Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 461
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
Е сега наистина се ядосах.Не стига ,че не ми дадоха книгата ,когато беше времето(аз забравих да си я поискам при доста тлъста сметка),а следващия път когато пазарувах,почти на скандал ми се обясни,че книгата няма как да не са ми я дали ,но и вече била изчерпана.Едва ли не аз лъжа,че не съм я получила. Не е въпроса в самата книга,а в гадното отношение  #2gunfire
Всичко това в Лидл Овча купел.
И за да не е пост само с лошо отношение някой ще сподели ли впечатления от новия магазин?

# 16
  • София
Аз пак да попитам за долнищата за сноуборд малки размери. Някой виждал ли е в софиийските магазини от тях с размер по-малък от 40 (36 ми върши чудесна работа)

# 17
  • София
Е сега наистина се ядосах.Не стига ,че не ми дадоха книгата ...
 вече била изчерпана....

Книгата я има на Резбарска, дават я без да я искат специално клиентите, видях как изнасят и зареждат с нов куп книги едната каса.

# 18
Купихме си  Чуден кашкавал, добър е.

# 19
  • Русе
Киселото зеле е на Сторко и - да в ЛИДЛ се продава. Вчера гредах тука няколко кофи. Довечера може да накаръм мъжа ми да отидем да вземем(стига да не е свършило, де).
Дъските са ги пускали преди година, може би. Не мога да дам отзив обаче.
Вчера купих и аз флумастери(доверих се на хвалбите за тях), но Дядо Коледа ще ги подарява  Wink Купих и книжка за оцветяване за племенника. За първи юни бях купила на моите деца и те много си ги харесват.

# 20
А тази тема не трябва ли да е 21 Simple Smile

21 трябва да е.  Hug

# 21
  • Варна
Много съм доволна от този препарат: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4179_14215.htm.
Последния път ми се стори, че видях таблетки за съдомиялна от същата марка. Мираж ли е било?

# 22
Не е било мираж, има ги и са хубави  Peace

# 23
  • София
Аз много я искам тази кафемашина, но много хора се оплакаха от запушени цедки  Rolling Eyes
Ами направи си изводи. Кога се запушва цедка? Когато не се почиства веднага, не се поддържа добре. С всичко е така.

# 24
  • София
Записвам се, с мнение за киселото зеле в пластмасови кофички на Сторко. Имаше въпрос на края на предишната тема. Хубаво е зелето. Става и за сърми и за готвене. За салата не знам, не сме го яли на салата. Саламурата е възможно най-малко.

# 25
Аз много я искам тази кафемашина, но много хора се оплакаха от запушени цедки  Rolling Eyes
Включително и аз но проблема се реши. Съпругът ми я разчовърка.

# 26
Ами направи си изводи. Кога се запушва цедка? Когато не се почиства веднага, не се поддържа добре. С всичко е така.

Също и когато кафето е по-ситно смляно. За еспресо трябва да е една идея по-едро от това за варене.

# 27
Миналата година купувахме от киселото зеле. Дали е същото, не знам. Беше на листа в пластмасов буркан с жълта капачка и дръжка. На нас ни хареса - листата ставаха за сарми. Peace

# 28
  • Русе
Зелето е в бели пластмасови кофи.
Аз пропуснах да напиша преди, че вчера най-накрая купих от корите на сач и правих баница. А, бе стана и ни хареса, ама е по-добре друг път майка ми да ги разточи, че ще знам, че в корите има само брашно, вода и сол. На етикета имаше 3-4 реда съдържание, включително и консервати. Ей това последното ме отказа да ги купя следващ път.
Купих и чешкия колбас. Хареса ми и със сигурност ще купуваме пак. Оставам си обаче фен на шпека стандарт "Стара планина", който е на БОНИ и е на цена от 13 лв/кг.

# 29
  • София
Вчера ходихме до ЛИДЛ и такова зеле не видях.Язък!Много обичам да правя сарми.

Общи условия

Активация на акаунт