На море в Турция - тема 21

• 93 425
  • 746
  •   1
Отговори
# 240

бяхме
http://www.aquafantasy.com/
през  Бутик Травел
7 нощувки
автобус
2 възрастни + 2 деца
4 000 лв.

За сравнение, тази година ще почиваме:

7 нощувки
със самолет
2 възр.+ 2 деца (едното на 6, а другото- на 14 години)
в Делфин Ботаник 5* Анталия
3863 лв. (с вкл.летищни такси)

Ако посочите и дата ще е супер, защото сега тук ще прочете някой тази цена и утре като му дадат друга и ще се хване за главата. 1810 евро е за дата 15.06 и то без таксите за 2+2 /до 15 години/.

Не съм посочила дата, защото такава не бе посочена и за почивката в Аквафентъзи. Иначе- ние заминаваме на 18 май. За Кушадасъ може и да е извън сезона тази дата, но за Анталия си е добре, предвид по-горещия климат там. Резервирахме с Ранни записвания до 28 декември, затова и цената е по-ниска.

# 241
Благородно завиждам на онези момичета, които вече имат резервации...... Simple Smile Нашата ще я правим в началото на м.март, по финансови причини естествено  Sad Хубава вечер!  Hug
Нищо не пречи да резервирате сега и да направите първото плащане през март, разликата е около 2%. Ние така направихме!

В Емералд при направена резервация се плаща 30 % капаро в срок от 3 дни.

# 242
  • Димитровград
Благородно завиждам на онези момичета, които вече имат резервации...... Simple Smile Нашата ще я правим в началото на м.март, по финансови причини естествено  Sad Хубава вечер!  Hug
Нищо не пречи да резервирате сега и да направите първото плащане през март, разликата е около 2%. Ние така направихме!

В Емералд при направена резервация се плаща 30 % капаро в срок от 3 дни.
Ние резервирахме в Турс клуб с 75% плащане до 10.03. Разликата с заплащането до 31.01 е малка - около 20 лв за двама.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 23:21 от papaone

# 243
Бихте ли ми препоръчали агенция с пътуване от Велико Търново,без Караджа Турс.Става въпрос за Кушадасъ или Дидим,сега ще разглеждам хотели,но искам да пътуваме с автобус.

# 244
Здравейте. Решили сме тази година да отидем в Турция на море. До сега не сме ходили и не знам за къде да гледам. Ще сме двамата с мъжа ми и понеже не сме от дълго плажуващите, трябва да е място със повече забавления. Със сигурност няма да ни се седи само в хотела и ще е супер, ако има някакви екскурзии и забележителности. Държим хотела да е 4* или 5*, а като време - началото на септември. За момента главният въпрос е къде, а след това и кой хотел. Simple Smile

# 245
  • навсякъде
mamamishi, ние пътуваме с автобус от Велико Търново и ползваме Емералд.

# 246
И аз резервирах с Емералд,но забравих а посоча тръгване от Търново,ще се обадя допълнително.

# 247
Здравейте! Тази година искаме да почиваме в Аква Фентъзи Кушадасъ през септември, но нямаме възможност да платим цялата стойност на почивката до 31.01, както е изискването на тур операторите. Обадих се в няколко фирми, които предлагат хотела, но навсякъде казаха че не знаят какви ще са цените без отстъпка за ранно записване. Молбата ми е ако някой помни от предишни години как са се движили цените и ориентировъчно колко е разликата спрямо редовните цени да сподели, за да си преценим.
Благодаря предварително!

# 248
  • София
Здравейте! Тази година искаме да почиваме в Аква Фентъзи Кушадасъ през септември, но нямаме възможност да платим цялата стойност на почивката до 31.01, както е изискването на тур операторите. Обадих се в няколко фирми, които предлагат хотела, но навсякъде казаха че не знаят какви ще са цените без отстъпка за ранно записване. Молбата ми е ако някой помни от предишни години как са се движили цените и ориентировъчно колко е разликата спрямо редовните цени да сподели, за да си преценим.
Благодаря предварително!
Зависи за кой период, но може да са по-скъпи 15-20%. В Анталия има хотели, които на ранни записвания са обявили цени при 100% плащане до 31.01 с 27 % отстъпка. Това съм го видяла от сайта на хотела. Така, че не мисля, че ще е по-малко от 15 % ще е повишението. А за  Аква Фентъзи Кушадасъ често има стоп сел дори в началото на сезона. newsm78

# 249
  • София
Благодаря предварително!
А защо цялата стойност ? Ние платихме 5№% до 28.12 , а останалите 50% се плащат до 20 дни преди пътуването ?

# 250
mamamishi,
 туристическа и туроператорска фирма Дорис  (http://www.doris-bg.com/044/662-423/holiday_turkey/index_by_node.html) също предлагат транспорт от Велико Търново. В Сливен става прикачването в основния автобус. Автобусите им са комфортни. Последните две години пътувахме с тях до Кушадасъ.

# 251
Благодаря ви момичета,много сте отзивчиви и много ми помагате Hug

# 252
Благодаря предварително!
А защо цялата стойност ? Ние платихме 5№% до 28.12 , а останалите 50% се плащат до 20 дни преди пътуването ?
Явно изискванията за различните хотели или фирми са различни. Например офертата на Емералд е с пълно плащане до 31.01, на Атлас-с е с пълно плащане до 10.02, на Ориент 99 също е до 31.01.2013.

# 253
  • навсякъде
При Емералд всеки хотел е с различно крайно плащане. Някой са до 31.01., други до 28.02. и т.н., а и все още има да излизат хотели

# 254
  • София
Здравейте момичета,

Имам въпрос към пътуващите с кола до Кушадасъ или Мармарис - спирате ли за междинно преспиване. И ако да - къде?? Търся възможно по-евтин хотел, че... #Crazy

Благодаря ви много.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт