елхичка са смърч и мини смърч. Всички са за навън, студоустойчиви са . Не е задължително да ги садите веднага на неохраняемо място, можете да ги прехвърлите заедно с пръста и да добавите още пръст за иглолистни растения в по-голям съд и да си ги гледате на терасата, докато станат по-големи. Дръвчетата растат бавно - всички подарени до момента са на възраст между 5 и 7 години. Белия бор става доста голямо дърво - ако ги садите на вилата предвидете повече място около борчето. Поливат се умерено когато позасъхне почвата, не обичат големи жеги и през лятото може да окапят малко от силното слънце.   bouquet

# 684
  • София
nani, или момичетата,които са раждали вече там,може ли да разкажете по-подробно как протича планираното секцио?Разбрах,че трябва да се иде един ден по-рано,но в колко часа?На някой обаждаме ли се преди това?Багажа с който идваме с нас ли остава?В стаята в която ни настаняват първоначално в нея ли сме след като се роди бебо (след реанимация имам в предвид)?Реално има ли бондинг или няма след секцио?Някой помага ли ни с раздвижването?и т.н.

# 685
  • София
Благодаря Нани,
Най-после малко информация за борченцата Simple Smile

# 686
  • София
ние явно си имам смърч, повече прилича на храстче  Mr. Green

# 687
Имам въпрос -при секцио таткото чака отвън, но поне дават ли му да зърне бебето като се роди или поне през стъклото?

# 688
nani, или момичетата,които са раждали вече там,може ли да разкажете по-подробно как протича планираното секцио?Разбрах,че трябва да се иде един ден по-рано,но в колко часа?На някой обаждаме ли се преди това?Багажа с който идваме с нас ли остава?В стаята в която ни настаняват първоначално в нея ли сме след като се роди бебо (след реанимация имам в предвид)?Реално има ли бондинг или няма след секцио?Някой помага ли ни с раздвижването?и т.н.

Какво е бондинг?

# 689
  • София
Дават дават,и снимки дават Simple Smile и не е през стъкло-носят си му го.

Общи условия

Активация на акаунт