Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 307
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • варна
Здравейте,кажете ми дали тези акумулаторни метли са хубави.

# 421
Благодаря  Laughing Аз прилежно изчетох предната страница, а то било на по-предната.
Значи са хубави, остава да има моя размер довечера  Laughing Надеждата крепи човека Mr. Green

Аз също си взех вчера от спортните сутиени и съм много доволна(дори в момента съм с него).Купувала съм си и други модели,както и от предна промоция също имаше,но този определено е по-хубав.Вчера във видинския лидл имаше доста изкарани,но днес като отидох имаше само 3-4 бройки така,че стискам палци довечера да успееш да си го вземеш.

# 422
  • софия
Здравейте,кажете ми дали тези акумулаторни метли са хубави.
Казали са момичетата. Четете малко, моля.

# 423
Ние имаме масажираща седалка и е много ползвана вкъщи, но и ние сме дебели
Имам и метла- хубава е
Сутиен нямам, но писаха че е хубав Laughing

# 424
  • о`майна лунна нощ е
За шиацу възглавничката оревах форОма, докато ми намерят и доставят една. Аз съм ... да кажем слаба, и ми ръби. То кокал в кокал няма какво друго усещане да предизвика, но въпреки това си я обичам много и ми върши работа.

# 425
  • Щастлива мама на 3 слънца
На нас много ни харесва кафето, което е на промоция от понеделник. Много ми е ароматно. Не е за филтър.

Мноого ми харесва.

на мен не ми харесва ,много слабичко ми идва Sad

# 426
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз пък да ви се оплача днес с такъв мерак отидох да си взема шприца и какво да видя  Shocked целия щанд беше разместен и нищо не е както беше вчера.Търсих,търсих няма шприц Sad.Викам си егати и каръка съм вчера имаше 10 ако не и 15 бройки и този шприц от кога е на промоция и във всички лидъли имаше по много бройки тук за един ден се свърши.После седнах и се замислих,че така разглеждайки за шприца установих,че не само бяха раместени нещата ами и имаше изкарани нови,които вчера ги нямаше.Това ме навежда на мисълта,че някои неща(като шприца) са прибрани в склада и са изкарани други неща на тяхно място и може би след някой друг ден щ
е ги изкарат пак за да може през целия период на разпродажбата да имат артикули.И за да не е само оплакване успях поне да се сдобия с подложка за печене останала последна с малко смачкана кутия и интересното е,че беше от големия модел,а пък беше на 4,44.

еми защо не питаш служителите ,аз като не намирам нещо си питам

пилинга за дрехи е хубав ама батерията бързо свърши и сега трябва да търся нова .
Да похваля ексфоланта за лице много е хубав.
а относно кафетата бяха пуснали на коледна промоция мисля 500 гр за 7 -8 лева взехме ,но беше мн едро за експресо и пак слабичко

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 15:50 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 427
♥ LOST ♥, ТуиГ  Hug. На обед в магазина до Халите в София имаше много бебешки дрехи, които не са включени в брошурата (чувалчета, палтенца и т.н.).

# 428
  • велико търново
На нас много ни харесва кафето, което е на промоция от понеделник. Много ми е ароматно. Не е за филтър.

Мноого ми харесва.

на мен не ми харесва ,много слабичко ми идва Sad
Аз обичам по слабичко кафе ще се пробва.

# 429
Искам да попитам за апарата за кръвното налягане някой има ли го и отзиви?

# 430
  • София
Аз пък от пилинга изобщо не съм доволна, става единственно за мн финна и  гладка машинна плетка, с малко и мънички топченца и за нищо друго.

# 431
  • Варна
моя пилинг ми свърши много добра работа за тапицерията на дивана, която не е никак фина. и бая топчета бяха. но трябва материята да е много добре опъната. щото седалките с дебелия и по-твърд дунапрен отдолу ги чисти добре и бързо, а възглавниците дето са меки е голям зор
иначе машинката спря да работи много бързо /да речем след няколко часа стригане с почивки разбира се, не нон-стоп/, викам си тая батерия пък как така изведнъж спря. махнах отпред мрежата, и зад ножчетата имаше усукани влакна, които пречат на моторчето да се върти. махнах ги и тръгна. вече няколко пъти се налага така да я чистя, щото спира

но видях в брошурата на Кауфланд, че продават същата, по-евтина и с батерии по 1.5в, които се намират доста по-лесно. та мисля да взема една от там да я пробвам.

# 432
  • о`майна лунна нощ е
....
но видях в брошурата на Кауфланд, че продават същата, по-евтина и с батерии по 1.5в, които се намират доста по-лесно. та мисля да взема една от там да я пробвам.

Недей. Моя приятелка им върна закупена от тях машинка. Нищо не правела.

# 433
  • Варна
....

Недей. Моя приятелка им върна закупена от тях машинка. Нищо не правела.
да не е и тя като моята приятелка, дето си купихме заедно машинките и вика нищо не прави. къде махаш топчета? ами не топчета, опитвам се да махам надраното от котката Rolling Eyes еми тя е за топчета, не за стърчащи конци
та си мисля, че тия машинки вършат работа за определени материи и топчета. вече като имам база за сравнение с лидълската, ще знам дали и оная работи или не.
ще помисля. благодаря все пак за предупреждението  Simple Smile

# 434
  • о`майна лунна нощ е
Е, чак толкова  Mr. Green Интелигентно момиче е и добре борави с техника, пък и котка нямат, че да обвиним нея ...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт