Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 90 739
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Ами опитай и после ще споделиш  Peace

# 541
Косата ти е прекрасна  Hug ,здрава и лъскава ,но от цвета има какво да се желае. Жълтее на места ,а на други е платинена. За съжаление това е резултата от непрофесионалните бои . Представям си ако косата ти беше в равномерен рус цвят за каква красота щеше да говорим.  С какво я поддържаш ?

Благодаря  Hug   Може би от светлината се вижда толкова неравномерен иначе не е чак толко.  Използвам маска и балсам на ОРЗЕН много съм доволна.А шампоанът ми е Джонстн бейби  Crazy. с него косата е много мекичка и не се оплита

# 542
Ходих днес при една фризьорка да я питам за меденото русо. Косата ми никога не е боядисвана, кестенява е. Предложи ми да ме боядиса с боя на londessa номер 7. Какво ще се получи? Имате ли някакви идеи?  newsm78

# 543
deskata_90,Непрофесионална боя + непрофесионална грижа  #Crazy= прекрасна коса. Това трябва да видят и момичетата от темата  за професионални продукти за коса  Mr. Green

# 544
Не винаги по-скъпото и професионално е по-добро  Naughty Аз съм се убедила в това. Преди и аз мислех,че щом нещо е по-скъпо значи е "вълшебно". НЕ Е ТАКА!!!

# 545
Ходих днес при една фризьорка да я питам за меденото русо. Косата ми никога не е боядисвана, кестенява е. Предложи ми да ме боядиса с боя на londessa номер 7. Какво ще се получи? Имате ли някакви идеи?  newsm78

Щом е номер 7 предполагам, че ще стане на ниво 7-ца... което по моите представи поне хич не става за медено русо. Wink Майка се боядисва с ниво 7-ца и на мен си ми изглежда като светло кестеняво. Можеш ли да пуснеш снимка горе-долу на това, което искаш? Ще получиш по-адекватни съвети според мен.  Peace

Едит: Намерих линк към каталог на въпросната боя, че ми стана интересно. И ВЪОБЩЕ не виждам как ще стане медено русо със 7-ца.
http://londessa.com/images/hair-products/Hairdye.jpg

# 546
Ходих днес при една фризьорка да я питам за меденото русо. Косата ми никога не е боядисвана, кестенява е. Предложи ми да ме боядиса с боя на londessa номер 7. Какво ще се получи? Имате ли някакви идеи?  newsm78

Щом е номер 7 предполагам, че ще стане на ниво 7-ца... което по моите представи поне хич не става за медено русо. Wink Майка се боядисва с ниво 7-ца и на мен си ми изглежда като светло кестеняво. Можеш ли да пуснеш снимка горе-долу на това, което искаш? Ще получиш по-адекватни съвети според мен.  Peace

Едит: Намерих линк към каталог на въпросната боя, че ми стана интересно. И ВЪОБЩЕ не виждам как ще стане медено русо със 7-ца.
http://londessa.com/images/hair-products/Hairdye.jpg
Благодаря за отговора! Нещо такова -> http://prikachi.com/images.php?images/518/5862518i.jpg

# 547
deskata_90, косата ти е прекрасна! Heart Eyes Не сменяй оксиданта! С10 винаги е била с 9%!!! Гарантирам ти! Peace Ако сега има някаква разлика, то тя се дължи на промяна в самата боя. Имам бегъл спомен, че ти беше естествена блондинка... или се бъркам? newsm78

Препоръчвам ви момичета професионалните бои с руси нюанси на MAtrix...ще останете мн доволни...мога да дам и конкретна инфо за цветове,тъй като съм се правила с повечето
Ами дай де Peace

Момичетата от темата препоръчват Матрикс , Кюн и Колестон Пърфект Спесиал Блонд. Аз използвам последната и съм доволна  Peace
Кои цветове на Колестон си пробвала? И от кой си най-доволна?

# 548
wdv Благодаря ,естествената ми коса е тъмно руса.Като  малка ми беше мн. светла,но постепенно потъмня. А имаш ли представа дали N12 изсветлява повече,защото сега с C10 корена не ми е изсветлен както го изсветяваше до сега

# 549
wdv, любимия ми цвят съм го споделяла и по назад в темата е 12/61 ,но дълго време не се бях боядисвала с него ,че след потъмняване си съсипах косата и използвах различни безамонячни бои. Наскоро я преоткрих. Боядисвала съм се и с 10/16 на същата марка ,но цвета не беше нищо особено. Peace

