Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 619
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Аз така направих. При мен потъмняването беше около 2 тона.     Hug

# 211
  • Пловдив
Аз така направих. При мен потъмняването беше около 2 тона.     Hug

smile3508 това ми трябваше да прочета...

# 212
Ехооооо,къде изчезнаха светлите блондинки  #Crazy Няма признаци на живот от никой с ниво по-светло от 9.Да не спинкате зимен сън  newsm78,като белите мечки  Grinning.Липсват ми красиви светло руси косиииии  Hug

# 213
Хайде и аз да побутна темата с едно "Знаете ли че..."... Памела Андерсън сама си боядисва корените с обикновена боя за домашно ползване Shocked

# 214
  • sofia
Хайде и аз да побутна темата с едно "Знаете ли че..."... Памела Андерсън сама си боядисва корените с обикновена боя за домашно ползване Shocked
Американците са с много светла коса и нямат проблем с жълтеене.

Аз съм много светла - 12.1 и 12.22 , нямам намерение да се потъмнявам.

# 215
И аз съм по-светла от 9 и нямам намерение да се потъмнявам. Най-накрая открих моя цвят и стил и смятам да не го сменям.Сега вече се чувствам в кожата си. Mr. Green

Дано някой не ми се обиди но на мен косата на Памела не ми харесва.

# 216
Дано някой не ми се обиди но на мен косата на Памела не ми харесва.
Не бе, глупости, не се притеснявай Hug беше просто побутване и опит за съживяване на темата. Peace
Но все пак звезда от такава величина сама да се боядисва и то с домашна боя... пък и цветът й е мечта за много жени. Peace

# 217
Не бе, глупости, не се притеснявай Hug беше просто побутване и опит за съживяване на темата. Peace
Но все пак звезда от такава величина сама да се боядисва и то с домашна боя... пък и цветът й е мечта за много жени. Peace

Hug

# 218
Момичета, имам нужда от малко помощ. Confused
Фризьорът ми се премести в Испания, а ми идва време за боядисване. Щях да ходя при негова колежка, само че ми се налага да съм извън Варна за месец. Та идва проблемът с прословутите корени. Наясно съм с основните неща (начин и време за боядисване, марка съм си харесала), обаче не мога да преценя нивата на косата си (преди и след). Ще съм мн благодарна, ако можете да ми помогнете. Embarassed
Прилагам снимка преди:

И след боядисване:

Мерси предварително! Hug

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 15:18 от bubanka

# 219
Първо:много си красива! Hug След това,мисля че естествения ти цвят е на ниво 6,а новия ,на ниво 8!Цвета е топъл,има и злато.Може би е нещо от рода на 8.34

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 15:18 от Анонимен

# 220
  • София
Привет Flutter

Това се получи с loreal dialight 8.3 на основа 9-10 http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/420994_10200302109 … 5_711722458_n.jpg  Flutter

Следващия път мисля да пробвам чиста 8 -ца или 9-ка  newsm78 а може би 9.13  Simple Smile

bouquet

# 221
emerald_eyes, наистина си много хубава, а цветът ти е бомба! Heart Eyes Ще споделиш ли как е направен? Peace

# 222
Ох, аз ако знаех как ми го беше смесил фризьорът даже нямаше да питам тук. Mr. Green
Въпросът е, че той ми смесваше по два вида бои... мисля, че бяха 9 и някакъв друг номер, но не знам 8 или 10, и зависимост от това, което исках (топъл или студен цвят) слагаше коректори, матове и т.н. Peace

Jassye, мерси за помощта. И аз за горе-долу тези нива си мислех, но не бях сигурна.
Сега май само трябва да мисля какво д забъркам, че да не се получи по-тъмно. По-светлият цвят май по-лесно може евентуално да се коригира другия месец при фризьорката. Laughing

# 223
emerald_eyes, и според мен цветът е 8.3- топло златно русо.  Може би ти е слагал смес от 8 и 9 и коректор за топло русо. Но сама според мен по-трудно ще се справиш с коректорите и смесването на боите. Така че предполагам, ако си купиш направо 8.3 с 6%, ще постигнеш близък цвят без да правиш непоправими грешки  Peace
Аз се боядисвам с такъв цвят, можеш да видиш снимки малко по-назад, 2 страници. Само че аз ползвам 9%, защото имам тъмни корени.

# 224
Здревейте!
Може ли малко помощ  Praynig Правена е с Лореал кастинг 713,ледено бежов http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/casting-crem … 3-iced-latte.aspx
Цветът е хубав,но с отмиването, придобива жълт отенък.Бих искала да изсветля и придам цвят на косата си.Бихте ли ми предложили от Макадамия цвят и какъв окислител ,основата ми е тъмна.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт