Мама много се вълнува - НОЕМВРИйче първа Коледа празнува! - тема 1.

• 28 393
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Честит ден на Бащата!!!Нека са ни живи и здрави и продължават да са грижовни татковци!!!  newsm51

# 166
  • София
Честита Коледа на вас момичета и на вашите семейства.Пожелавам ви много любов и топлина в дома ви.Много здраве и детски усмивки. 

Лама, страхотна темичка за което благодаря.
neonkaa, буболина е прекрасна.

Присъединявам малкият медунко в отбора на ревливците.Не е млънал и спал от 23.12.Спи по 10 мин.до 30 макс.и после гледа и реве за нищо.От днес му давам лайка да видим дали ще се кротне.То спира само за гърда или къпане.Направо не ми останаха нито нерви, нито гърди.Малкият е толова проклет и глезен, че няма кой да го бие #Cussing out
Ще пиша по-късно, че баща му не го иска вече, а той пак реве за мен.     

# 167
  • София
Весела Коледа на всички! Желая ви много здраве и щастие и много радостни моменти!

# 168
Да се запиша и аз в новата тема и да пожелая весели празници на всички...

# 169
  • София
Весела Коледа момичета! Влизам от телефона за секунда само да се похваля, че днес най-накрая ни падна пъпчето Simple SmileSimple SmileSimple Smile прегръщам ви много, весели праздници Simple Smile

# 170
Честито Рождество на всички празнуващи!
Честит празник на всички татковци, да ни обичат, обгрижват и радват, както материално така и духовно и физически. Да са ни живи и здрави, за да има на кого да си го изкарваме като ни е криво и на кого да разчитаме като ни е трудно, и кой да ни утеши, като ни е мъчно и кой да ни развесели когато е нужно.

# 171
Привет мами, надявам се, че сте изкарали една чудесна Коледа с малките съкровища Simple Smile
Ние също сме ревливи, имам чувството, че през деня вече не спи, освен ако не е на разходка. Иначе вчера, баш на празника, бяхме на извънреден преглед, да видим дали наддава, и малкият се представи чудесно - най-големяит подарък за празниците за мама - 480 грама за 2 седмици Simple Smile

# 172
Много благодаря explanet -всички бузанки и бузанчовци са сладички -да им изядеш бузките и мякащите муцунки  baby_neutral

Въпрос към ЛЛЛ и по-опитните майки:
Къде мога да намеря системата за дохранване, която бяхте пуснали -като тръбичка в шишенцето и пъхнато в устичката на малчо заедно с гърдата?
Питах в големите детските магазини -даже не са чували за такова нещо!
Тея дни като нямам кърма -а тя буболинка все е гладна -на час два реве, и давах събрана кърма от шише и сега реве на гърда иска си шишето -а от това най много ме беше страх, защото така стана с другите ми деца и се изтисквах до шестия месец и ги отбих от кърма!

# 173
  • Sofia
Честита Коледа! Желая ви много здраве, щастие, хармония и любов! Да са ни живи и здрави мъничетата, да ни носят много радости и усмивки!

Много емоции се събраха на моята мравка тази Коледа. Сега ви разбрах преди като си говорехте, че си ревнувате децата.  Embarassed На Бъдни вечер бяхме при свекърите, там имаше доста хора, голяма шумотевица, бяха я взели около една кръгла маса и си я разменяха като топка... Аз като тръгнех да си я взема и въпросът беше: "Ще се храните ли"  #Crazy Опитвах се да си наложа да не я ревнувам, те я виждат рядко, радват й се, ама... А мъжа ми само ми вика: "Нека я носят, почивай си, ела да си ядеш и пиеш", а аз стоя като с трън в гащите и само ги оглеждам как са я хванали. На Коледа бяхме при нашите, там ми беше по-спокойно, тя почти през цялото време спа. Майка ми само я дундури, аз я сложа в леглото, тя я взима, даже като спеше я разнасяше и я оставяше да спи върху нея. Ама какво да се прави, бабите явно разглезват.

Вие като правите такива вкусни десерти, кажете някоя рецепта за торта (не много сложна Mr. Green) Искам да направя една за втората месечинка на мравката, за първия месец изпуснах, но сега ми се иска.

