На море в Турция - тема 21

• 93 528
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
1500-2000 лв  Embarassed

# 121
Здравейте, редовно чета темата. Тази година и ние сме в Турция, средата на юни. Бях се спряла на Амара Клуб Марине в Кемер, но ме притесни , че някой беше писал, че плажовете са каменисти.Някой има ли впечатления от плажа на този хотел? Приемам и предложения в Сиде или Белек, за двама възрасни и дете на 5, но цената да не е повече от 3000лв., благодаря Hug

За тази цена, включваща и летищните такси и за този период, мисля че може да отидете в Гюрал Премиер - Белек - в темите има доста отзиви за този хотел и са от мами с дечица.

Първо към него се бях насочила, но е доста над бюджета, като сложим и летищни такси и ехее.
Ще ми се да има достатъчно забавления за детето и плажът да е хубав...

# 122
и аз с няколко въпроса.Спряхме се на Онурия Кларос,най вече защото е с аква парк и ще е по интересно за децата,а и четох добри мнения.В аквафентъзи сме били и искаме да разнообразим.Предният път не можахме да посетим Памуккале но сега смятаме да го сторим.Ще бъдем със собствен транспорт.Интересува ме колко км.е от Кушадасъ до Памуккале.За колко време се разглежда там и има ли нещо друго в околноста което може да се види.Чудим се дали да преспим там навръщане (предполагам че има хотелчета)или да се изнасяме като разгледаме и да спим в някой друг междинен град.Айвалък например.
Ще съм благодарна за повечко информация.

# 123
  • София
и аз с няколко въпроса.Спряхме се на Онурия Кларос,най вече защото е с аква парк и ще е по интересно за децата,а и четох добри мнения.В аквафентъзи сме били и искаме да разнообразим.Предният път не можахме да посетим Памуккале но сега смятаме да го сторим.Ще бъдем със собствен транспорт.Интересува ме колко км.е от Кушадасъ до Памуккале.За колко време се разглежда там и има ли нещо друго в околноста което може да се види.Чудим се дали да преспим там навръщане (предполагам че има хотелчета)или да се изнасяме като разгледаме и да спим в някой друг междинен град.Айвалък например.
Ще съм благодарна за повечко информация.
Пътя от Кушадасъ до Памуккале е около 3 часа с кола. Близо до Памуккале се намират развалините на Хиераполис, древен римски град.  Изворът на Клеопатра е другата забележителност в района на Памуккале.  Мисля, че един ден е напълно достатъчен да се види всичко интересно. Но не разбрах, повреме на почивката ли ще ходите до Памуккале или след нея. Имайте впредвид, че цените на рецепция на "малки" хотелчета, могат да се окажат по-скъпи от пакетните цени чудесниия Онурия Кларос. Айвълък не е по мой вкус, но ако искате разгледайте Измир. Хубав град е.

# 124
  • София
Пуснаха оферти за ранно записване - автобусна програма в Алания: ASRIN BEACH HOTEL 4*  KLEOPATRA BEACH 4*
EFTALIA RESORT - 4*  STELLA BEACH HOTEL - 5*  EFTALIA AQUA HOTEL 5*  GRANADA LUXURY RESORT & SPA - 5*  DELPHIN BOTANIK - 5*

А сега , де!  Laughing

# 125
Пуснаха оферти за ранно записване - автобусна програма в Алания:   EFTALIA AQUA HOTEL 5*  GRANADA LUXURY RESORT & SPA - 5*  DELPHIN BOTANIK - 5*

За мен си заслужават само тези хотели.

# 126
Пуснаха оферти за ранно записване - автобусна програма в Алания:   EFTALIA AQUA HOTEL 5*  GRANADA LUXURY RESORT & SPA - 5*  DELPHIN BOTANIK - 5*

За мен си заслужават само тези хотели.
Подкрепям Теди,с известна резерва за Ефталия Акуа, но Делфин ботаник и Гранада-без забележки.

# 127
  • София
Искам да помоля почивалите в Кушадъсъ Голф и Спа Резорт за описание на стаите. А също има ли на територията на комплекса някакви магазини /хранителни/?

