Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 389
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Тази цитрус преса има ли я някой? Надявам се поне нея да намеря утре.

Откога е тази промоция?

От утре.

# 586
  • Gone with the wind
Според мен ватовете са й малко малко и ще работи доста бавно
Ето ти напр. един солак с повече мощност за малко по-висока цена, със сигурност ще намериш и някоя по-скромна марка като таурус, нео и т.н за малко повече пари, но с по-голяма мощност

# 587
Аз от Таурус съм страшно доволна. Имам няколко неща на тази фирма и са бетон. Ютия, кантар, ел. везна, пасатор, кана за шфарц кафе.Всичко работи безотказно.

# 588
  • софия
Според мен ватовете са й малко малко и ще работи доста бавно
Ето ти напр. един солак с повече мощност за малко по-висока цена, със сигурност ще намериш и някоя по-скромна марка като таурус, нео и т.н за малко повече пари, но с по-голяма мощност
Много точно мнение. Бяхме купували и я върнахме, поради причините предположени от кучо - малка мощност. Със същия успех цедя на ръчната преса.

# 589
Благодаря ви, именно заради мощността попитах. Явно ще заложа на друго.

# 590
 Момичета, от кой цвят шампоан бяхте доволни? Зеления ли беше?

Благодаря   bouquet

# 591
Нашата е на Филипс, почти съм убедена, че е точно 25 вата и цеди до кора - супер фрешове прави и не виждам защо тази да е по лоша? Нашата беше за около 50 лв., но мисля че ще вършат еднаква работа. Единственото, което не знам колко значение има - при отпускане на натиска и натискане пак, започва да се върти на другата посока, уж за по-добро изцеждане. Но за ватовете съм убедена 99%, че са същите.

Аз пък не съм доволна от тези металните преси - стават само, ако са професионални, такива за по 50-100 лв. - ужас.

Ето я - 25 вата е  Peace

!.... редактирам се - пресата ми не е Филипс, а Браун и е 20 вата....!

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 09:55 от treisy

# 592
  • 1st floor
Моята е тази, също 25 вата:
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … okoizstiskvachka-
Цеди супер, завърта се и на двете страни, но когато тя поиска  Crossing Arms, така и не разбрах защо... Thinking Важното е , че цеди супер, както казаха по-нагоре - до кора!!! Бързо и лесно е, даже малкия се справя!  Peace

Моят съвет е да я вземеш, пък ако не ти харесва може да я върнеш...

Иначе се прибавям към доволните от Таурус с фритюрник на пет години...

# 593
  • Варна
Който ходи днес до Лидл може ли да хвърли един поглед какви картофи има и на каква цена са?

# 594
  • Gone with the wind
Надявам се, че под "по-скромна" марка не сте разбрали "лоша", некачествена  или нещо от сорта  Rolling Eyes
Имах предвид, че марките не са толкова популярни, рекламирани, прехвалени и съответно цените им са по-достъпни, та искрено се надявам да не съм засегнала някой с думите си.
Аз съм супер доволна от една такава испанска марка - ронсън, особено от един техен стар модел кафемашина

# 595
  • София
Много ми хареса каната за чай, но не знам кога ще мога да отида до Лидл да си я купя. Дано да не свърши бързо!  Praynig

# 596
.
Имало кани все пак, извинявам се за объркването.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 09:45 от Бебешондел

# 597
  • София
Ееее, как бе, така се бях настроила за тази от брошурата. В кой Лидл това, може пък в нашия да има.

# 598
  • о`майна лунна нощ е
В Лидл Пловдив - Тракия имаше кани, но от разпродажбата - много бедна работа този път. И на всичкото отгоре стояха половината неща от предходната седмица - разни кантари, бебешки пижами, ...

# 599
  • гр.Варна
Момичета,може би вече е коментирано,но бихте ли споделили дали сте доволни от пилинга за дрехи?

Общи условия

Активация на акаунт