Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)

• 190 815
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Честито на Д-р Стаменов, съпругата му Надежда и на целия екип.
Желая им от сърце много успехи!

# 17
  bouquetи успех !

# 18
  • Благоевград
Много успехи и сбъднати мечти.

# 19
  • София
Цитат
НОВ ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР ЗА ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ С РАЖДАНЕТО В МБАЛ "НАДЕЖДА"!

Скъпи приятели,
на тел. 0882 412476 може да се обаждате и задавате всички въпроси, свързани с раждането в нашата болница. Д-р Генадиева с удоволствие ще отговори на вашите запитвания.
някой да е звънял случайно  newsm78
на мен ми казаха цена за раждането, записах се в списък за разглеждане и чакам да се обадят кога да ходя да разгледам.
на 21 започват да раждат там, срещнах се с една жена, която ще е от първите в понеделник, надявам се някой скоро да сподели впечатления  Rolling Eyes

# 20
Живот и здраве ще раждам там на 15.02. Цената е 1750 лева.

# 21
Моля, някое момиче което знае да даде подробно обяснение как да стигнем до клиниката от централна автогара с градски транспорт

# 22
  • София
Записвам се да следя темата!Така като гледам МБАЛ Надежда се очертава да е една модерна болница с хубава апаратура и изключително много се радвам че моят доктор Ташков ще стане част от екипа!

Болницата ще има ли договор с НЗОК?

# 23
  • София

Болницата ще има ли договор с НЗОК?
на мен ми казаха, че ще имат, ама за какво точно не знам  Rolling Eyes
едни хора питаха за педиатър по зк, на тях им казаха март месец да проверят пак.

# 24
Моля, някое момиче което знае да даде подробно обяснение как да стигнем до клиниката от централна автогара с градски транспорт
Краси, от централна автогара може да се стигне до клиниката с автобус 60 - спирка ж.к. Красна Поляна.

# 25
Живот и здраве ще раждам там на 15.02. Цената е 1750 лева.
Цената за раждане (или секцио) ще е 1500 лв; за неосигурени е 1750 лева. Болницата ще има договор с Касата през февруари или началото на март.

# 26
  • София
Преди няколко часа попаднах на това:
http://www.babystreet.bg/news/bezplatni-pregledi-v-mbal-za-zhens … ave-nadezhda.html
 Който иска може да се възползва,аз ще ги пропусна,тъй като преди месец последно бях на профилактичен преглед.

# 27
  • София
само дето часовете са разграбени още първия ден, и вече не може да се възползват незаписалите се  Rolling Eyes

# 28
  • София
само дето часовете са разграбени още първия ден, и вече не може да се възползват незаписалите се  Rolling Eyes
Преди малко приятелка ми каза че е успяла да се запише,удължили са срока до 31-ви поради големия интерес Peace

# 29
Записвам се и аз да следя споделената от вас информация, аз съм пациентка на екипа от дълги години. Родих първото си дете, благодарение на тях, сега е на път второто и аз много се радвам, че д-р Ташков вече е сред тях, тъй като той изражда първата ми дъщеря, сега ще сме пак при него Simple Smile и то на много хубаво място Simple Smile Всичко, което прави екипът на Надежда го прави освен с огромен професионализъм и с голямо сърце!

Общи условия

Активация на акаунт