Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 619
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
_Dessi_ Peace поздравления и за косата и за цвета. Най-накрая да видя в темата руса коса. В последно време непрекъснато се пускат  снимки  на кестеняви ,червени и всичко различно от русото за мен.

Lionne  902S е перлено русо много леко розовеещо ,903S е златно русо. Така ,че ако ги миксираш ще получиш топъл перлено-златен цвят. Аз съм миксирала преди време 901S и 902S и много добре матира и се получава една идея по-студен цвят ,но в никакъв случай пепелен.

И аз мисля нещо такова да направя. Даже май като най - добър вариант ми се струва да мина направо към 900с.
Деси, косата ти наиста е страхотна!  Wink

Ето снимки на това, което получих с оксидант 12% и Мажиблонд 902с.
http://www.album.bg/lionne/images/30402527/ на тази снимка като че ли се вижда най - добре. Доволна съм от боята, обмислям да си взема направо голямо шише оксидант от ензо - 1000мл за 18лв. Даже се чудя дали да не почна и боя да си купувам оттам.

# 661
  • Варна
samo 4e kak da ka4a snimka koqto e na laptopa...dosega ne sam ka4vala,a samo adresi...iskam da vi pokaja moq cvqt

# 662
  • София
 Heart Eyes Благодаря на всички!

Feeling   bouquet  Hug

# 663
samo 4e kak da ka4a snimka koqto e na laptopa...dosega ne sam ka4vala,a samo adresi...iskam da vi pokaja moq cvqt

Можеш да си направиш регистрация тук http://www.album.bg/ и след това да копираш линкове към снимките, които си качила.

# 664
  • Parsberg
Lionne хубав цвят се е получило,точно такъв целя и аз хем русо хем да е естествено ,а не бяло-русо.Сега се чудя дали ще ми стигне една боя.Косата ми не е мн дълга ,но е гъста.

# 665
Lionne хубав цвят се е получило,точно такъв целя и аз хем русо хем да е естествено ,а не бяло-русо.Сега се чудя дали ще ми стигне една боя.Косата ми не е мн дълга ,но е гъста.

Моята коса е педя под раменете и веднтъж успях цялата да се боядисам, но бях пестелива най - вече в краищата. Косата ми не е от най - гъстите. Мисля, че за по къса коса би трябвало да стигне.

# 666
  • В мечтите
_Dessi_ невероятна коса...и цвят  Heart Eyes.Аз ще се боядисвам утре,замислила съм една смес,дано този път се получи .

# 667
# 668
  • варна
Момичета в какво съотношение се смесва боя/оксидант на Макадамия - смятам да си поръчвам от рибката, но няма упътване за ползване.
И да питам...в момена косата ми е 9ка, корени...5/6...Спряла съм се на 10.32 /води се светло бежаво, макар че на каталог изглежда сиво/...за изсветляване в корена смятам да взема 12% оксидант, за дължини колко бихте ме посъветвали Thinking

# 669
Само светлите нюанси на русото ли имат място в темата?  Ако е така, значи и аз нямам място тук.

# 670
  • София
Само светлите нюанси на русото ли имат място в темата?  Ако е така, значи и аз нямам място тук.
 Съмнявам се...  Crossing Arms Naughty    bouquet

П.П.
Моля Ви подобни коментари да не ги приемаме навътре!

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 18:42 от _Dessi_

# 671
  • София
Feeling Анч без такива помисли  Naughty Без вас темата би загубила много  Hug

# 672

Напълно съм съгласна.  newsm10

То в такъв случай и аз ще трябва да напусна темата, защото поддържам по-тъмнорус цвят с омбре ефект. Whistling

# 673
Само светлите нюанси на русото ли имат място в темата?  Ако е така, значи и аз нямам място тук.
  Съмнявам се...  Crossing Arms Naughty    bouquet

П.П.
Моля Ви подобни коментари да не ги отчитаме!
  202uu
При всички марки бои, от 7-ица нататък - в описанието на цвета фигурира "РУСО" , темата е "Клуб на блондинките" ( а не "Клуб на платиненорусите и пр. блондинки"), т.е. всичко е ОК Peace
Смятам, че сме си повече от взаимнополезни - нека си остане така Peace

# 674
Добре дошли са и бивши блондинки, както и бъдещи такива ,стига да има какво да споделят по темата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт