Бъдете живи, здрави, много обичани и ценени 
Влизам да кажа, че малкия май е по-добре. Днес е последния ден от антибиотика и силно се надявам да не се налага да го продължаваме, че имам чувството, че го изнервя адски много и много го боли коремчето от него. Вчера, например, не е спал от 7 сутринта до 8 вечерта. Беше рев....направо ад....днес е малко по-добре положението. Сега се опитвам да го приспя....спи много леко и се буди на всеки 5 минути, но поне не реве (за сега). Тези дни ще водим малкия и на ехограф ( педиатърката иска да го погледната, понеже иска да види дали от коремчето не е дошъл целия проблем)...Ох, да минават тези тревоги, че ще лудна...
Искам да се похваля, днес ходих да му взема акта от общината, че нали се оставя за помощите. Е одобрили са ни за еднократната помощ от 2880лв. Казаха, че до края на месеца ще ни ги преведът

Аз си ви чета редовно, обаче понякога не зная точно с какво да се вкюча.. Гледам си говорите за растежа на бебоците. Аз мога да кажа само, че въпреки там всички норми които слагат според мен все пак всяко дете си се развива индивидуално. И ние иначе сме със силни колики от 2 дни
Беба е много нервна, до сега от коликите никога не е плакала чак само пъшкаше и пръцкаше. Сега като я гушна и се изпъва като пружина и плаче та чак почервенява. Давам си упорито капките и се моля да отмине този период, че не може да се наспи и става още по-крива..