Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 413
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Сега гледам, че червената силиконова подложка са дали като стара цена 6.66, а в моята касова бележка е на 11,99..  Интересно ми е от къде идва разликата и дали да не отправя въпроса си по запитването за клиенти..

# 331
ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!

Днес минах през нашия Лидъл, Варненския във Вл-вово, и от разпродажбата нищо не видях, А ходих за синьото яке.

# 332
ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!

Днес минах през нашия Лидъл, Варненския във Вл-вово, и от разпродажбата нищо не видях, А ходих за синьото яке.

Тя е от утре

# 333
Вчера си взех метлата най-сетне:) Много съм доволна,заредих я тази нощ(16ч. пишеше)и на обяд се развъртях JoyЩо косми събрах ooooh! По съвет на Валенцето Hug срязах омотанитек осми и много лесно ги махнах.Ахх добре че го има форума,и отделните теми че да си улесним живота Crazy Въпреки че е съвсем рано да препоръчвам,но мисля че си заслужава тази покупка Wink

# 334
  • Варна
урааа и аз си имам метла Laughing една жена започнат ли да я радват подобни покупки, не е на добре работата Joy
както и да е, утре като се зареди ще кажа дали съм доволна
купих и три кутии пилешко филе, беше на -30%, и вакуумирани кренвирши леки пак -30%
имаше и доста неща от предишни промоции, шприцове, керамични купички...
1-2 кашона от коледните марципани имаше намалени, и бонбони домино
друго не се сещам
от утрешната разпродажба нищо не си харесах

# 335
  • София
Дес, много се радвам, че съм помогнала! Hug
 Дано всички останете доволни от метличките си! Laughing и да ги яхвате по-рядко! Flutter
Аз обаче продължавам с непоисканите съвети относно метлата Blush. Значи- моят мъж е странна порода инженер и вкъщи нямаме почти уред, който да не е бил "отварян" от него. Та, същото сполетя  иметлата- ей така, да я проверил. Та човекът мери мътре нещо си с някакви уреди и не дава да зареждаме повече от 12 ч. Включваме я вечер и я изключваме сутрин. Не повече от 12 ч. Лампата да знаете, че не угасва като се зареди. Не знам какво точно се случва, но го послушах и засега проблеми с батерията нямам.

# 336
ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!

Тя е от утре
#Crazy
Мерси, аз явно живея с един ден напред Grinning!Tтамън си помислих,че спестих някой лев на семейния бюджет Simple Smile, но не би Grinning
Все пак някой знае ли дали са хубави, и само тези два цвята ли са,

# 337
  • Burgas
Нещо съм пропуснала за тези метлички.....

# 338
Сега гледам, че червената силиконова подложка са дали като стара цена 6.66, а в моята касова бележка е на 11,99..  Интересно ми е от къде идва разликата и дали да не отправя въпроса си по запитването за клиенти..
И аз се почудих доста, но предполагам е по-малка - като тази на последната страница от втората брошура (размери 45x32cm). http://www.promooferti.com/lidl-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D … D1%80%D0%B8-2012/

# 339
  • София
Много ви благодаря за отговорите  Hug  ,ще ходя да си я купя преста още утре  Grinning !

# 340
Вале,вече ще я зареждам само 12 часа.!6 часа пишеше в книгата за първо зареждане само.Никелметалхидридните батерии,каквато е тази е важно да се зареждат когато са напълно паднали,това знам Peace

Бободес,честита ти метла.Намерили сме на какво да се радваме,казваш  hahaha

# 341
Ч Н Г  Желая Ви много покупки от лидл през Новата 2013  Joy Какво ви е мнението за кафемашината newsm78

# 342
  • софия
Добро утро! В магазина на Халите има всичко от промоцията. Аз с нищо не се изкуших Mr. Green. Много мислих дали да не взема преса, но не измислих на кого да я подаря.

# 343
А само обявените в брошурата стоки от намалението ли бяха или имаше и други неща?

# 344
  • софия
Имаше и други неща - детски пижамки, чорапи, пъзели.

Общи условия

Активация на акаунт