Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 390
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз не съм, имаше и 2-3 положителни мнения.
Единственото, което почисти добре беше една финна, машинноплетена шапчица, с много малко топченца и мъхче... С по-едри плетки, по-големи завалвания и топчета, просто нищо не прави. А шапката (детска при това) ми отне около час да я почисти.

# 601
Само се поправям за марката на цитрус пресата - Браун е, не Филипс, започнах да се обърквам кое кое е  Embarassed

И даже не е 25 вата, а 20! Ето я - супер доволни, зимата особено я скъсваме от употреба. И както казах - цеди до кора. Щом за 20 вата го прави, мисля че за 25 ще е супер. Имам чопъра на Силвъркрест и съм с много положително мнение за марката, макар и само от един уред - и него ползваме много често, аз малко му счупих капака, но вината си беше моя, не е от калпав материал  Peace И бих си взела цитрус пресата Peace

# 602
Момичета,може би вече е коментирано,но бихте ли споделили дали сте доволни от пилинга за дрехи?
Много съм доволна, но моя не съм го купувала от Лидл /като си го взех, още нямаше Лидл/
Някой пробвал ли е чай от касис, който е от днес на промоция? Не харесвам липовия и се чудя дали да пробвам друг

# 603
  • Русе
Момичета,може би вече е коментирано,но бихте ли споделили дали сте доволни от пилинга за дрехи?

И аз съм от доволните. Както казах - изчистих десетина пуловера, едно яке по маншетите и ластика долу, един суичър пак на същите места, 3-4 зимни шапки. И всичко това с 2 батерии. Наистина бавно става, но пък не знам с какво ще е по-бързо. Преди тази работа я вършех със самобръсначка тип "бикче" и не е било много по-бързо, а колко мъхове хвърчаха навсякъде да не казвам.

Тази сутрин росна-прясна в 8 часа бях в ЛИДЛ. Ботушките - хубави, ама до № 27, а на нас ни трябва № 30. Детските пижами не са много детски, по-скоро бебешки № 86/92 и 98/104 и само момчешки иначе бяха хубави хавлиени точно като за този сезон. Олекотени завивки въобще нямаше.

# 604

Тази сутрин росна-прясна в 8 часа бях в ЛИДЛ. Ботушките - хубави, ама до № 27, а на нас ни трябва № 30. Детските пижами не са много детски, по-скоро бебешки № 86/92 и 98/104 и само момчешки иначе бяха хубави хавлиени точно като за този сезон. Олекотени завивки въобще нямаше.

Е така беше и в люлинския лидъл. Малки ботушки, малки пижамки, имаше едни момичешки с близалки долнището-много сладки.
Кани за чай имаше много, 10-тина микроскопа. Най-много при нас се грабеха ПВЦ кутиите за храна, аз не взех. Шиацу възглавнички бяха изкарали много.
Взех зарядно и 2 вида батерии и съм ги включила вече за проба.

# 605
  • Пловдив
Маят мъж сега реши че иска ето това http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-A5E5EF90-358E46E0/lidl_bg/hs … sl/4182_21172.htm. Аз съм 100% сигурна, че не е нов артикул и че съм му го предлагала. Тогава реши, че не му трябва. А времето го следи по 3 програми поне и синоптика е вечно отворен на компа. Ще рече човек, че е пилот. Laughing
Ама както и да е, ще ходя да купувам. Дано само има още.

# 606
Маят мъж сега реши че иска ето това http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-A5E5EF90-358E46E0/lidl_bg/hs … sl/4182_21172.htm. Аз съм 100% сигурна, че не е нов артикул и че съм му го предлагала. Тогава реши, че не му трябва. А времето го следи по 3 програми поне и синоптика е вечно отворен на компа. Ще рече човек, че е пилот. Laughing
Ама както и да е, ще ходя да купувам. Дано само има още.

Ние имаме от лятото, когато пуснаха по-големите и скъпи същите такива термометро-часовници, които сега са намалени. Върши идеална работа - както го гледаш навън, че пече (времето) и като видиш на него колко всъщност градуса е и се опаковаш преди да излезеш, неизлъган от слънцето  Mr. Green Ако взимате, вижте каква е разликата между този и по-големите, защото ми се струва, че този ще използва кабел за външния термометър, а другия не е така (другия като нашия).

# 607
  • София
То пък щото много точни синоптика и прогнозите Simple Smile
Ние имаме някакво подобно, удобно ми е да си гледам външната Т, но е с кабелче нашето за външна...ама май не е от лидл...но нека си купи човека щом го влече Simple Smile

# 608
  • София
То и аз за тоя термометър станция съм се насочила, ама да видим дали ще я има довечера още.

# 609
  • София
Аз купих още преди такава метеорологична станция, но имам проблем с нея. Нагласявам си часа и веднага на другия ден се връща с 1час назад. Пак го нагласявам и пак същото се получава. Винаги е с 1час назад. Има ли някой друг опит? Thinking

# 610
  • София
Да не би нещо часова зона да трябва да настроиш, сега да е по друга и да обръща времето според нея?

# 611
  • София
Да не би нещо часова зона да трябва да настроиш, сега да е по друга и да обръща времето според нея?
Сигурно е така, но не помня къде е книжката с указанията. ooooh!

# 612
  • Бургас
Да,с часовата зона е свързано и може да се махне.Не мога да помогна обаче как,защото моят не е от Лидл.

# 613
Който ходи днес до Лидл може ли да хвърли един поглед какви картофи има и на каква цена са?

Има в мрежичка 3кг за 2.99 и насипни за 1.19кг. Изглеждаха горе долу еднакви. Аз си взех мрежа, че нали е по-изгодно.  Laughing Laughing Laughing

# 614
  • Пловдив
Станцията я купих. Имаше доста на Пещерско.
И мен ме влече, че на източната ми остъклена тераса сега може да се стои по блуза, а на откритата - хич да не си подаваш носа навън.

Общи условия

Активация на акаунт