Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 519
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Еее, доста траен си е останал цветът  Heart Eyes въобще не са ти избили нежелани оттенъци, Матрикс винаги изненадват приятно  Heart Eyes

Абсолютно!   Heart Eyes
Буквално и от матиране нямам нужда. За боядисване ми е само израсналият корен, не е нужно да наслагвам 1-2 см., както обикновено, след корена, където обикновено е медно.
Само, дето не помня кога точно се боядисах...  2 или 3 седмици преди Коледа...

Цветът ти е много хубав, но още повече харесах прическата ти.   Heart Eyes       bouquet

# 166
Feeling,-Alien-, много хубави цветове, момичета!  Heart Eyes Поздравления!  Wink

Feeling, каква е тая трайност... Shocked супер!!!  Crazy Досега не съм виждала такава руса боя и то в студен нюанс... Rolling Eyes

Alien-ка, и на мен много ми харесва прическата ти!  Flutter

# 167
Аз днес реших да пробвам Крамер след като поне половин година се боядисвах с Макадамия 8.3. Взех Крамер същия номер. Докато се боядисвах направо изпаднах в паника. Станах една кафява, ама направо тъмно кафява и вече се сбогувах с русото. Едва издържах времето.
Обаче като я отмих, стана много хубав цвят, наситен, покри ми всичките бели коси, изравни тъмните естествени коси. Изобщо много съм доволна  Peace Утре ако не забравя, ще я снимам на дневна светлина да видите.

# 168
Страхотни цветове и коси, момичета   bouquet поздравления!

# 169
Много сте мили! Както винаги!   Heart Eyes       bouquet

Досега не съм виждала такава руса боя и то в студен нюанс... Rolling Eyes

Със зелен коректор съм. Иначе - едва ли(при мен   Wink  ).

Между другото, докато бях със син коректор, на последното боядисано, пак имаше медно след корена. При зеленото - вижда се, няма.   Peace    Heart Eyes

# 170
  • София
Благодаря, момичета   bouquet А фризьора не го сменям за нищо на света  Heart Eyes

# 171
  • София
Напоследък съм влюбена в така наречените кафяви нюанси и съм готова на малка промяна но не знам 7/7, 8/7 или 9/7. Спомням си, че Аня и Feeling (дано не бъркам) бяха пробвали кафяви отенъци.
Да, правилно си запомнила, беше толкова отдавна. Simple Smile Правех се с 12/7 на Лонда профешънъл корените и след това за малко разнасях по дължините. Като си гледам снимките от тогава много ми харесва цвета, хем медно, хем не е съвсем медно-червено. Не ми харесваше, че т.к. дължините не са бодисани, а само леко тонирани, като се поотмие оттенъка и отдолу стваше жълто. Ето снимки и следващите 2 и мисля и предишните 2 от предно боядисване.

Много се радвам, че успях да си изравня цвета. След 2 потъмнявания, без да го искам, в търсене на медно-розово, единия път станах рижава, след това пък с една медно-виолетова 8ца станах червено-кестенява. Последва подхранване и сваляне на боята с маски и за НГ леко обезцветяване с перлена 12-ка. Много съм доволна от цвета (мисля, че на аватара реално се вижда), нито жълто, нито сиво, нито много светло или тъмно. Взела съм си розово-руса боя, но засега не смея, да не си разваля хубавия цвят. Laughing

# 172
  • В мечтите
Супер цветове,момичета Heart Eyes.Аня♥♥,тази снимка на която се отваря линка с каква боя е?Извинявам се,ако си писала някъде.И да попитам Feeling,колко коректор слагаш към боята?  Rolling Eyes

# 173
Около 3см изстискано. Коректорът е на Макадамия.
Никъде не открих точно препоръчително количество, затова сама си нацелих количеството.
При мен изобщо не става такова плашещо зелено, каквото е в каталога. За разлика от синьото.    Crazy

# 174
Цветът е   8/7 - светло-русо кафяво на Колестон Пърфект. Спомням си, че ползвах с 6% оксидант.
Преди това, около година бях с 921 на Мажиблонд с 9% оксидант.
Прекрасен цвят! Heart Eyes Толкова естествен... Heart Eyes

Правех се с 12/7 на Лонда профешънъл корените и след това за малко разнасях по дължините. Като си гледам снимките от тогава много ми харесва цвета, хем медно, хем не е съвсем медно-червено. Не ми харесваше, че т.к. дължините не са бодисани, а само леко тонирани, като се поотмие оттенъка и отдолу стваше жълто. Ето снимки и следващите 2 и мисля и предишните 2 от предно боядисване.
И твоя цвят много ми харесва Heart Eyes Този цвят и тези къдрици все едно гледам Кари Брадшоу  Heart Eyes А с какъв % си смесвала 12/7?

Много се радвам, че успях да си изравня цвета. След 2 потъмнявания, без да го искам, в търсене на медно-розово, единия път станах рижава, след това пък с една медно-виолетова 8ца станах червено-кестенява. Последва подхранване и сваляне на боята с маски и за НГ леко обезцветяване с перлена 12-ка. Много съм доволна от цвета (мисля, че на аватара реално се вижда), нито жълто, нито сиво, нито много светло или тъмно. Взела съм си розово-руса боя, но засега не смея, да не си разваля хубавия цвят. Laughing
Новият ти  цвят от аватара е прекрасен, но явно е постигнат трудно и няма точна формула за постигането му. Peace

Аз не знам какво ми става... напоследък съм много запалена по топли, медени, оранжеви цветове, което е много неприсъщо за мен.
Скрит текст:

# 175
  • София
Благодарско, момичета! Hug

wdv, и аз от доста време клоня към по-топли, леко медни, розовеещи нюанси. Може би, защото косата ми е тъмна и при изсветляването ест. избива жълто, та за да поддържам студен цвят все трябва матиране. А и топлите просто ми харесват вече повече. Simple Smile
12/7 го ползвах за обезцветяване на корени - не помня дали вече не бях минала на 9% или още смесвах с 12%. Накрая напръсквам с вода и разнасям за 2-3-5мин. по дължините.

Belloslava, Лонда профешънъл 12/7, по-горе в поста го пише. Wink Peace

# 176
Аня,може ли да кажеш каква марка и номер е розово-русата боя,че и аз търся такъв цвят Simple Smile

# 177
  • София
тази
Боята е мека (като желе стои) и много щадяща, нищо, че е бълг. за 2лв. и нещо. Има и пакетче с масла към нея. Не е съвсе розова, защото има и пепеливо, но розовее, преди доста време съм се боядисвала с нея.

# 178
Аз влизам да споделя резултата си от последното боядисване с Lorven 8.34.
Класическа осмица с лек риж отенък, много лек Simple Smile
http://media.snimka.bg/s1/1614/029471378-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/1614/029471379-big.jpg?r=0
Ето го тук на каталога:
http://www.all4hair.gr/assets/images/0129/9869/beauty_color.JPG

# 179
Аууу, Стефинка, много е хубав.   Heart Eyes
От къде я взимаш?      Hug

Общи условия

Активация на акаунт