Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 343
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
защото не ми прочете картата на 3 пъти

Ако е на ДСК има проблем. Не може дори на каса да се оперира в тази банка. От 30 мин е вече наред

# 361
Мдам, на ДСК беше...нищо,важното е,че имах в брой макар,че върнах това-онова ама не ми бяха спешни..

# 362
  • София

Силиконова подложка - четох, че някой по-нагоре я има, как действате с нея, направо във фурната ли или как..?

В тавата/скарите на фурната. Има ограничение за Т. Мисля беше 200 С.

Аз имам голяма - по-голяма е от скарата на фурната ми, но който не гледа е така. Подгъвам я в единия край и си я ползвам в/у скарата. Вадя скарата, слагам подложката и нареждам в/у нея това, което ще пека. Снощи пекох картофени кюфтета на 200 градуса на вентилатор, няма й нищо.

# 363
  • Бургас
На силиконовата подложка си пише от -40 до 240 градуса и аз днес си  я взех.

Размери  -  45 на 32 см.

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 14:12 от kari 79

# 364
  • София
Ах как я искам тази подложка, довечера ще отидем в Люлинския Лидл, дано да я има. Аз искам да си я ползвам за точене, дано не е съвсем малка.

# 365
Във Варненския Лидъл -Вл-вово.имаше и една машина за донъти, но беше без указание и грозно разкъсана кутия, Не я взех, Дали в другите има??! Да пратя ММ да я купи Simple Smile!

Освен това имаше ел. ножове,бельо,вело каска , гуми за колелета и разни други работи Simple Smileосвен посочените в брошурата.

# 366
И аз взех от подложката за точене, малка е да, някой питаше по-нагоре на обяд в Люлинския имаше много подложки. Взех и комплекта за кух. принадлежности-за подарък и още не съм го отваряла. Чорапи, само мъжки понеже женски аз поне не видях-добри са с/д мен. Имаше и много кафемашини, ел ножове, якета -розово и кафяво 2-3 номера, тротинетки и момичешки и момчешки за 50 лв., доста кантари имаше също -някой беше питал -дървени, ами общо взето имаше доста неща, нямаше много хора, а само фолиото за стъкла беше свършило - това към 13 часа, пак казвам.

# 367
Момичета някой да е виждал шивашкия комплект с конците. Бях в Лидл "Хаджи Димитър" и "Слатина" и нямаше.

# 368
Момичета да ви питам някоя от вас дали има от шприца?Много съм му се наточила и го мисля от доста време дали да го взема.Някъде четох,че се чупел на 2-3 използване.

# 369
  • София
Аз го имам шприца, обаче или съм с две леви, или нямам точната рецепта- ми нищо не става ! Чак пък толкова да съм неумеятна....знам ли! Току го приготвя за боклука и се сетя, че мога да попитам тук как точно го ползвате...и все забравям. Но ето, сега питам- някоя ползва ли го от вас с успешна рецепта?

# 370
За този шприц ли говорите:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_21007.htm  ?
Аз го имам от около 2 месеца. Ползвах го единствено на Коледа, за да украся торта с него по подобен начин:

Харесва ми, но не знам колко е качествен и траен. Взех го, защото е метален, всички пластмасови се чупят бързо. Единственото, което ме дразни е, че е с дозатор т.е. пуска определена доза съдържание, не можеш да направиш формички /в моя случай "розички"/ с произволна големина или някакъв вид украса без прекъсване.../или пък може, но не знам как ... Laughing/
Дозата е с големината на розичките на снимката...
Не знам дали ме разбрахте...

# 371
  • София
Не се вижда кой шприц си показала, но вероятно е същият.
Добре са станали розичките, обаче аз го купих, за да правя бисквити с него, а ми се струва невъзможно...освен ако не бъркам.

# 372
.........Единственото, което ме дразни е, че е с дозатор т.е. пуска определена доза съдържание, не можеш да направиш формички /в моя случай "розички"/ с произволна големина...........

FreakOnALeash, имам подобен немски от доста години, във всеки случай много прилича на показания. Пробвай да стиснеш с ръка черната ръчка долу към дръжката и с буталото да си правиш колкото искаш големи розички или др. фигурки. С моя става. Peace

# 373
Не се вижда кой шприц си показала, но вероятно е същият.
Добре са станали розичките, обаче аз го купих, за да правя бисквити с него, а ми се струва невъзможно...освен ако не бъркам.
Не знам защо не се вижда...копирах линка от разпродажбата на Лидл. "Ернесто" е шприцът  Crazy , метален...
Снимка на тортата не е моя, от нета е  Peace, но се получават съвсем същите /е, мойте бяха по-хубави де... Blush/.
Искам да попитам момичетата с пресата - до колко градуса загрява / на мен ми трябват 230/ и поддържа ли добра температура през цялото време или трябва да се изчаква да загрява отново? Абе, изобщо доволни ли сте?
Не, че нямам преса ама от "лакомия" бих я взела Blush...Доста я хвалеха преди време, пък гледам и цената й е супер...

Мерси, Labrex  bouquet !
Скрит текст:
Редактирам се: разгледах пак Ернесто  Grinning  и това, което Labrex предложи ще свърши чудесна работа!
Натиска се малкото черно копче върху горната страна на шприца и с ръка се избутва буталото, за да контролира големината на дозата.
Labrex, мерси още веднъж!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 17:29 от FreakOnALeash

# 374
  • София
Лабрекс, мооооля, кажи ми с такъв шприц правиш ли сладки и какви, може и на лични! Hug

Общи условия

Активация на акаунт