Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 443
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Момичета,на два пъти купувах кисели млекца в стекче по четири,по 150гр,в зелена опаковка,с пробиотик,имаше два вкуса и бяха на цена лев седемдесет и нещо по спомени.Онзи ден не ги видях.От постоянният асортимент ли са?За съжаление не намерих линк.

Това е пробиотичното мляко, по 1.79 лв., 2 вкуса - натурално и с ванилия (то е сладко). От постоянния асортимент е, вкъщи много обичаме сладкия вариант, даже другия така и не сме го пробвали. В нашия магазин три пъти му сменят мястото, може затова да не си го намерила

# 46
  • София
Момичета,на два пъти купувах кисели млекца в стекче по четири,по 150гр,в зелена опаковка,с пробиотик,имаше два вкуса и бяха на цена лев седемдесет и нещо по спомени.Онзи ден не ги видях.От постоянният асортимент ли са?За съжаление не намерих линк.

Това е пробиотичното мляко, по 1.79 лв., 2 вкуса - натурално и с ванилия (то е сладко). От постоянния асортимент е, вкъщи много обичаме сладкия вариант, даже другия така и не сме го пробвали. В нашия магазин три пъти му сменят мястото, може затова да не си го намерила

Потвърждавам, местят го, незнайно защо  Peace.

# 47
Какво ще кажете за маслото Pilos, което ще е на промоция утре, пробвали ли сте го?

# 48
Какво ще кажете за маслото Pilos, което ще е на промоция утре, пробвали ли сте го?

Утре ще са в 7 сутринта пред магазина за него...май им харесва Wink

Аз няма да съм щото днес си взех 5 пакетчета малко масло и утре запрятам ръкавите Wink

# 49
  • Русе
Значи, да дам отчет. Тази вечер листите бяха други. Състава, точно както сте описали. Моите вчера бяха в друга опаковка.
Ски панталони има № 36 - 2 бр. и № 38 - 1 бр., другите бяха големи. Но това е в Ловеч. Ако искате пишете на контакти да Ви доставят.
Някой питаше за Чешкия колбас. Снимах го да го покажа(малко са лоши снимките, но го правих с телефона)
Скрит текст:
Купих и кисело зеле. За разлика от вчера имаше доста повече кофи. Не е лошо, но имам чувството, че не е втасало добре. Нещо не ми беше кисело, всъщност опитах само чорбата.
От маслото имаше 2 кашона, а като гледах, са доста дълбочки. Да се надявам утре като отида да има масло да си взема.
Направихме над 50 лв. сметка и ми връчиха заедно с касовата бележка и книгата. Преди нас хората също направиха над 50 лв. сметка и на тях им дадоха книга без да питат.

# 50
  • София-в сърцата на моите деца
Аз пак питам :Някъде да видяхте Пулт за ноти?Изчезна ,като новите 100лв newsm78

# 51
  • о`майна лунна нощ е
Ох, тази кафемашина. Да имах пари настрана, щях да си взема.

# 52
  • гр.Варна
има ли още смес за коледни сладки ?

# 53
  • 1st floor
Идва Колед и НГ. Помагайте с хубави сухи мезета от Лидл. Кажете какво да взема, защото всеки път заставам пред хладилните витрини и гледам и чета с часове, а ММ почва да нервничи. И ако не уцеля вкусни, после ми се чете конско у нас... Confused Ще ми се да напазаруваме от там, за да замажа книгата, ако е останала... Mr. Green

# 54
Идва Колед и НГ. Помагайте с хубави сухи мезета от Лидл. Кажете какво да взема, защото всеки път заставам пред хладилните витрини и гледам и чета с часове, а ММ почва да нервничи. И ако не уцеля вкусни, после ми се чете конско у нас... Confused Ще ми се да напазаруваме от там, за да замажа книгата, ако е останала... Mr. Green
ами луканката по манастирски в момента е на промо 2.99 в нас се одобри!

# 55
запис в темата

# 56
  • София
Тази седмица на два пъти купуваме Троянска луканка и свършва за два дни,много ни допадна Heart Eyes.Иначе си вземаме на Орехите.Пастърма от Лидл не съм купувала.Суджукът на Орехите също е много добър.
Следващият път ще пробваме и Чешкия салам. Laughing

# 57
  • софия
Има и една печена шунка от "Вълшебствата" - страхотна е. 4- 5 слайс-а. Мисля, че е около 250 гр., 3-и-нещо лв.

Вчера минах през новия магазин на Вагона. Очертава се да бъде най-циганският. Не знам дали заради контингента или персонала, но в 7.30 вечерта вътре беше разхвърляно, празни кашони, самият магазин е недовършен, а паркингът, както са го решили, създава предпоставки за непрекъснато задръстване, когато е пълен. Останах с неприятно впечатление. Жалко, защото ми е най-удобен.

# 58
  • 1st floor
Благодаря, момичета.  Hug Ако се сетите още нещо - давайте!!! Аз записвам в списъка!!!  Laughing

# 59
vela,viki_1974,betelgeize,благодаря ви!  bouquet
Странно за пробиотичното мляко,търсих го неуспешно на всички рафтове.Явно трябваше да попитам персонала но реших,че не е от постоянния асортимент и това е причината да не го намирам. Confused

Общи условия

Активация на акаунт