Катя доколко ми е известно комплекса се състои само от апартаменти, различни са на големина, ние бяхме настанени в апартамент , състоящ се от голям хол с кухненски кът напълно оборудван с фурна, котлони, хладилник, съдомиялна, перална машина, термокана, посуда,  в антрето има ютия и дъска за гладене. Имахме спалня, детска стая с две единични легла и две бани и тоалетни. Телевизори има в хола и спалнята, климатици в хола и във всяка спалня. Зареждаха всеки ден с бутилка минерална вода, бутилка сода, малки пакетчета за една доза нескафе, суха сметана, чай, захар, а също и тоалетни принадлежности - сапунчета, шампоани, тоалетна хартия. Кърпите сменяха всеки ден и почистваха.
Има един хранителен магазин в комплекса, поне миналото лято, погледнахме го само от любопитство, нищо не купихме, цените са доста високи в него.
Комплекса е доста отдалечен и е желателно да сте с кола, може да слезете до Соке и да си напазарувате, ако сте решили да наемете само помещението, да наистина има всякакви удобства в него - носете си веро, препарати за пералната и за съдомиалната.
Аз лично не бих  избрала този вариант, защото това го правя всекидневно, искам като ида на почивка  да си почивам и да не се занимавам с готвене, сервиране, отсервиране, разчистване на маса, миене и т.н.
Катя мога и още да разказвам, ако имаш конкретни въпроси насреща съм.

# 128
  • Ямбол
Дудинка, благодаря ти много! Страхотна си! Ще ползваме ол инклузива, защото отиваме на почивка, няма да слугувам. Понеже в офертата са няколко вида апартаментите, вашият как точно се водеше? Вие по кое време бяхте там? Ние планираме за началото или средата на юни. Понеже сме с дете на 4 г. и на 12 г. - достатъчно забавления ли ще има за тях? Ако може малко повече да разкажеш за тях ще съм ти много благодарна! В басейните водата топла ли, че някъде прочетох, че била студена. Не мисля да ходим до плажа, тъй като е на платформа, а и с децата ще имам доста багаж и затова предпочитам този затворен комплекс. Изобщо какви са ти впечатленията като цяло? Заслужава ли си? Ние сме били досега само със съпруга ми и не съм се съобразявал с нещата за деца. Били сме във Виста Хил и Батихан /където беше голяма лудница/. В тази връзка има ли достатъчно места покрай басейните, има ли свободни шезлонги, тъй като не сме от ранобудните, има ли голямо струпване по време на храненията? Дано да не те затрудня много с всичките си въпроси, но за първи път ще сме с децата в Турция.

# 129
  • София
Катя да ти каза, не помня какъв тип беше апартамента ни, в агенцията ще те насочат най-добре като кажеш че сте 4 души. Бяхме края на август минялото лято, като се има напредвид че тогава е голяма жега в Турция - горе в комплекса хич е такава жега  Wink Комплекса е доста на високо и водата в басейните сутрин си беше хладна  Sad
Забавления за деца - миниголфа, детска стая в която могат да рисуват и да играят с разни игри, басейните около основния ресторант и вечерната анимация за деца. Като за първо лято не бяха добре обучени аниматорите по мое мнение, можеха още игри да им организират, но с времето предполагам че нещата ще се подобрят. Иначе в комплекса има доста басейни, разположени около самите блокчета.
На основия басейн е лудница, докато около малките между къщичките е супер. До всеки малък басейн има и бар, където също можеш да хапваш на спокойствие. Сладолед между два и три часа следобед даваха при всеки бар или между три и четири не помня вече.
Основният ресторант е малък за този комплекс, ставаше лудница в пикове часове за хранене, за това ние изчаквахме и ходехме малко по-късно, храна има в изобилие  Peace

# 130
  • София
Катя със собствен транспорт ли сте, защото ако не сте ще ви е скучно в комплекса, ние бяхме с кола и слизахме до Соке на два пъти и един път до Кушадасъ.

# 131
  • Ямбол
Ами не сме решили още как ще пътуваме. Много се двоумя между този хотел и Ефезия Холидей Бийч и накрая ще хвърлям ези-тура Simple Smile

# 132
  • в града на вечния купон
Запис,ще ми се тази година да почиваме в Алания или Анталия.

# 133
Някой да има отзиви за Sentinus 4*  и Vista Hill 5* в Кушадасъ?

# 134
А какво по-евтино  в Кушадасъ  ще предложите за 2-ма възрастни и 2 деца на 9 и 13,като второто в някой хотели идва и трети възрастен. Sick #2gunfire
Колко да е "по-евтино"?
И за кой период от време.

Общи условия

Активация на акаунт