Блести елхата с коледни звезди, а под нея за подарък- тест с две черти- тема 122

• 28 157
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София

Мрън, за пореден път тъпите гъбички не са се повлияли....... няма тооолкова упорити гадини  smile3518 smile3518 smile3518

# 661
Зеленушо, яж кисело мляко ма душа   Confused  Това в кръга на шегата.  Голямо гуш   Hug

# 662
Хихи, Зузанас, вече и с думи наритвам трътки  Mr. Green Успех с тия съседи  Praynig  Дано полицията си свърши работата  Crazy
Мишоно, кой натоварваш пък ти, само яйчниците ти в момента са натоварени  Mr. Green  Hug
Рейн, ти с какво ги лекува? Много е важно да махнеш тестото, сладкото и да увеличиш киселото мляко и грейпфрутите  Mr. Green А за списъка много си права- някои хора просто минават и заминават  Tired
Весе, тревожиш се, а няма за какво. То на пук не става  Peace
Да се оправят бързо слънчицата ни в темата  Praynig
П.П. Забравих- Сигмиииич, вече си в седмия месец  Party

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 13:02 от desitkad

# 663
  • София

Кокосчо, аз сладко не ям .. и да искам няма как да го намаля... хапвам 2-3 пъти годишно нещо. Тестеното не мърда  Mr. Green Кисело млако ям много. Мама кваси специално за мен. Ние ги трепахме до сега с Клотримазол (месец 1) и Максмирор (месец 2), сега минаваме на Гиназол. Това максмирор- нема такава гадост, 12 таблетки са и е едно ярко жълто  Tired а и 12 таблетките. Не се повлява и не се повлиява...

# 664
Веси, тезата ми е, че ни се случват точно нещата, които са ни необходими и които трябва да ни научат на нещо. Може би нещото, което ти трябва да научиш е, че не може всичко да контролираш и по-скоро трябва да контролираш желанието си да контролираш  Hug Иначе екстрите ми се задълбочават - вече не са вълни, а цунами  Mr. Green По-начесто са и по-силни, като топлината е комбинирана с нервност, т.е. имам на час поне по 2-3 горещи и нервни вълни, постоянно се обличам и събличам, отвивам и завивам и няма друга зима, в която да съм ходила толкова леко облечена. През нощта се будя по няколко пъти ..... Но, и това ще мине  Crazy
Мише, ето го блогът, момичето явно е много религиозна и има много размисли на тази тематика, които аз прескачах, защото не им импонирам, но останалите неща ми подействаха много добре лично на мен. Доста е дългичко: http://bistraivanova.weebly.com/1055108310721085-1041104510411045.html
Зузи, дано ви вземат на сериозно в полицията  Hug

# 665
Кокос, БРЕМЕННИТЕ НЕ БИВА ДА ЯДАТ ГРЕЙПФРУТ И ПОМЕЛО  Naughty

# 666
  • В сърцето на любимия човек
Зеленушке - Прахи беше писала за промивки със сода за гъбките  Peace
Весе - хората са нетърпеливи по природа, но живота е затова, за да се научим да преодоляваме недостатъците си. Аз също бях много нетърпелива - малко като рускините "мъж искам , сега го искам, гол го искам"  Mr. Green Да ме видиш сега - все едно не съм жената която бях само преди една година. Но си давам сметка, че сега съм много по-осъзната, по-спокойна и съм сигурна , че ще бъда много по-добра майка, отколкото, ако беше станало веднага.
Зузе - дано обърнат внимание на проблема  Hug
Моме - споко-боко, всичко ще мине, ти си позитивен човек  Hug
Сигме - честито ти двуцифрено обратно броене, аз сега го забелязах  Hug А това за грейпфрута защо  newsm78

# 667
Аз нИ знаех, знам, че се предизвикват алергични реакции като цяло от цитрусите и не е хубаво да се ядат последното тримесечие. А аз не ги ям, че после съм много окислена  Mr. Green
Рейн, за Гиназола съм чувала добри отзиви, дано ги изтребите Simple Smile

# 668
  • Sydney
не ми говорете за кисело - бяха ми забранили да ям докато бях бременна... пък как обичаммммм  Crazy
и не само алергични реакции -  контракции също

# 669
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте момичета, отдавана не съм писала, но си ви чета, първо да ви честитя Новата година - живи и здрави и скоро много магистралки тук да завалят вместо сняг.
Сигма пак премеждия с щастлив край, Господ наистина те пази  Praynig Hug
Много мило ми стана като прочетох за коледното чудо на Поли и новогодишното чудо на Дамата Чочи,  такива новини направо ти стоплят душата (чак да ми се прииска отново  Heart Eyes)
Видях Дарма в списъчето на успеха и много се зарадвах, честито Дарме   bouquet, лека до края и пухкав и ревящ финал.  Hug
Честитити бебоци на Ния и Дидолинаbouquet чакаме ги при нас в общата отчетна на ИБ.
Мой Митко днес ме е подхванал за мезе през един час, ама какво да го правя, не му се сърдя, че днес имаме месечинка, ставаме на 3 месеца. Grinning Ето го и него:
Скрит текст:
ииии почерпка
Скрит текст:
Искам да пиша, да пиша още и още но Митко не дава ...  baby_neutral
Обичам ви!  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 670
  • София

Сигме, Майските мами си поддържат имунитета с Грейпфрут, много са изкарали предишните си бремености с него. Аз не го обичам и за това избягвам, но за пръв път чувам, че не може по време на бременост.

Кокос, аз не само съм чувала, а и съм ползвала, НО това беше преди да забременея, сега явно гъбките така са ме харесали, че не искат да се разделяме  Mr. Green

# 671
Грейпфрута има хинин и не се знае как влияе на плода.  На мен лекарката ми го е забранила.
А ако искате да подържате имунитет яжте чесън и другите цитруси.
Аз за цял ден ям кило портокали и кило мандарини.
Сладък Митак  Heart Eyes

# 672
  • Северозапада
Кокос, БРЕМЕННИТЕ НЕ БИВА ДА ЯДАТ ГРЕЙПФРУТ И ПОМЕЛО  Naughty
За помелото не знех, но знам и за Ананас, който можел да предизвика контракции.

# 673
  • до едно тепе
Хм аз що грейпфрут изпих последния триместър newsm78 Не знаех че не трябва Flutter
Рейни ще ги махна щото мъжо е леко параноичен относно публикуване на снимки на малчо в нета.Дори във фейса са ми с ограничен достъп WhistlingА за подписа не го мисли.Ако не искаш сега го направете след като се роди беба.Ние не сме женени и това не го пише в акта за раждане,щом бащата си припознае детето Peace Един ден когато решим ще си спретнем малка,хубава сватба в семеен кръг и така.
Мише питай док за Биозин мама-повишава имунитета и аз оздравях доста по-бързо сега с него.Изписват го при бременност и кърмене та едва ли ще навреди нещо на стимулацията

# 674
всичко в нормални дози е допустимо. Той и жълтия кантарион уж е много опасен при планиране на бебета и бременности, но моята хомео-доФторица (на която вярвам безрезервно почти, защото имам купища причини за това и се е доказала не само пред мен, а и пред майка ми и доста роднини и приятели) ми каза да пия по 1 чай през ден, дори и ако забременея. А за много полезния бял равнец ми каза да пия само от 3 до 8 ден на МЦ, после забравям за съществуването му.  Mr. Green Ха сега де  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт