Ние с Ема сме добре, тя всеки божи ден измисля нови номера от странни, по-странни, но си има един неотменен и това е да мрънка по цял ден.. не разбирам какво му е на тва дете такова мрънкащо .. не мисля, че я боли корем от колики, защото не се присвива .. като й се спи, спи по 10 минути като зайче и айде пак мрън мрън .. доста се напъва да ака, струва ми се, че май има някаква форма на запек, защото ака веднъж на ден, но пък мнооооооооого обилно .. за жалост още не мога да докарам повече хранения на ден с кърма - стигнахме до 2 .. чудя се дали да не сменя АМ, но пък не знам с какво да го сменя навсякъде различни мнения, та в общи линии май всичко си е до късмет .. вчера пък ако ви кажа сигурно изпи 300-350мл. вода
какво беше туй чудо не ми е ясно .. дали е заради коремчето или заради нещо друго
за жалост педиатърката ни я няма тия дни и няма как да я попитам, та си тъна тука в едни предположения .. дават ми акъли да я държа без вода, защото така щяла да си усвоява млякото по-пълно, ама как да я държа като тя плаче с цяло гърло и нищо не я успокоява .. та така ..

голям проблем с капките за колики и не знам как да разбера кой ни помагат, първо почнахме със Саб симплекс, сякаш ефект никакъв, после взехме Еспумизан Л, но такива пръцкания прави и реве, че чак аз се стреснах и ги спрях, после пробвах с Инфакол, но сякаш ми връща от тях и й се гади и пак се свива и реве. На път съм да пробвам с Колиеф, но искам да споделите вие как разбрахте кои капки ви помогат, на кой ден спря да го боли коремчето или нещо друго по което разбрахте че това ще са капките за вашето бебе.

Вярвам , че нашите сърца са способни на чудеса . Много здраве за всички дечица

Като не може да диша-нито спи,нито може и да суче...Като му подам гърдата,то почва да плаче и да си върти главичката
.Капя му физ.разтвор в нослето и после се мъча с помпичка да аспирирам сополките,ама то излизат все нови и нови.Една приятелка ме светна да капя капки за очи и почнах,дано да даде резултат.Страх ме е да не прерасне в нещо по-сериозно
.Между другото аз също съм хремава,и днес съм цял ден сама с бебето и големите деца,които също си искат вниманието...