Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 394
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
НеПоКоРнА, благодаря за инфото за пресата Simple Smile И моята се справя идеално, но трябва да стисна малко, за да не се изплъзва кичура. Няма да я връщам, за тия пари си е супер Simple Smile

А за олекотените завивки да питам - някой знае ли какъв размер са? Дали има двойни?
мисля,че бяха 200х220 см,но не съм сигурна.Тези,които гледах бяха такива,но не съм сигурна,че бяха тези.Може пък да има и единичните зависи какво е останало или какво е имало Simple Smile

# 571
  • В полите на Витоша :)
благодаря, patenceto_ , ще се ходи за по-сигурно Simple Smile

Скоро не бяхме купували от Крем за мазане Пилос. В неделята купихме с пресен лук (зелената кутийка) и ми направи впечатление, че консистенцията е друга! Не е така "гладко", както преди, някак си е като не едни мноооого много малки топченца или..... като грис примерно, не знам дали описвам достатъчно добре. Някой друг забелязал ли е такава промяна?

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 22:01 от Green_Eyed

# 572
  • Варна
Гледам сега новата брошура - въпрос 1  Wink - някой опитвал ли е чайовете от Лидл, защото аз много обичам зелен и черен, ама черния да е сравнително силен, а не като сложа млякото да стане боза ... ако може да ми кажете ... ще съм много благодарна.
Редовно купувам черен Earl Grey - наситен, ароматен, харесва ми. Зелен не съм купувала от техните.

Редовно купувам черен чай от Лидл - пия само черен чай от малка. Тъй като имам база за сравнение с други чайове, смея да твърдя, че не са чак толкова силни и ароматни, както пише в предното мнение.

Има и по-хубави черни чайове, разбира се, но за тази цена са сравнително добри. Поне аз засега не съм намерила черен чай, който да ме устройва и като качество и като цена.

В нас чай се пие всяка сутрин, често и вечер, че и по обед, ако сме вкъщи, съответно, заминава бързо и се налага често да купувам. Най-добре да е насипен, естествено, но нямам време да се занимавам със запарки и чайничета. Сутрин все бързаме.  Simple Smile

Имаше едни големи кутии с по 77 пакетчета черен чай, 3 видя, мисля, бяха, но незнайно защо вече ги няма в асортимента. Сега вземам кутийка от 25 пакетчета на същата марка за 0,99 лв, която ми свършва доста бързо и хич не е изгодно, ама това е положението.  Simple Smile

Зелен чай също съм купувала, но компетентно мнение за качествата му не мога да дам.  Wink

И да допълня, че явно просто страницата в брошурата е посветена на чая, не са намалени, това им е редовната цена.  Wink

# 573
Гледам сега новата брошура - въпрос 1  Wink - някой опитвал ли е чайовете от Лидл, защото аз много обичам зелен и черен, ама черния да е сравнително силен, а не като сложа млякото да стане боза ... ако може да ми кажете ... ще съм много благодарна.
Редовно купувам черен Earl Grey - наситен, ароматен, харесва ми. Зелен не съм купувала от техните.

Редовно купувам черен чай от Лидл - пия само черен чай от малка. Тъй като имам база за сравнение с други чайове, смея да твърдя, че не са чак толкова силни и ароматни, както пише в предното мнение.

Има и по-хубави черни чайове, разбира се, но за тази цена са сравнително добри. Поне аз засега не съм намерила черен чай, който да ме устройва и като качество и като цена.

В нас чай се пие всяка сутрин, често и вечер, че и по обед, ако сме вкъщи, съответно, заминава бързо и се налага често да купувам. Най-добре да е насипен, естествено, но нямам време да се занимавам със запарки и чайничета. Сутрин все бързаме.  Simple Smile

Имаше едни големи кутии с по 77 пакетчета черен чай, 3 видя, мисля, бяха, но незнайно защо вече ги няма в асортимента. Сега вземам кутийка от 25 пакетчета на същата марка за 0,99 лв, която ми свършва доста бързо и хич не е изгодно, ама това е положението.  Simple Smile

Зелен чай също съм купувала, но компетентно мнение за качествата му не мога да дам.  Wink

И да допълня, че явно просто страницата в брошурата е посветена на чая, не са намалени, това им е редовната цена.  Wink

