На море в Турция - тема 21

• 93 569
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря, Galactic Voyager bouquet, но аз търся програма с автобус, защото тази цена ми е висока, и ако има намаление за ранно записване.   Иначе хотелът много ми хареса.  Grinning

# 91
  • sofia
Някой да има отзиви за хотел Имбат,хотел Атлантик и Хотел Вера Санта Мария в Кушадасъ newsm78?

# 92
  • София
Някой да има отзиви за хотел Имбат,хотел Атлантик и Хотел Вера Санта Мария в Кушадасъ newsm78?

Миналата година бях в Атлантик и останах много доволна.

# 93
Бях си харесала в Алания хотел SAPHIR 4*, но още не виждам за там ранни записвания, нито пък автобус като транспорт.

Аз бих те посъветвала в района на Алания да избереш хотели само 5*.Щом ще пътувате с автобус сумата, която сте предвидили ще ви стигне.

# 94
Здравейте,и аз съм се ориентирала към хотел Атлантик в Кушадасъ.
Някой пътувал ли е с  atlas_s?Засега тяхната оферта за ранно записване е най-изгодна.

# 95
july1993,скоро ще излязат и автобусните програми за Анталия от Емералд. Изчакай още няколко дни и ще има голям избор от хотели в различните подрайони. След почивката ми миналата година в Сиде,не искам да чуя за Дидим,Кушадасъ или другаде.Анталия е приказка. Peace

# 96
  • София
july1993,скоро ще излязат и автобусните програми за Анталия от Емералд. Изчакай още няколко дни и ще има голям избор от хотели в различните подрайони. След почивката ми миналата година в Сиде,не искам да чуя за Дидим,Кушадасъ или другаде.Анталия е приказка. Peace
Виждам, че имаш добра представа за турските курорти. Интересува ме най-доброто съотношение цена - качество на хотела без значение къде точно. Всъщност по-нагоре написах какво търся.
Моя приятелка се върна вчера от Кемер и каза, че плажовете са отвратителни там и не би отишла през лятото. Приемам всякакви мнения и съвети. Благодаря! Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 00:43 от july1993

# 97
Нека да излязат цените и ще коментираме отново.За мен,едни от най-хубавите плажове са в Сиде.Също така не им отстъпва и Белек,но там е по-скъпо,разбираемо. Иначе в Кемер е много добре,но сте права че плажовете са изключително каменисти.

# 98
Днес ще капарираме за Aqua Fantasy в Кушадасъ. Дано да е това, което очакваме, най-вече ме вълнува аквапарка да е атрактивен и с много атракциони.  Simple Smile

# 99
  • София
Бях си харесала в Алания хотел SAPHIR 4*, но още не виждам за там ранни записвания, нито пък автобус като транспорт.
Аз бих те посъветвала в района на Алания да избереш хотели само 5*.Щом ще пътувате с автобус сумата, която сте предвидили ще ви стигне.
Този хотел въпреки,че е 4зв. е хубав,пък и скъп.Според това,което съм чела е доста по-добър от някои 5зв.

# 100
Днес ще капарираме за Aqua Fantasy в Кушадасъ. Дано да е това, което очакваме, най-вече ме вълнува аквапарка да е атрактивен и с много атракциони.  Simple Smile

Аква парка наистина е впечатляващ, комплекса е огромен и детски ориентиран, дано да Ви хареса!

# 101
  • Ямбол
След като прочетох последните няколко теми и част от сайтовете с мнения, се спрях на EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB - HV1*, KUSADASI GOLF & SPA CLUB LA COSTA-5*, VENOSA BEACH RESORT & SPA 5*  и LYKIA BOTANIKA BEACH & FUN CLUB. Моля за вашите мнения и сравнения на тези хотели. Ще почиваме в началото на м. юни и сме с деца на 4 г. и на 12 г., за които са нужни забавления. Единствено искам да си спестя навалицата и ранното заемане на шезлонги. Благодаря на отзовалите се!

# 102
katiastamenova,
Мисля, че за всеки от тези хотели има достатъчно информация.
Какво конкретно Ви интересува? Аз съм била в Ephesia HV.

# 103
Аз се преориентирах към хотел Ephesia HV,мисля да резервирам за средата на юни.
Alleisha ,има ли детски водни пързалки в басейна на хотела?В някой сайтове не са дадени,но в основния на хотела видях ,че има.

# 104
  • Ямбол
Alleisha, интересуваме дали са достатъчно забавленията за децата, има ли достатъчно място край басейните. Не искам да ставам сутрин рано, за да запазвам шезлонги. И ако може да опишеш и стаята /мен ме интересува фамилна/. Благодаря за отзивчивостта!

Общи условия

Активация на акаунт