Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 292
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Да се отчета и аз.  Simple Smile
Вчера си купих яке в лилаво за 22лв. и хавлиени постелки за баня - комплект от 2 бр. за 7,49 лв.
Тези постелки си стават идеално за хавлиени кърпи и са плътни и като се изперат са пухкави. Ще си ги ползвам за кърпи, защото попиват доста. Имаше в бяло, графитено и черно. Аз взех белите. Якето днес го обякох и е удобно в сравнение със старото ми.
Взех и от малките силиконови постелки, а предния ден бях взела голяма на редовна цена.
Едно от момичетата тук се похвали, че е взела голяма на цената на малка - страшна далавера , да и е честито! Много са удобни. Малката се побира в тавата на печката.

И при нас вчера имаше едни стоки а днес имаше съвсем различни, необявени в брошурата за разпродажба.

От хранителните продукти взех една горчица с хрян в жълта кутийка - много ми хареса - 0,69ст.
Да похваля и изварата на Пилос в кръглата форма за 1,69 а и другата  става, тя пък е кашкавалена.

При нас днес като че ли мернах няколко маши но не съм сигурна а и не е в София.

А да попитам при нас е на промоция едно веро от 1,5литра с аромат на мандарина-портокал и зелена ябълка. Имате ли представа дали става или е като Clefect, което за нищо не става? newsm78

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 23:01 от kartiche

# 466
Днес сутринта имаше няколко преси в магазина в Дружба, София. Аз лично си купих вчера и съм много доволна, косата ми е дълга, гъста и къдрава и я изправих сама за първи път за около 40 мин. Някой питаше за протектор за матрак, вчера имаше в същия магазин няколко бройки, но днес не видях.

# 467
  • Русе
От пилинга за дрехи съм страшно доволна. Над 10 пуловера подстригах, като може би на 3-4 минути почиствам с четката за да не се задръства. Играчка си е, но върши идеална работа. Батериите ги има навсякъде. Аз вече втора изтощих  Laughing
Вчера в Ловеч за обяд нямаше кой знае какво от намалените стоки. А там, където трябваше да са от 3, 5, 7, 10  и т.н. лв. кошовете бяха празни.  Rolling Eyes Купих само чорапи за мен и за съпруга ми. Сутиените ги загледах, но бяха само такива номера, че нямаше какво да слагам в тях  Joy
Днес не съм ходила. Утре мисля да намина.
В неделя, когато изнасяха стоките, за да ги редят за намаленията, бяха изнесли от четките за коса, които лятото бяха в промоция. Тогава си купих дебелата за сешоар, исках сега да си взема и тънката, но нямаше и помен от четки  newsm78

# 468
  • Плевен
А дали има някой, който е много доволен от кантарите  - по 25 лв са и май ще ми е много мъчно, ако не си взема  newsm78

# 469
  • 1st floor
Или аз съм най-великият кърък на света, или не вдявам как се включва пресата на промоция от 17,50.  Sad Sad Sad Не светва от никъде, няма признаци на живот. Дайте идея как да я включа, копчето он-оф не разбирам кога е вкл. и кога е изкл. И играе ли някаква роля заключващия бутон на пресата? Ох, ще полудея направо... Cry
ПП: На касата ме увериха, че не са стоки, върнати от клиенти...но нямам право да я заменя... Sad

# 470
Или аз съм най-великият кърък на света, или не вдявам как се включва пресата на промоция от 17,50.  Sad Sad Sad Не светва от никъде, няма признаци на живот. Дайте идея как да я включа, копчето он-оф не разбирам кога е вкл. и кога е изкл. И играе ли някаква роля заключващия бутон на пресата? Ох, ще полудея направо... Cry
ПП: На касата ме увериха, че не са стоки, върнати от клиенти...но нямам право да я заменя... Sad
След като натиснеш ON, натисни + , колкото пъти е нужно, за да зададеш определена температура...

# 471
  • 1st floor
Натисках няколко пъти +, но не светва нищо... Cry

# 472
Хм, аз питах на касата дали може, ако са дефектни стоките в разпродажба да се връщат, казаха- "ДА! Може!"

# 473
  • 1st floor
Хм, аз питах на ксата дали може ако са дефектни стоките в разпродажба да се връщат, казаха- "ДА! Може!"
Утре ще тичам с касовата бележка да видя дали ще мога да я сменя, ако въобще са останали... Cry Много я исках и толкова й се зарадвах... Tired
А за кой магазин става въпос?

# 474
Уредът очевидно не е изправен, няма значение, че е промоционален. Иди в магазина и си искай парите или замяна, независимо коя продавачка какво е казала !!!
Скрит текст:
Голяма каръщина с тази преса. Аз се отказах да я търся.
ПП: Ако искаш замяна по-добре иди днес, че нали са им кът пресите... Whistling

# 475
  • В най - голямото село
Какво мислите за Възглавничка за шиатсу масаж, която е в листовката от 07/01 - дали си струва?

# 476
Здравейте, купихме вчера един от тези кръглите ароматизатори- във формата на топка, то нещо не мога да разбера как работи, трябва ли да го отварям или нещо друго или просто махам опаковката- защото така мирише само ако си навреш носа в него Grinning

# 477
  • София
Преси от 17 и нещо имаще около 5 - 6 бр. в магазина на Вардар (бившия  Рамстор) преди 40 мин....  Wink

# 478
Натисках няколко пъти +, но не светва нищо... Cry
Привет, само ви чета, но сега не мога да не се включа  Grinning
Имах същият проблем като теб с пресата от 17.50. Дори снощи отидох с касовата бележка да им я върна, защото според мен не работи. Без много обяснения ми я подмениха с нова, според тях работеща, но така и не я включихме там.
Прибирам се, включвам я и отново нищо. Нищо. Ни свети, нито нагрява...викам си, голям боклук, явно пак ще ходя, вече ще се и скарам  Laughing
Идва си мъжът ми, оплаквам му се, правя демонстрация. Той само задържа копчето за 2-3 секунди и пресата се включи  Crazy
Оказа се, че и в упътването го пише, но кой да чете упътвания - задръжте за 2 секунди бутона он/офф.
Така, че в крайна сметка се оказа, че снощи съм върнала абсолютно работеща преса и си взех нова такава  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 479
Идва си мъжът ми, оплаквам му се, правя демонстрация. Той само задържа копчето за 2-3 секунди и пресата се включи  Crazy
Оказа се, че и в упътването го пише, но кой да чете упътвания - задръжте за 2 секунди бутона он/офф.
Така, че в крайна сметка се оказа, че снощи съм върнала абсолютно работеща преса и си взех нова такава  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ами, не е лошо и те, вместо да сменят, да вземат да обяснят, предполагам доста са се подлъгали с бутона за включване и са решили, че са дефектни пресите. Не, че оправдавам нечетенето на упътването, но би трябвало в магазините да им направи впечатление, че се връщат преси, едва ли са били една и две, пък да подскажат на нечетящите. newsm78 Peace

Общи условия

Активация на акаунт