# 174
Е неонка какъв ти е проблема. То детето си яде от шише давай си му от шише.
Аз моята въобще не мога да я накарам да близне шишето.
Иначе за повече кърма сминдух на чай Simple Smile

# 175
  • Varna, Bulgaria
И аз съм същата ревнивка. Днес на няколко пъти проверявах ръцете на майка ми колко са топли ато я държеше и само ходех след нея да ми я даде  Sad
И аз се опитвам да си наложа да не я ревнувам,дано да успея Simple Smile
Единствено таткото като я държи съм спокойна.

# 176
Много благодаря explanet -всички бузанки и бузанчовци са сладички -да им изядеш бузките и мякащите муцунки  baby_neutral

Въпрос към ЛЛЛ и по-опитните майки:
Къде мога да намеря системата за дохранване, която бяхте пуснали -като тръбичка в шишенцето и пъхнато в устичката на малчо заедно с гърдата?
Питах в големите детските магазини -даже не са чували за такова нещо!
Тея дни като нямам кърма -а тя буболинка все е гладна -на час два реве, и давах събрана кърма от шише и сега реве на гърда иска си шишето -а от това най много ме беше страх, защото така стана с другите ми деца и се изтисквах до шестия месец и ги отбих от кърма!

Защо тия дни нямаш кърма, как разбра? Слагай я да суче, само така ще ти се стимулира лактацията.

# 177
Весела Коледа още веднъж и от мен Simple Smile

Майчета, имам два въпроса:
1. Харесали сме тази люлка за бебка

http://www.bebe-best.com/bright-starts-liulka-comfort-harmony-vi … rden-p-29256.html

но не знам къде можем да я видим на живо преди да я купим. Някой виждал ли я е по магазините, за да ме насочи къде да търсим newsm78?

2. Къде мога да намеря бебешка лента за коса с голяма "китка" - виждам на вашите снимки, че снимате бебките с такива?

И аз да се изкажа за сминдуха - действа безотказно. Аз в началото си правех чай от подправката, но наскоро сестра ми намери и на семена - случайно в един био-магазин. Утре ще пробвам семената и ще докладвам Simple Smile

# 178
Весели празници и от нас със Смърфовинка! Бъдете живи и здрави!
Аз си взех чай за кърмачки, т. е. съпругът ми взе. Ми, да ви кажа, не виждам подобрение, но аз си имам достатъчно кърма пу-пу. Очаквах да е мн гаден чаят, защото не обичам копър и анасон, а в него има, но е хубав на вкус.
Лилиту, нещо като не ти харесва, казвай си го. Аз басма не цепя на никого, независимо дали са родителите ми или свекърите, пък когато става въпрос за детето, не правя компромиси. Свекървата мн се плюнчеше като ѝ говореше, ама една такова лигаво и адски мн ме дразнеше, казах ѝ, че така на дъщеря ми не искам да говори. Съобразява се жената, спря да говори така. Наричаше я с гадно умалително име и казах, че не желая да ѝ казва така, ако исках да ѝ казват така, щях направо с умалителното име да я запиша.
Иначе вчера бяхме вкъщи със свекърите и кумовете. Свекървата подари на Смърфовинка златна паричка  по наследство се предавала в рода (втората, първата беше за изписването). Нашата девойка беше в тоалета от изписването, то и без това не го бяхме обличали от тогава, направихме си и снимки, за съжаление нямаме 1 снимка, на която да сме 3-та, защото никой от близките не може да снима с DSLR, а кумът (който също има DSLR беше хремав, та стоя настрани от бебето).
За цветята по диадемите - купуваш си диадема и огромно изкуствено цвете и ги сглобяваш с топъл силикон, примерно.
Хубава вечер от нас.

# 179
Привет, минавам на бързо да ви почерпя за именния ден на моята дъщеричка. Пожелавам й да ми е много здрава и все така да ни радва.

Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Носете името си с много здраве, щастие и късмет. Весел празник.

П.С. Вече успях да ви изчета, но нямам възможност да се разпивам по темите, които обсъждате. Да мине и днешния празник и вече съм налиния.

Общи условия

Активация на акаунт