Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 304
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
  • Viena
Да похваля сладоледените елхички от промоцията страхотни са,днес ще пробваме и другите.

# 31
  • София
Аз пак да попитам за долнищата за сноуборд малки размери. Някой виждал ли е в софиийските магазини от тях с размер по-малък от 40 (36 ми върши чудесна работа)
И аз се интересувам от по-малки номера. В магазина в Младост 4 също има само 40 номер. Ще съм благодарна ако някой е виждал по-малки номера и сподели. Hug   bouquet

# 32
Момичета,на два пъти купувах кисели млекца в стекче по четири,по 150гр,в зелена опаковка,с пробиотик,имаше два вкуса и бяха на цена лев седемдесет и нещо по спомени.Онзи ден не ги видях.От постоянният асортимент ли са?За съжаление не намерих линк.
Моля,дайте линк за този чешки салам,че милото който е наполовина чех още въздиша по техните колбаси.Също така да ми препоръчате ако има горчица с по-деликатен вкус.Също така и ако има добра наденица,която да не е пълна с Е-та.Много станаха питанките ми.Благодаря. Crazy
Иначе зелето поне в един от бургаските им магазини беше поставено във витрината със стоките на промоция като колбаси,сирена,млека.В бели кофички,да. Peace
Ужас,точно корите на сач не очаквах да са пълни с "екстри" и не ги загледах,купих два пакета дори,нали бяха намалени с по 30ст а са хубави. Confused

# 33
  • София
Аз пропуснах да напиша преди, че вчера най-накрая купих от корите на сач и правих баница. А, бе стана и ни хареса, ама е по-добре друг път майка ми да ги разточи, че ще знам, че в корите има само брашно, вода и сол. На етикета имаше 3-4 реда съдържание, включително и консервати. Ей това последното ме отказа да ги купя следващ път.

Къде ги видя тези 3-4 реда съдържание? Освен брашно, вода и сол, съдържа оцет и калиев сорбат. Нищо чак толкова страшно няма в тези кори

# 34
Къде ги видя тези 3-4 реда съдържание? Освен брашно, вода и сол, съдържа оцет и калиев сорбат. Нищо чак толкова страшно няма в тези кори

И на моите пише само това  Simple Smile

Много са хубави корите, нищо им няма. Само не знам защо, но си мисля че бях гледала в електронната брошура, че ще имат късмети вътре. Моите от снощи нямаха. 

# 35
  • софия
А тази тема не трябва ли да е 21 Simple Smile
Да. Някоя добра душа е поправила заглавето. Явно съм спала Embarassed

# 36
цвети... аз онзи ден направих много голяма сметка и незнаех за книгата, а жената сама ми даде цели 3...

# 37
  • Русе

И на моите пише само това  Simple Smile
Много са хубави корите, нищо им няма. Само не знам защо, но си мисля че бях гледала в електронната брошура, че ще имат късмети вътре. Моите от снощи нямаха.  

На моите пишеше доста, включително и консервант. Съжалявам, че днес преди обяд изхвърлих опаковката. И бяха по-различа опаковка от тези, които показвахте преди. Ако отидем тази вечер в ЛИДЛ ще снимам.
А калиевият сорбат, също е консервант.

# 38
  • София
Аз пак да попитам за долнищата за сноуборд малки размери. Някой виждал ли е в софиийските магазини от тях с размер по-малък от 40 (36 ми върши чудесна работа)
И аз се интересувам от по-малки номера. В магазина в Младост 4 също има само 40 номер. Ще съм благодарна ако някой е виждал по-малки номера и сподели. Hug   bouquet
И аз от Младост 4 си го взех моя, но нали нямаше как да се мери на място, се оказа мнооого голям. Днес ходих в 3 други магазина да го сменя, но нямаше малки номера. Магазините са в Слатина, Хаджи Димитър и Дружба. Който се интересува да е наясно. И едно малко отклонение: тия служители в магазина нормални ли са? Прерових всички чифтове, за да им погледна номерацията и след като не открих това, което търся, попитах един човечец дали имат малки номера (визирах склад или нещо подобно). И той почна да прави същото упражнение като мен преди това - да гледа номерата на изложените...

# 39
Съвсем са си нормални,щото нямат в склада и единствената опция е и той да ги прерови и да види,дали няма някой малък останал.....Не ги защитавам,просто съм наясно с организацията и мога да кажа,че полагат много усилия,за да се в услуга на клиента....което,обаче не винаги се оценява....

# 40
А пък аз се записах, а не се е отчело- в смисъл, че не ми дава нови публикации. Хайде пак Rolling Eyes

# 41
"Точени кори препечени на сач,състав-пшенично брашно,вода,сол,консервант:калиев сорбат"
Скоро коментирахте брашното Кастело,че нещо е с влошено качество.Явно съм случила на партида защото стана страхотно тестото за пици. Peace

# 42
Най-после и аз се добрах до Лидл и си взех маслото за тяло с какао..ама нещо не съм впечатлена от аромата

# 43
  • София
Най-после и аз се добрах до Лидл и си взех маслото за тяло с какао..ама нещо не съм впечатлена от аромата
Преди пратих мъжа ми да ми купи такова. Като го помирисал обаче, твърдо решил, че няма да е то, и взел с аромат на манго. Ама и като качество не струва.

# 44
Също така и ако има добра наденица,която да не е пълна с Е-та.Много станаха питанките ми.Благодаря. Crazy
Вземи си от кабаносите, имат със свинско и пилешко. За мен това е наденица номер 1.
Благодаря за отзивите за киселото зеле. Утре ще ходя и дано да има.
И аз взимах кори за баница и нямаше Е-та.

Общи условия

Активация на акаунт