На море в Турция - тема 21

• 93 554
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Момичета помагайте в избор за хотел за юни съм се спряла на Веноса Бийч в Дидим или Пине Бей в Кушадасъ,че след Нова година искам да резервирам.Веноса ми изглежда по луксозен,но пък няма детски водни пързалки и детска площадка ,не видях поне по снимките,а Пине Бей има хубав аквапарк,реновирани стандартни стаи,но пък и доста баири и затова съм в голяма дилема,кой да е.Иска ми се да посетим Памуккале и Ефес .От Дидим запознати ли сте да ли правят екскурзии до там и на какво разстояние са.Как е времето в началото на юни.Вече чакам с нетърпение да пуснат и чартърните програми и от Варна за Анталия,за да си платим почивката и за септември,мисля че избора ми ще е Клуб Гюрал Премиер Белек.

lora, От Дидим се предлагат екскурзии до Памуккале и до Ефес. И двете за еднодневни екскурзии. Когато ние бяхме там струваха около 50 евро на човек с включен транспорт, храна, екскурзовод.  Разбира се, от Кушадасъ е по-близо до Ефес, а до Памуккале е същото разстояние приблизително. Относно хотел Веноса, гласувам с две ръце за него. Има детски басейн с 3 пързалки, детски кът, стая за игри, аниматори. Всяка стая е с изглед към морето, почистването, храната и обслужването като цяла са на много добро ниво. Началото на юни е добре като време, по-късно стават големи жеги, а преди това вечер си е хладничко. Дано съм ти помогнала  Peace

# 106
Аз Simple Smile за Ефесия HV.
Значи за пързалките и басейните. Аз бях там през 2011 година. Край единия басейн има 6 пързалки. По времето, когато бях (началото на май) хотела си беше пълен. Но никога не сме имали проблем с намиране на място край басейните. Естествено имаше хора, които си запазваха места по шезлонгите, като мятаха кърпи в ранни зори. Но от персонала минава, сгъваха ги и ги оставяха на страни Simple Smile
Анимацията беше добра. Има и детски кът (не знам колко са големи децата ви).
Бих могла да кача снимки, но не знам как  Embarassed
Относно стаите.
Ние бяхме във фамилна. Ще се опитам да я обясня. Влиза се в антре. В дясно беше банята, от ляво гардероб. Пред антрето (преходно) е хола с мека мебел и телевизор. В ляво беше спалнята (спалня, тоалетка, шкафчета нощни). В дясно е другата стая, с балкон пред нея (две отделни легла, шкафчета).
Хотела е много хубав. Ако го изберете, няма да съжалявате. Има магазинчета в близост. На лонг бийч е. Има място и за разходки.

# 107
  Alleisha Хайде и аз да попитам---
Цитат
По т. 10 - не е на атрактивно място. Но ако имате време и желание да се разхождате извън територията на хотела, има условия за това.
,какво имаш пред вид ,че не на атрактивно място?Тъкмо си го харесах този хотел,пък и много обичаме разходките в околностите.И още -има ли в главния ресторант достатъчно места на открито и на сянка,че сме гадни пушачи  : Embarassed?

# 108
Току що почнаха да излизат офертите за Анталия с автобус. Първите 9 хотела са качени в сайта на Емералд. Скоро и други хотели,пакети/автобус/ и самолетните програми. А между другото чух ,че двата Делфина в Алания излизат след реновация.Някой знае ли нещо по въпроса? Thinking

# 109
  • Ямбол
Alleisha, благодаря много за информацията!   bouquet

# 110
juli1993,
обичам така систематизирани въпроси Simple Smile
Аз бих препоръчала хотел Palm wings в Дидим.
Отговаря на изисквания 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9.
По т. 4 - басейна е само един.
По т. 10 - не е на атрактивно място. Но ако имате време и желание да се разхождате извън територията на хотела, има условия за това.
По повод цената - погледнах в едни оферти, които имам за 2012 г. Цената за стандартна стая, за възрастен за 29.06. е била 789 лв.

Alleisha Хайде и аз да попитам---
Цитат
,какво имаш пред вид ,че не на атрактивно място?Тъкмо си го харесах този хотел,пък и много обичаме разходките в околностите.И още -има ли в главния ресторант достатъчно места на открито и на сянка,че сме гадни пушачи  : Embarassed?

В Palm Wings басейнът е само един, но за сметка на това е сравнително голям и детската част мисля, че е обособена, има и пързалка.
За мястото, според мен е добро, на 10 минути пеша от пешеходната крайбрежна алея. Сравнявам го с Веноса, който е леко извън Дидим и до там се хваща маршрутка. Територията на самия хотел Палм Уингс е направена като парк и е доста голяма.
Места за пушачи има колкото искаш Simple Smile

# 111
# 112
Подкрепям Мишленцеtо.

# 113
  • ВАРНА
Мишленцеto благодаря ти много за отговора,аз определено съм се спряла на Веноса,единствено ме притеснява,че пратих запитване до няколко фирми и не ми гарантират,все още е рано да кажат дали ще се съберат хора със тръгване от Варна със автобус,че допълнително трябва да пътува ме от София или Пловдив,но и със този вариант със се примерила  Hug

# 114
Здравейте, редовно чета темата. Тази година и ние сме в Турция, средата на юни. Бях се спряла на Амара Клуб Марине в Кемер, но ме притесни , че някой беше писал, че плажовете са каменисти.Някой има ли впечатления от плажа на този хотел? Приемам и предложения в Сиде или Белек, за двама възрасни и дете на 5, но цената да не е повече от 3000лв., благодаря Hug

# 115
Здравейте, редовно чета темата. Тази година и ние сме в Турция, средата на юни. Бях се спряла на Амара Клуб Марине в Кемер, но ме притесни , че някой беше писал, че плажовете са каменисти.Някой има ли впечатления от плажа на този хотел? Приемам и предложения в Сиде или Белек, за двама възрасни и дете на 5, но цената да не е повече от 3000лв., благодаря Hug

За тази цена, включваща и летищните такси и за този период, мисля че може да отидете в Гюрал Премиер - Белек - в темите има доста отзиви за този хотел и са от мами с дечица.

# 116
  • Ямбол
Искам да помоля почивалите в Кушадъсъ Голф и Спа Резорт за описание на стаите. А също има ли на територията на комплекса някакви магазини /хранителни/?

# 117
А какво по-евтино  в Кушадасъ  ще предложите за 2-ма възрастни и 2 деца на 9 и 13,като второто в някой хотели идва и трети възрастен. Sick #2gunfire

# 118
  • sofia
Аз днес резервирах за Дидим бийч,ще чакам потвърждаване на резервацията. Още ме боли глава от чудене,но се надявам да сме доволни.
Догодина ,ако сме живи и здрави ще отидем в друг курорт Peace

А сега остава майските празници да уредя  Sick

# 119
А какво по-евтино  в Кушадасъ  ще предложите за 2-ма възрастни и 2 деца на 9 и 13,като второто в някой хотели идва и трети възрастен. Sick #2gunfire
Колко да е "по-евтино"?

Общи условия

Активация на акаунт