# 550
Препоръчвам ви момичета професионалните бои с руси нюанси на MAtrix...ще останете мн доволни...мога да дам и конкретна инфо за цветове,тъй като съм се правила с повечето
Teзи бои не са ли от номер 10 нагоре? Защото разглеждах специални руси нюанси и бяха все от 10 нагоре, а аз искам 8 - с 3 тона по-светло от естествената ми коса, но да стане както трябва. Не гоня много светло - не ми отива.

deskata_90, косата наистина ти е много хубава и ти стои много естествено, въпреки че е доста светъл цвят, а освен това косата ти изглежда здрава и запазена. Поздравления!   bouquet

deskata_90,Непрофесионална боя + непрофесионална грижа  #Crazy= прекрасна коса. Това трябва да видят и момичетата от темата  за професионални продукти за коса  Mr. Green
Май често е така. Аз преди 10 години като ходех все в известни и скъпи фриз. салони и ме правеха все с най-висок клас бои и ми пробутваха балсами и маски, шампоани по 20-30 лв, че и четка за коса с естествен косъм от глиган за 40 лв  #Crazy косата ми беше в толкова плачевно състояние - ни цвят, ни блясък, ни здравина. После като минах на кичури при евтината фризьорка и на по-масова козметика - цвят, блясък, здравина + хубав цвят. Така че от личен опит мога да кажа, че не винаги скъпото е наистина качествено и дава желания резултат, а евтиното и масовото не винаги е зле.  Wink

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 15:32 от HAPPY_QUEEN

# 551
Съветвам те да искаш да те боядиса с номер 8, със 7 ще стане пак кестеняво, няма да мръдне много цвета. По-добре 8 с по-слаб окислител - да кажем 6%, поне аз така виждам нещата. Със 7-ца почти няма да има разлика, но пък знам ли - може и да се получи.  newsm78
Мен като ме правиха с 6-ти номер на бяло руса коса стана почти естествения ми цвят - кестенява със съвсем малка, почти незабележима разлика. Предполагам, че със 7 няма да има кой знае каква разлика от сегашния ти цвят.

О, а сега видях снимката на ДЖенифър Лопес - според мен направо е изрусявана тя. Това е май номер 9, ако не се лъжа, но някакво доста медно.  newsm78 За да не стават грешки, най-добре занеси снимка на Дженифър Лопес с тази коса. Може би дори трябва да те направи с 10-ка или поне с 9-ка, за да стане нещо подобно.  Rolling Eyes

Като я гледам Дженифър Лопес с колко различни оттенъка на цвета е, почвам да не се чувствам толкова зле с моята коса.  Laughing Или само на звездите им е простено?  Laughing

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 15:43 от HAPPY_QUEEN

# 552
wdv Благодаря ,естествената ми коса е тъмно руса.Като  малка ми беше мн. светла,но постепенно потъмня. А имаш ли представа дали N12 изсветлява повече,защото сега с C10 корена не ми е изсветлен както го изсветяваше до сега
По-скоро бих ти препоръчала С12, но не знам защо в България май не я внасят, въпреки че я има на сайта им. N12 със сигурност ще ти изсветли повече от С10, но N12 е натурален цвят със 12% оксидант и почти на 100% ще ти избият нежелани отенъци. Евентуално N12+коректор.

wdv, любимия ми цвят съм го споделяла и по назад в темата е 12/61 ,но дълго време не се бях боядисвала с него ,че след потъмняване си съсипах косата и използвах различни безамонячни бои. Наскоро я преоткрих. Боядисвала съм се и с 10/16 на същата марка ,но цвета не беше нищо особено. Peace
Аз се колебая между 12/11, 12/81 и 12/89 та затова те питам. Peace трябва да се порова за информация.

# 553
wdv, 12/11 е показван тук в темата ,но не си спомням кога беше точно. Доколкото си спомням беше приятен бежово рус цвят. 12/81 е като бяло злато,много красив ,студен ,но прекалено светъл за мен. 12/89 е с лилав оттенък,пак студен цвят , прекалено изкуствен за моя вкус , но иначе интересен Peace.

# 554

Това ми прилича на 9-ка, поне съдейки по това как седи 9 на моята коса (ниво 6, не знам твоето какво е). Wink По-добре да е малко по-светла и да я потъмниш при следващото боядисване, отколкото да е по-тъмно боядисана и да се опитваш да я изсветляваш само с боя.
Тази коса и на мен много ми харесва, но имай впредвид, че JLo тук е с кичури. Фризьорката ти, АКО е добра, ще знае как да те изсветли само с боя. Но честно да ти кажа, като си й казала "медено русо" и тя ти говори за 7-ца... провери и в други салони. Wink

Общи условия

Активация на акаунт