Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 330
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Филтри за кафемашина/такъв тип/,имаше и в самия Лидл-в първия коридор,при кафетата,някъде на долните рафтове бяха/картонена оранжева опаковка/....но,скоро не съм се заглеждала,та незнам да не са им сменили мястото.
А,някой от Пловдив,случайно да е видял дали са останали силиконови подложки някъде/в Кичук-а нямаше,ама само там успях да проверя/...,че да знам дали да ги обикалям утре,останалите два?

# 391
  • Пловдив
Тази вечер и в Тракия не видях от тях за жалост, исках и аз да си взема...

# 392
  • Варна
Филтри за кафемашина/такъв тип/,имаше и в самия Лидл-в първия коридор,при кафетата,някъде на долните рафтове бяха/картонена оранжева опаковка/....но,скоро не съм се заглеждала,та незнам да не са им сменили мястото.
А,някой от Пловдив,случайно да е видял дали са останали силиконови подложки някъде/в Кичук-а нямаше,ама само там успях да проверя/...,че да знам дали да ги обикалям утре,останалите два?

Благодаря много!

# 393
  • Stuck in a moment
Да ти кажа разтича се малко, аз не съм много сръчна в кухнята, но имам и едни други формички /май от икеа/ и по добре ми стават яйцата с тях. лидълската ми е сърце

Благодаря, май няма ди си взимам тогава Simple Smile

# 394
  • София
Освен тези неща има ли и други артикули (нехранителни) в разпродажба? И как върви като % намалението?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/6934.htm

# 395
Някой питаше за пресата
Много съм доволна от нея.Днес я взех и веднага я пробвах.Температурата е от 120 до 220 градуса.
Много бързо загря и си подържа температурата постоянно.Навих си косата на букли с нея за има-няма половин час, а моята е много дълга.Абе въобще много съм доволна от пресата.Имам една на Ремингтън, която ми късаше нервите направо...тази ми е в пъти по-удобна.

# 396
  • Пловдив
И аз не намерих в Тракийския от течността за размръзяване на стъкла.Казаха,че е разграбена  Crazy и със сигурност няма да има пак.Ако видите в някои от другите в града-свиркайте Peace Grinning

А от разпродажбата взех на синчето страхотен панталон,бежов спортен,за 7лв.Е,ще е за есента чак че е голям,но...ми хареса.

# 397
Да ти кажа разтича се малко, аз не съм много сръчна в кухнята, но имам и едни други формички /май от икеа/ и по добре ми стават яйцата с тях. лидълската ми е сърце

Благодаря, май няма ди си взимам тогава Simple Smile

А ако все пак ти се прииска да ги пробваш (за което и аз много се чудя) има ги в китайските магазини за домашни потреби за около левче, поне да не те е яд ако не вършат работа  Peace

А аз да ви се похваля, че моят коледен подарък от мама от форума, книгата на Звездев, пристигна онзи ден и веднага забърках един много лесен и сполучлив сладкиш от там - този с ябълки и стафиди - мъжо си облиза пръстите, стафидите си бяха лидълските - съвпадение  Mr. Green

# 398
  • о`майна лунна нощ е

Много благодаря и аз за информацията.   bouquet

# 399
  • Варна
Мен пък вчера ме изненадаха приятно с факта, че коледните меденки са намалени на 50%. Далеч повече ме зарадваха от останалите празни кутии и щендери.  hahaha Не че нещо от промоцията ми трябваше, но на някой детска дрешка за без пари много щях да се зарадвам.  Peace

# 400
Освен тези в брошурата за разпродажба имаше още неща в кошове с фиксирани цени 1,3,7,15 и по- скъпи цени. Става дума за тефтери от 2012г., разни двойно залепващи тиксА, разни джвъчки, дамски анцузи- плюшени, дамска сатенена нощница с халат, бански тук- таме, детски фланелки имаше х2 бр. Сега се усещам, че май са доставили в нашия магазин само големи анцузи и от детските блузи само по- бебешки. Рових в кошовете- само едни и същи размери имаше. Днес ще мина на проверка пак, ако има нещо ново ще пиша.

# 401
  • о`майна лунна нощ е
Аз така и така ще ходя до там за филтрите, кое кафе /предлагано в Лидл/ е добро за шварц-машината? Прави ми впечатление, че на доста от опаковките /не конкретно лидълските/, малко позабравят да сложат информация за кои машини е подходящо.

# 402
И аз съм чула добри отзиви за пресата, както и за сешоара от същата марка  Peace Чак сега видях кафемашината за 11лв. май е вече късно да търся останали бройки.

# 403
  • София
Мъжът ми беше взел такава машина за офиса, не бих взела за вкъщи, беше неудобна за работа, почивстване...и кафето не беше съвсем по вкуса ни... за 11 лв, за някой офис, където 2 пъти годишно ще се прави кае, може и да си струва, но за вкъщи не бих я взела и на тази цена.

Ани - размер 4 трябва да са ви ок, щом на машината пише 1Х4. Нещо може би не го слагаш правилно?

А какви са тези парни четки от  понеделник, някой има ли идея за какво са точно и  вършат ли добра работа.

# 404
Аз така и така ще ходя до там за филтрите, кое кафе /предлагано в Лидл/ е добро за шварц-машината? Прави ми впечатление, че на доста от опаковките /не конкретно лидълските/, малко позабравят да сложат информация за кои машини е подходящо.

Нито едно не ми е харесало, а сме пробвали повечето от пакетираните.
Безвкусни и слаби са кафетата - даже и в еспресо машина не става хубаво кафе, а пък като шварц изобщо не знам какво ще излезе. 
То си е въпрос на предпочитания все пак - аз като обичам силно кафе с хубав каймак, някой може да иска да е по-слабичко.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт