Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 340
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
`ТуиГ ,съжелявам,ако съм те разкарала напразно до Лидл,но допреди няколко месеца със сигурност имаше филтри/напоследък нямам работа,често към Лидл,та затова и вчера писах малко наизуст/.....Аз,обаче бих им звъннала на безплатния телефон и бих ги питала,що нямат/след като редовно имат в продажба филтърни кафе машини,дето искат и консумативи за да се ползват/.Пък,току виж са ти намерили и доставили в удобния ти филиал.....
За стоките на разпродажби-не прибират нищо,служителите Naughty.Просто,като свърши /или намалее/ някой артикул,на негово място се вади друг,на същата цена...и да-възможно е да има и доста неща извън обявените в брошурата....както и видът им да не е много търговски.

# 436
  • София
Искам да попитам за апарата за кръвното налягане някой има ли го и отзиви?

Купих го за баща ми, тъй като негов приятел го е купил от предходната промоция и е много доволен. Сравнявал го е с механичен апарат и не е имало отклонения. Лични отзиви засега няма.

# 437
  • о`майна лунна нощ е
Люба, няма за какво да съжаляваш. Аз дори не подозирах, че някога е имало такива, а и за твое успокоение съчетах пътуването в тази посока и с други лични ангажименти, та не съм горила газ напразно.
Вече им писах мейл, но отговор вероятно ще имам чак другата седмица.

# 438
Днес ходих за преса, но в Лидл - Надежда нямаше, а продавачката, с която говорих изобщо нямаше представа, че са в промоция от 03.01 до 09.01 ...Стана ми криво Confused. Сутринта станах с намерението най-сетне да си я купя. Щях да взема и за подарък.
Моля ако някой види преси в други магазини в София да сподели Praynig!
Благодаря!  bouquet

# 439
  • София
Днес ходих за преса, но в Лидл - Надежда нямаше, а продавачката, с която говорих изобщо нямаше представа, че са в промоция от 03.01 до 09.01 ...Стана ми криво Confused. Сутринта станах с намерението най-сетне да си я купя. Щях да взема и за подарък.
Моля ако някой види преси в други магазини в София да сподели Praynig!
Благодаря!  bouquet

В "Изток"има. В ранния следобяд бяха останали 4.
По информация от моя приятелка от рано сутринта - и в Младост 4 има, не знам какви бройки.

# 440
Някой има ли вече впечатления от системата за караоке?

# 441
Вчера имаше доста преди в Слатина, но не знам днес дали са останали. Аз минах набързо да видя за к-кта с конците, но нямаше. Не погледнах друго за съжаление.
Купих коледните бисквити с канела, доста изгодни и вкусни.
FreakOnALeash, пиши им с молба за пресата, не вярвам да са изкупени по всички магазини- ще ти доставят.

# 442
За пресата за коса - за София имаше няколко бройки в Рамстор /вагона.. или както там го водят/, мисля, че е най-прясно отворения в софия

# 443
  • София
Тоя шивашки комплект е голяма простотия  Tired Изобщо не прилича на това на картинката. Съдържа една креда, един игленик и 1 хартия за кройки.  Crossing Arms В "Изток" имаше над 20 бр.

# 444
Много благодаря, момичета!   bouquet
А къде да им пиша-на сайта ли?  newsm78

# 445
  • Варна
Нали не бъркам, някой спомена, че е видял протектор за матрак? А дали някой е виждал във Варна? Да си обзаведа новия матрак, че не се знае, знае ли се.

# 446
Тоя шивашки комплект е голяма простотия  Tired Изобщо не прилича на това на картинката. Съдържа една креда, един игленик и 1 хартия за кройки.  Crossing Arms В "Изток" имаше над 20 бр.

Комплектите на редовната цена бяха няколко различни вида (с конци, с карфици) и сега по-хубавите са свършили най-бързо, ако изобщо е имало от тях   Peace

# 447
Ох, пак съм аз. Писах им. Отговориха за 5 мин.  thumbsup
За който се интересува, освен мен-"пресата не е налична нито в магазинната мрежа, нито на склад"! Който купил-купил!
Здраве да е! Peace

# 448
  • Благоевград
За който се интересува, освен мен-"пресата не е налична нито в магазинната мрежа, нито на склад"! Който купил-купил!
Здраве да е! Peace

Това се отнася за цялата страна, нали?

# 449
  • Варна
Здраве да е! Peace
имам чувството, че това им е дежурният отговор. аз като питах за метлата и на мен така ми казаха, сякаш за два часа успя да провери в цяла БГ. след седмица ми писаха мейл, че имало две бройки във Варна
като мине разпродажбата им пиши пак, може и да ти намерят

Общи условия

Активация на акаунт