Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 277
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Добре де, рекламират се тия стоки постоянно, а пък на място-йок
Каква е логиката
Не смятам че е редно да се редя в магазин в 8 сутринта, за да взема една от заветните 3 бройки на някой артикул

# 646
Зависи - аз имам завивка с гъши пух (истински) и е супер тънка, а понакога умирам на жега в спалнята, където е около 17-18 градуса, че мъжа ми не може да спи на топло, а и аз вече. Та зависи от пълнежа, но аз се съмнявам за тази цена да е с кой знае какво, та най-вероятно...

# 647
  • София
в брошурата от 20-26 дек. имаше едни кафета http://katalogpromocii.com/lidl-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D … %D1%80%D0%B8-2012 на 6-та стр.  понеже това зеленото с африканският пейзаж, го харесахме за шварц(то май си е такъв спец микс), дали  са само в промоция някакви били тогава или са постоянен асортимент? Нещо не се сещам да съм ги виждала при кафетата, но се надявам да е мой пропуск..

# 648
  • София
в брошурата от 20-26 дек. имаше едни кафета http://katalogpromocii.com/lidl-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D … %D1%80%D0%B8-2012 на 6-та стр.  понеже това зеленото с африканският пейзаж, го харесахме за шварц(то май си е такъв спец микс), дали  са само в промоция някакви били тогава или са постоянен асортимент? Нещо не се сещам да съм ги виждала при кафетата, но се надявам да е мой пропуск..
Angel_Dust не са постоянен асортимент мисля, и затова не са при кафетата, ами на един стилаж близо до пакетираните салати, колбаси пакетирани, в пътечката там /това за Лидл Люлин/.

# 649
Момичета в брошурата видях някакви чайове 4 вида, хвърлих око на единия- Detox
Преди имало ли ги е?

# 650
  • София
Betelgeize - мерси, значи ако има още тези дни ще си вземем 1-2 за запас Simple Smile

# 651
Снощи се сдобих с ел. кана. Grinning Много съм доволна, за по-малко от 5 минути кипна водата! Grinning
От чайчетата взех шипков и ментов. Гледах тези четирите - Детокс, Релакс и какво още беше, но не се реших. Мисля, че досега не ги е имало. Ще ги помисля още, може утре да взема.

# 652
  • София
Шипковият как е? аз май само него не съм взимала от билковите... всъщност най-много онзи с 20-те билки тача Simple Smile

# 653
Довечера ще кажа Wink Хм, 20 билки... не съм го видяла този. Утре май ще ходя за още чай Laughing

# 654
  • София
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_21168.htm този задният на снимката, те го пишат 7, аз по съдържание броя 1...значи не е чак 20...както и да е де, харесвам си го Simple Smile

# 655
А детокс какво ще рече Embarassed и какво има в него?

# 656
  • Русе
Това кафе с пейзажа в неделя май го мярнах в МЕТРО. Не е от постоянния асортимент на ЛИДЛ, но пък в Ловеч имам чувството, че откак са го пуснали, никой не е купувал от него-така си стои.

# 657
  • София
Мда, аз от другите видях във фантастико, явно не са някаква само лидл-ска марка, ще поразгледам и по другите магазини, ако или когато свърши в лидл Simple Smile
Ей тук гледам че го има, може би и на други места, ама е леко, почти 2 пъти по-скъпо http://coffeespot.bg/melitta-auslese-250g-mliano?keyword=Melitta … amp;category_id=0 Simple Smile обаче сега докато търсех, разбрах защо ми е така познато като лого и марка, ние ползваме често от тяхните филтри за машината Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 12:56 от Angel_Dust

# 658
А детокс какво ще рече Embarassed и какво има в него?

Би трябвало да идва от детоксикация, т.е. пречистващи свойства ... кафето и черния чай (кофеиновите напитки) се водят такива, сигурно и това съдържа разни билки или треволяци с такъв ефект  newsm78

Вчера за първи път поръчах на мъжо да ми вземе хартия за печене, някой тук беше споменал, че е хубава (още не съм я пробвала), обаче като я видях, тя била 20м  Shocked за няма и 3лв, а аз купувам години наред Фино пак за същите пари 8м  ooooh! - нямам търпение да я тествам ...

# 659
  • Пловдив
Момичета,някой няма ли да се похвали,че си е купил рендето.Сега се загледах по него.Ще изчакам малко да видя дали ще има коментари от ваша страна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт