Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 604
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • В мечтите
Аз да си включа с една снимка.
  Много ми харесва цвета на Бионсе ..и ми предстои покупка на боя,та се чудя този път какво да забъркам, за да мога постепенно да се доближа до този цвят.Идеи някакви  Rolling Eyes

# 271
Здравейте! Аз имам едно питане,днес се боядисах с лореал 03 и ми хареса резултата,но в корените много леко жълтее,и затова се чудя дали следващия път да не пробвам с 10.21,има ли някой,който да я е пробвал? Страх ме е да не стане още по-сиво по дължините,а корените да си жълтеят.
Ето резултата от днес

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png.29594615

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 14:31 от desinka14

# 272
Някоя от вас да е ползвала органичната боя на Шварцкопф- Есенсити? Днес много ми я похвалиха и ми стана адски любопитно. Споделиха ми, че косъам тотално се преобразява, уплътнява. Каза ми го много близък човек, не вярвам да ме лъже.

# 273
  • Чукарландия
Предстои ми боядисване, та наминавам да ви "видя" как сте.      Hug

Този път какъв номер си избра? Какъв цвят ще си? Wink

# 274
Предстои ми боядисване, та наминавам да ви "видя" как сте.      Hug

Саси, аз виждам цвета като 8.34, но с оксидант 6%.
3% потъмнява доста, повярвай ми!   Peace

Благодаря! Hug
Накрая се спрях на Диалайт пак номер 8.34. Утре мисля да се направя, после ще споделя какво се е получило. Peace

# 275
Ох, направо ме е срам да си задам следващият въпрос, ама нищо... по-добре малко глупави въпроси сега, отколкото голям срам с косата после. Embarassed
Та, ще си поръчвам Макадамията 8.1 или 9.1, но се чудех как да я смеся с окислителя. 1:1 ли смесвате количествата или слагате повече оксидант? Не ми се струва, че е нужно повече, защото изсветлявам  2-3 тона, ама като не съм видяла дали на опаковката пише нещо, препочетох да се посъветвам тук. Simple Smile

# 276
Накрая се спрях на Диалайт пак номер 8.34. Утре мисля да се направя, после ще споделя какво се е получило. Peace

Много ще се радвам, ако и покажеш резултата. Стискам палци за прекрасен цвят!      Hug

8AV със зелен коректор и 9%.      Hug

# 277
  • Чукарландия

8AV със зелен коректор и 9%.      Hug

Непременно да се похвалиш! Hug

# 278
  • Варна
Здравейте, признавам че не съм изчела темата,влизам с бърз въпрос-мама се боядисва със 7.1  на Гарние, казва че е доволна от боята/макар за мен да е кофти боя/, но адски много зеленее след първото измиване,направо придобива блатен цвят. Чудех се дали да не вземем нещо с червен оттенък, или..?
Благодаря предварително!

# 279

Много ще се радвам, ако и покажеш резултата. Стискам палци за прекрасен цвят!      Hug

Разбира се. Wink Благодаря!  Hug

# 280
Здравейте, признавам че не съм изчела темата,влизам с бърз въпрос-мама се боядисва със 7.1  на Гарние, казва че е доволна от боята/макар за мен да е кофти боя/, но адски много зеленее след първото измиване,направо придобива блатен цвят. Чудех се дали да не вземем нещо с червен оттенък, или..?
Благодаря предварително!
Пробвайте с натурална седмица= 7.0  Peace

# 281
  • Варна
Благодаря, JLo  bouquet

# 282
  • Чукарландия
Момичета, коя беше темата за размени? Не мога да я открия. Имам безамонячна боя на Матрикс, която няма да ползвам, поръчах я погрешка. 10А. Hug

Ако е спам -да се изтрие. Peace

# 283
  • София
Момичета, коя беше темата за размени? Не мога да я открия.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=686779.0

# 284
Здравейте момичета! Прочетох доста теми , публикувани от вас. Имам въпросче свързано с потъмняването на косата.В момента се боядисвам с Гарниер 9.1., но искам да получа тъмно рус цвят. Страхувам се да не стане нещо медно обаче. Някакви предложения имате ли?

Общи условия

Активация на акаунт