Не са намалени, да, това го знам, просто сега се сетих като ги видях на питам Mr. Green

Скрит текст:
Иначе за черен чай на мен ми харесва на Ahmad, има го навсякъде, най-евтин (2,80) е в Карфур - ама аз пия веднъж дневно и не съм особен спец, един вкус знам, че ми харесва и него си търся, вече за тънкости не усещам - от Англия на Tesco големите кутии с черен чай също ми се струваха хубави, сега взех Golden Lion 50 пакетчета, слагам по 2, че ми идва съвсем пък слаб ...  Peace

Извинявам се за спама,
Скрит текст:
обаче понеже сега се говори за олекотените завивки, имам събрани за Била точки, с които може за 25,00лв да се купи олекотена завивка 195/200 - ние вече взехме една и наистина е много добра, особено за тези пари (и никой не остава отвит  Whistling ) - мога да му ги изпратя да ги използва, защото промоцията е до края на месеца, нека ми драсне на лични ...

# 574
  bouquet
Да се включа за чайовете. Взимала съм зелен с лимонена трева и с кактус /има аромат и на смокиня/. Нямам представа дали е истински зелен чай, нямам база за сравнение, но и да не е -мен ме устройва. 40 пакетчета са, на привлекателна цена. Много ароматен е и единствения чай, който ми харесва неподсладен.
Ако трябваше да го оценявам по десетобалната система бих му дала 9 и 1/2 .  Просто защото сигурно може и повече  Laughing
Ииии утре съм 7 часа пред магазина да ровичкам в разпродажния катун! Предния път бански е имало, много хубави момчешки кецове, някаква туника видях, останала самичка, но гигантска. Направо съм изтървала!  #Cussing out  Вие с тез метли и миксери ме заблудихте  Heart Eyes  Hug 

# 575
  • Русе
И аз утре съм решила - оставям малката в градината и беж към ЛИДЛ. Laughing

# 576
  bouquet

Ииии утре съм 7 часа пред магазина да ровичкам в разпродажния катун! Предния път бански е имало, много хубави момчешки кецове, някаква туника видях, останала самичка, но гигантска. Направо съм изтървала!  #Cussing out  Вие с тез метли и миксери ме заблудихте  Heart Eyes  Hug 

Даже не съм разбрала за тези нещица, че ги е имало....нищо, и аз утре преди трудовият ден ще се курдисам пред "разпродажния катун". Ботушки ще се радвам ако има нашия номер, че имаме едни подобни червени от лидъл и ги смаза от носене, хем му бяха удобни, хем не пропускаха. Та утре на сутрешен чай в лидъл Peace

# 577
  • София
 Да се включа за чайовете. Взимала съм зелен с лимонена трева и с кактус /има аромат и на смокиня/. Нямам представа дали е истински зелен чай, нямам база за сравнение, но и да не е -мен ме устройва. 40 пакетчета са, на привлекателна цена. Много ароматен е и единствения чай, който ми харесва неподсладен.

И аз бих написала същото, с тази разлика, че го купувам за дъщеря си (аз не пия чай). Купувала съм най-различни марки зелен чай, без да гледам цена, но в този се влюби и вече иска само такъв. Все пак не мога да коментирам колко е силен.

# 578
А какво ви е мнението за каната за чай ?

# 579
  • Някъде на път....
А какво ви е мнението за каната за чай ?
И аз се интересувам....

# 580
  • о`майна лунна нощ е
На мен ми изглежда като сполучлива придобивка за всяка дама с вкус към чая.
Няма да си вземам, но ми хареса поне на външен вид.  Wink

# 581
  • Gone with the wind
Някой да има мнение за парната четка? Че с всички кучета около нас си ходим постоянно окосмени, та ме вълнува дали ще върши работа за кучешки косми.

# 582
Тази цитрус преса има ли я някой? Надявам се поне нея да намеря утре.

# 583
  • Стара Загора
Аз я имах каната -  удобна ми беше, само че я счупих. У нас не се задържа стъклария Sad

# 584
Тази цитрус преса има ли я някой? Надявам се поне нея да намеря утре.

Откога е тази промоция?

Общи условия

Активация на акаунт