Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 611
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Имам ново питане.  Blush
Според вас с кой номер на Иноа бих постигнала този цвят:
Скрит текст:
Чудя се м/у 8.34 и 7.34 или пък 7.43? Другото, което си мисля, дали да не е 8.34 с оксидант 3% или 7.34 с оксидант 6%?  newsm78

Моля ви, момичета, помагайте, че вече се побърках с тези медени руси нюанси.  #Crazy
  bouquet

# 256
С индола съм номер 9.32 но в корените е много медно дайте съвет как да го оправя...?
води се златисто пепелно рус към краищата добре но в корените не

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 15:24 от Agrria

# 257
9.32 мисля, че би трябвало да е бежаво русо или нещо такова... за да е "пепелно" трябва да има 1-ца. Thinking
Както и да е - тониращ балсам Престиж в сивата гама. Щом проблемът е в корените - слагаш основно там за няколко минутки, после все пак е хубаво да го разнесеш по цялата коса, за да се поизравни нюанса.  Peace

# 258
Предстои ми ходене на фриз. скоро и съм в търсене на моя рус цвят. Косата ми е изсветлявана(последните няколко пъти със Вела колестон, смес от 2-3 цвята) Кожата ми е матова в момента и искам топъл, плътен цвят, който е поне 2 тона по светъл от сегашния.Ето тези ми харесват например:

http://prikachi.com/images/417/5801417C.jpg

http://prikachi.com/images/428/5801428d.jpg

А това е моя
http://prikachi.com/images/453/5801453A.jpg

Моля ви, помогне ми да реша какво да правя. На кои цветове да се спра на Вела Колестон, или този път да пробвам с Кюн понеже това предлага фризьорката ми   

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 16:18 от chernakotka

# 259
9.32 мисля, че би трябвало да е бежаво русо или нещо такова... за да е "пепелно" трябва да има 1-ца. Thinking
Както и да е - тониращ балсам Престиж в сивата гама. Щом проблемът е в корените - слагаш основно там за няколко минутки, после все пак е хубаво да го разнесеш по цялата коса, за да се поизравни нюанса.  Peace
тогава следващия път сменям с 9.0 или 9.1 да видим

# 260
тогава следващия път сменям с 9.0 или 9.1 да видим

Ако не искаш да е много пепелно, можеш да пробваш с 9.13 - виолетово или перлено мисля, че водят нюанса.

Аз имам въпрос - боите на Макадамия, освен от рибката, в Бургас някой знае ли дали се намират?   Thinking

# 261
  • В мечтите

chernakotka на мен твоя цвят много ми харесва,точно такъв искам да постигна.С какво се боядисваш като номера Rolling Eyes?Аз с Иноа се наклепах последния път като забърках предимно 9.13,малко 9.32 с окс.9%.Но косата ми стана супер тъмна и не знам защо!!??Може би от пепелното..

# 262
Предстои ми боядисване, та наминавам да ви "видя" как сте.      Hug

Саси, аз виждам цвета като 8.34, но с оксидант 6%.
3% потъмнява доста, повярвай ми!   Peace

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 13:00 от Feeling

# 263
Аз искам да изкажа положителните си впечатления  от серията на JOHN FRIEDA за руса коса. Вярно ,че е за руса коса но има такъв интензивен хидратиращ ефект ,че не можех да повярвам. Маската е уникална - силна и тежка.

Проблем е единствено ,че едва успях да се намажа три пъти по ред и тя свърши.
Препоръчвам я горещо за къдрави,сухи,изтощени ...и всякакви жадни коси.

# 264

chernakotka на мен твоя цвят много ми харесва,точно такъв искам да постигна.С какво се боядисваш като номера Rolling Eyes?Аз с Иноа се наклепах последния път като забърках предимно 9.13,малко 9.32 с окс.9%.Но косата ми стана супер тъмна и не знам защо!!??Може би от пепелното..

Belloslava, моя цвят в момента е резултат от 3 на Вела Колестон, които са паднали значително. Моята основа е сравнително светла и ме правят с слаб оксидант(до колкото разбрах) 8% или 10% нещо такова май  Thinking Иначе цветовете са три от 12-ките,(12/61,12/89... и още нещо до колкото помня) трябва да питам, за да не те подведа, кои точно...

# 265
Момичета ,дайте идея за прическа за финна/тънка  дълга руса коса ? Вие с какви прически сте и успявате ли да си пуснете дълги косите ? Забелязали ли сте ,тази коса която е близо до лицето в предната част да ви се изтощава повече ?

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 16:35 от Ivaila1302

# 266
Забелязали ли сте ,тази коса която е близо до лицето в предната част да ви се изтощава повече ?

И при мен е така  newsm78 обяснявам си го понеже, там я изправям повече отколкото задната част...

# 267
И моята там е по-изтощена и сякаш по-бавно расте. Предполагам е, че защото това повече я пипаме косата. Мисля, че механично я увреждаме повече.

# 268
Коса около лицето  е по-тънка и съответно по-чувствителна.
Успявам да пусна дълга коса.
Иначе като прическа бих предложила тези :

Леки стъпаловидни етажи само в предната част на овала ,при желание може и бретон.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 09:16 от Си♥си

# 269
  • София
  Здравейте момичета, искам да попитам някои неща относно боядисването руса.. В момента съм с естествения си цвят светло кестеняв, но от известно време ми се иска да постигна  ето този -->  http://www.syoss.bg/syoss/bg/bg/home/HAIRCOLORATION/classic/blond0/dark_blond.html - идеята ми е да стои естествено и да не е кой знае колко по - светла от моята .
Не съм опитвала, защото не знам дали ще стане като на кутиите на боите или ще има известнa разлика ? Някоя боядисвала ли се е тъмно русо, за да сподели с кои бои се получава максимално най-естествено и в близост до картинката на кутията? И постепенно с измиванията на косата тя започва ли да жълтее?

С безамонячна ще се получи ли ?
А с мус боя?

Общи условия

Активация на акаунт