Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 326
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И ние имаме от тези термометри. Аз не съм доволна.  Confused От лятото още изгуби връзка с датчика и не показва неговата температура. Сменях батериите и на двете джаджи, но пак не става.
Естествено не помня къде съм смотала бележката  Tired

# 616
  • Русе
Момичета, спешен въпрос. Преди Коледа си купих миксера, но чак сега го отварям и виждам, че ми няма капака на купата. Мислите ли, че ще ми дадат само капак, да им пиша ли, на място в магазина ли да отида?

# 617
  • Пловдив
Ооо мен касиерката ме посъветва да ксерокопирам касовата бележка и да я прибера в кутията, която да не изхвърлям.
Смятам да я послушам.

# 618
  • Русе
То и аз я пазя, но ми е интересно дали ще ми уважат въпроса?

# 619
Купихме херметическата тенджера - ето това е марката и модела - на външен вид изглежда солидна и с добра изработка, но да видим какви ще ги върши с телешкото  Thinking Simple Smile 
Много съм доволна, че  ги пуснаха, защото аз тъкмо се бях засилила да търся и поръчвам подобна от Амазон, а са доста по-скъпи там - та спестихме някой лев.

# 620
  • София
Аз купих още преди такава метеорологична станция, но имам проблем с нея. Нагласявам си часа и веднага на другия ден се връща с 1час назад. Пак го нагласявам и пак същото се получава. Винаги е с 1час назад. Има ли някой друг опит? Thinking

Последната ни станция (не знаех, че се казва така  Laughing) също има такъв проблем и е немска. Хем не е за 10 лева, защото ММ такива "прости" неща не купува.  Wink Неговите имат врътки, които мерят сила и посока на вятъра, количество паднал дъжд и т.н. Крие колко пари струват, но са 3-цифрени суми. Досега винаги са показвали точен час, но на новата колкото и пъти да ѝ задава часови пояс, след 1-2 дни забелязваме, че се е върнало немското време. Не знам дали е дефект на конкретното устройство или некадърен софтуер. Радвам се, че най-малко го интересува показанието на часовника, защото вече щеше да си е купил следващ модел.  ooooh!

# 621

Тази сутрин росна-прясна в 8 часа бях в ЛИДЛ. Ботушките - хубави, ама до № 27, а на нас ни трябва № 30. Детските пижами не са много детски, по-скоро бебешки № 86/92 и 98/104 и само момчешки иначе бяха хубави хавлиени точно като за този сезон. Олекотени завивки въобще нямаше.
Е така беше и в люлинския лидъл. Малки ботушки, малки пижамки, имаше едни момичешки с близалки долнището-много сладки.
Ха, добре дошли. И ние бяхме в 8 там - АМИ ДА БЯХА ПУСНАЛИ ЗА НОВОРОДЕНИ БОТУШИ #Cussing out #Cussing out и ЗАЩО НЕ ПИШЕ В БРОШУРАТА НОМЕРА..

# 622
  • Бургас
Чарита,на нашата станция при смяна  батерийте на външния датчик се ресетва майката/вътрешното устроиство/.Има една малка дупчица в която бъркам с клечка за зъби и отново сверявам дата/час.............

# 623
  • София
Благодаря, margo, ще потърся тази дупчица и ще пробвам и така. Дано да проработи така.

# 624

Тази сутрин росна-прясна в 8 часа бях в ЛИДЛ. Ботушките - хубави, ама до № 27, а на нас ни трябва № 30. Детските пижами не са много детски, по-скоро бебешки № 86/92 и 98/104 и само момчешки иначе бяха хубави хавлиени точно като за този сезон. Олекотени завивки въобще нямаше.
Е така беше и в люлинския лидъл. Малки ботушки, малки пижамки, имаше едни момичешки с близалки долнището-много сладки.
Ха, добре дошли. И ние бяхме в 8 там - АМИ ДА БЯХА ПУСНАЛИ ЗА НОВОРОДЕНИ БОТУШИ #Cussing out #Cussing out и ЗАЩО НЕ ПИШЕ В БРОШУРАТА НОМЕРА..

Grinning и аз така. нищо не очаквах и пак съм разочарована

# 625
Отново ви благодаря за мненията за цитрус пресата. Днес се отказах да ходя, но ако е налична в събота ще я взема.

ПП
Някой знае ли дали в Лидл предлагат сурови ядки и ако да къде да ги търся?

# 626
  • Русе
Има лешници и ако не се лъжа и бадеми. Там където са нишестетата, най-долу са.

# 627
  • София
Има и смесени в пакетчета, но не съм сигурна къде, т.е. където са и печените ядки... някъде около чипсовете ми се въртят.

# 628
Има лешници и ако не се лъжа и бадеми. Там където са нишестетата, най-долу са.

Да, точно там има , в готварският сладкарски сектор, под течната сметана

# 629
Не съм във възторг от разпродажбата, а от каната за чай-съвсем. За тази цена простооо Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт