Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 615
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
момичета,имате ли на идея с каква боя мога да постигна този цвят  http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/541257_34615470877 … _1257663094_n.jpg
(на алисия )в момента цвета ми е по светъл от този и се притеснявам да не стана много тъмна или рижава..мерси предварително Simple Smile

# 196
момичета,имате ли на идея с каква боя мога да постигна този цвят  http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/541257_34615470877 … _1257663094_n.jpg
(на алисия )в момента цвета ми е по светъл от този и се притеснявам да не стана много тъмна или рижава..мерси предварително Simple Smile
За мен това  е микс на натурален цвят постигнат с боя с номера  7 + 8 . 

# 197

Много хубав цвят, аз се потъмних преди време и сега гоня нещо такова, но не ми се получава, защото упорито отказвам да си блондирам цялата коса, а вадя по някой и друг кичур с шапка от време на време и се опитвам да наслагвам светло. И с десятки с окислител 9% продължава да ми тъмнее косата. Обаче ако си по-светла не знам да не вземеш много да се потъмниш с микс от 7 и 8, разбира се от боя до боя има голяма разлика, както неведнъж са подчертавали момичетата тук, та и аз ще следя с интерес какво ще те посъветват, че много ме заинтригува цвета.

# 198
Привет и от мен  Hug Почти блондинка съм от около година и половина  Crazy Дълго време се опитвах да задържа ниво 7, понеже ми падаше бързо боята след обезцветяване. напоследък слагам осмици и се стремя към топли тонове, но нивото на косата си е по-скоро 7.

Включвам се с молба за съвет. Бихте ли  ми казали какви отенъци трябва да има осмицата или какъв коректор да се добави, за да се получи този отенък?
Скрит текст:

Последно се боядисвах с Макадамия 8.77 с добавена малко червена боя и мъничко лилав коректор (с цел да убие жълтите отенъци и да изпъкне червеното). Но резултатът е далеч от снимките като цвят  Thinking

# 199
secret за мен в показаните снимки има и златисто  и медно. Много ми прилича цвета на така нареченото лешниково русо.

# 200
Според мен ако сможа 7 и 8 ще ми дойде тъмно(до сега съм се боядисвала с 12ка и 12% оксидант).Обмислям 9,0 на матрикс..някой ако я е пробвал (или примерно 8-ца или 10-ка) ще се радвам ако спореди снимки,за да добия горе долу представа за цветовете Simple Smile

# 201
Според мен ако сможа 7 и 8 ще ми дойде тъмно(до сега съм се боядисвала с 12ка и 12% оксидант).Обмислям 9,0 на матрикс..някой ако я е пробвал (или примерно 8-ца или 10-ка) ще се радвам ако спореди снимки,за да добия горе долу представа за цветовете Simple Smile

9-ката ще стане по-светла от това на Алисия според мен,а и тя има кичури.Смеси 8 и 9,като едното е пепеливо,другото натурално.ако искаш сложи по-малко количество от 8.
7 + 8 става тъмно,имам опит  Peace

Моята лекарка се боядисва с чиста 8-ца на Лореал Преференс.Точно такава й е косата.Онзи ден я гледах.Но тя каза,че има доста бели коси и затова стои така.

# 202
Аз се правих преди с чиста 7 на Лореал Преференс и ставаше подобен цвят като на Алисия, но основата ми беше светла отдолу.  Peace

# 203
Момичета да споделя цвета който ми се получи със 7.0 на Иноа,на мен много ми допадна,а и не съм експериментирала особено и преди,със 7 -ца пак на Иноа малко по светло ми се получаваше,но пък този сега ми е по- наситен.Незнам ако смеся 7 + 8 на иноа какво ще ми се получе върху този цвята,допадна ми много на Алисия Simple Smile newsm78
Скрит текст:
Скрит текст:

# 204
Благодаря ви, момичета, за комплиментите за цвета  Hug Аз още така свиквам с него, защото ми дойде по-тъмен, но пък наистина е красив и косата стои по-жива с него.
Чудя се дали все пак да не пробвам 9-ката на Крамер за следващия път.

# 205
мерси елфичка,най-вероятно така ще направя Simple Smile

# 206
Момичета, имам въпрос - според вас 8-цата по принцип с какъв окислител трябва да се използва върху светла основа - 6% или 9% ? Сега основата ми е между 9 и 10 и искам да си направя русо-меден по-тъмен цвят, но се притеснявам с 6% да не стане много тъмно. Моля, споделете мнение  Praynig

# 207
6%.   Peace
С 9% не знам колко ще има ефект.
По-сериозно потъмняване получих последния път с 3% по дължините.   Peace

# 208
Feeling, мерси за бързия отговор, винаги си много отзивчива  Hug

# 209
  • Пловдив
6%.   Peace
С 9% не знам колко ще има ефект.
По-сериозно потъмняване получих последния път с 3% по дължините.   Peace

Дали е добра идея, ако искам да си потъмня русото малко, за дължините да използвам 3%..... Rolling Eyes, как мислите? Искам потъмняване с 1-2 тона, и запазване на оттенък.

Общи условия

Активация на акаунт